Volgende dag

156 7 0
                                    




"UHG UHG UHG IK HAAT HEM IK ZWEER HET! Ik wil hem dood hebben echt waar. Deze dagen bleef ik maar in mijn bed liggen nadenken aan wat ik fout heb gedaan. Ik sprak al niet meer met Jelyn en toen ze me vroeg om af te spreken bij Zandvoort dacht ik dat ze het wilde uitleggen maar blijkbaar niet blijkbaar was ze zoo jaloers op mij dat ze een wraakplannetje met Mitchel moest uitvoeren. Ik vond dat ik genoeg had gehuild en besloot ik je te bellen en met je af te spreken dusssss hoe gaat het met je? vroeg Chanel."

"Gaat goed en met de baby ook hij/zij groeit goed en ik heb binnenkort mijn eerste echo of ultrasound whatever mja wil je dan mee? Me ouders en mijn vriend komen ook dan kan je hem ontmoeten, zei Amanda."

"Ja isgoed meld me maar, ik ga nu naar huis en dan netflixen ofzo want dit is de saaiste stomste vakantie EVER."


Jelyn

Haaaaaaiiii haterssss laat me jullie nu uitleggen waarom ik Chanel's leven een puinhoop maak. Het begon zo ik ken Mitchel al een lange tijd eigenlijk maar die dag toen we naar amanda gingen deed ik maar alsof want ik had ruzie met hem we hadden een relatie maar het liep niet goed hij beweerde dat ik van hem stal enzo....mja in ieder geval. Ik verleide hem de afgelopen dagen weer en toen had hij weer gevoelens voor me dus tja ik maakte daar gebruik van om Chanel te plagen het is niet alsof ze echt gevoelens voor hem had ofzo dus tja. OHJA en die fucking bitch Amanda beweerde ook dat ik het geld in haar zak had gestopt ookal is het waar waarom moest ze Chanel vertellen?

De reden dat ik van Chanels leven nu een puinhoop maak is zoals ik al zei voor mijn eigen plezier en omdat ze nu Amanda meer dan mij vertrouwd. Dus nu weten jullie het en Mitchel blijft van mij.

Mitchel
Jelyn zegt maar de helft van de waarheid. In het begin stemde ik erin mee omdat tja ik vond Jelyn toen nog leuk maar daarna bouwde ik ook een band op met Chanel en toen kreeg ik ook gevoelens maar ik moest focussen op het plan voor Jelyn.

Als ik de tijd kon terug draaien had ik dat echt gedaan en ik hou nu echt heel veel van Chanel en als iemand anders nu aan haar komt pfff dat kan ik echt niet hebben. Jullie weten ook van de condoom en dat ze nu zwanger is alleen weet zij het zelf nog niet en ik haat mezelf dat ik haar leven nu heb verpest allemaal door Jelyn en nog iemand.. dat kan ik nu niet zeggen helaas...

Chanel
Ik lag op mijn stink bed waar Mitchel in heeft gelegen😷 en ging netflixen ja ik doe het 24/7 totdat mijn moeder me van benden riep. "CHANEL JE HEBT BEZOEK!!" riep me moeder. Ik liep naar beneden en zag dat Mitchel in de woonkamer zat met mijn moeder ik dacht echt van Uhg Omg niet vandaag.
"Heey Chanel.." zei Mitchel. "Wat wil je?" vroeg ik. "CHANEL doe eens Ff normaal en neem hem mee naar boven ga daar maar praten ofzo"

Ik nam hem mee mijn kamer en hij bleef me maar aankijken. Misschien komt het doordat ik mijn haar weer heb gekleurd naar blond en heb laten groeien. Ik ging weer liggen op ben en hij bleef staan. "Je kan zitten hoor" zei ik.

Chanel: Voor wat ben je gekomen?
Mitchel: Chanel ik moet je wat vertellen...
Chanel: Wat? dat je nooit van me hebt gehouden en mijn lichaam hebt gebruikt??
Mitchel: Nee ik hou juist van je geloof me nou kijk naar me kijk in mijn ogen!!
Na een uur was hij er nog steeds en hij heeft toen alles uitgelegd. Ik geloofde hem omdat ik wel wist dat Jelyn hier deels ook achter zat door Amanda.
Mitchel: Er is nog een ding dat ik je moet vertellen.. jjj-jee-jee bent zwanger... voordat we seks hadden heb ik een gaatje gemaakt in die condoom zodat ik in jou kon klaarkomen het spijt me zo zo ZOOO erg ik weet niet wat ik nu moet doen.
Chanel: Ik vind het wel grappig dat je dat zegt want ik heb helemaal geen symptomen gehad of iets in die ri-
ik rende als een speer naar mijn badkamer en gaf over en toen vond ik het opeens niet meer grappig er hij zei...

Ik kwam terug en ging weer op bed liggen. Er gingen te veel dingen door mijn hoofd om nu nog vragen aan hem te stellen. Het was inmiddels al 23.47 en hij zat er nog steeds.
Mitchel: Chanel zeg iets aub het spijt me ik hou wel van je dit moest allemaal van Jelyn en nog iemand maar je moet weten dat mijn gevoelens voor jou echt zijn.
Chanel: 'Jelyn en nog iemand?' Mitchel jij gaat me nu zeggen wie the fuck die andere iemand is die ik nog niet ken.
Mitchel: Geloof me je kent haar heel erg goed het-he-het is Liyah je ex maar ik weet dat ook sinds gister pas toen Jelyn me zei. Ze doet alsof ze gek is nou eigenlijk is ze dat ook een beetje maar Liyah is het meesterbrein hier achter jou ex ik denk omdat ze zag dat het goed met je ging en het gevecht van Zandvoort...

Mijn mond stond voor heel even open en na een tijdje begon ik te huilen. "Ik snap het niet waarom?! echt hoor dit alles vond ik niet eens zo erg maar het feit dat ik zwanger ben💔" schreeuwde ik. Mitchel hield me stevig vast en zei "ik ben er voor je dat weet je". "Micthel ik heb een plan slaap bij me en dan leg ik je uit".

Ben er weeer🤗 ik hoop dat mijn verhaal nog steeds gelezen word als dat zo is ga ik zeker verder. Had het echt druk met werk,school etc. Maar ik ga het weer oppakken blijf lezen en stemmen dan ga ik verder😘😘.

Andere wereld (boek 1)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu