19# Vitajte v meste Mullingar.

508 87 4
                                    

Ahojte! Viete, rozmýšľala som..... áno ja rozmýšľam...... že pridám ešte jednu krátku časť.
Tak prajem príjemné čítanie.

Harry

Pozeral som sa z okna taxíka na ceste do veľkomesta Mullingar. Írska krajina ma uchvátila na toľko, že som si skoro ani nevšimol značky mesta do ktorého práve mierime.

Som veľmi zvedavý na chlapca z fotografie, ktorú som si potajomky zobral z nočného stolíka v jeho izbe. Je to úchvatný chlapec. No škoda, že to nie je môj Will, internetový kamarát. Veľmi si prajem aby bol aspoň z časti taký fajn, ako je Will. Dúfam, aby sme mali spoločného viac než len gény a rodinu.

Liam nadiktoval šoférovi taxíka adresu, kde by sa mal chlapec nachádzať.

Je približne pol tretej a my sa nachádzame pred domom v ktorom je moja budúca Omega. Vystúpili sme z auta. Nadýchol som sa čerstvého vzduchu a podal šoférovi taxíka peniaze. Poďakoval som sa a s Liamom sa odobrali pred vchod domu.

Louis

Keď som si dopísal s Edom, nevedel som na čo mám myslieť. Či na to, že je v mojom meste alebo že za chvíľu bude mať svojho budúceho priateľa. A na mňa už ani nepomyslí. Čo ak si so mnou prestane písať?! Čo ak na mňa zabudne?

Mal by som to skončiť skôr, než to ukončí on. Ale ako? Dá sa to tak, aby to neublížilo ani mne, ani jemu? Mám ho rád. Nechcem mu ublížiť.

Niall sa vrátil zo školy. Naobedovali sme sa spoločne sa odobrali do obývačky. Pozerali sme film Transformers: Pomsta porazených.
Všetko bolo pokojné, no niečo som započul. Nebral som to nejak za dôležité a pozeral ďalej. Ale znovu som počul zvuky a tlmený hlas. Viac hlasov.Vykukol som z okna, pretože mi to bolo trošku zvláštne a aj Niall sa zdvihol z gauča.
Videl som dve postavi pri dverách, ale nebolo na ne veľmi dobre vidieť.

"Poznáš ich?" opýtal som sa Ni-niho

"Nie, nikdy som ich nevidel." priznal.

Pomaly sme prešli k vchodovým dverám. Počúvali sme neznámych za dverami. Zrazu zaznel zvonček. S Niallom sme sa na seba pozreli. Donútil som ho otvoriť tie blbé dvere. Predsa sa nebudeme báť.

Niall teda otvoril dvere. Okamžite  nám do nosa udrela vôňa dvoch vysokých a krásnych Álf.

" Ahoj, ka som Harry a toto je môj najlepší kamarát Liam." predstavil sa nám ten vyšší Alfa. Onemel som. Nevedel som čo povedať. Prikývol som na pozdrav, tak ako Niall. Pozreli sme sa znovu na seba. Niall ale rýchlo odvrátil pohľad od mňa a urobil niečo, čím prekvapil asi úplne každého.......

Ahojte! Je tu ďalšia časť! Máte ma radi? Ja viem, že áno.
A hlavne za ten koniec. Sorry za chyby.
Majte sa a Užívajte!

Made for me/Texting + A/B/O - LarryDonde viven las historias. Descúbrelo ahora