2. rész

1.2K 59 19
                                    

*Varga Laura*

Másnap felhívtam az adott számot, és elfogadtam az állást. Jövőhéten utazom Budapestre, hogy személyesen is megbeszéljük a feladatomat, és valamennyire megismerhessem a válogatottat, akivel dolgozni fogok. Kicsit bűntudatom van, amiért azt hazudtam, sportorvos vagyok, de ha valaki lesérül csak el tudom látni. Azért remélem, hogy nem lesz rám szükség.

Minden nap ugyan úgy jártam dolgozni, tanítottam a gyerekeket, vagyis éltem az életem. A jövőhét teljesen az enyém, úgyhogy ki is fogom használni.

Az egész hétvégét csomagolással meg készülődéssel töltöttem. Lefoglaltam a szállást, megbeszéltem egy időpontot, hogy mikorra menjek be a központba, kerestem magamnak programokat, látnivalókat, hogy csak ne unatkozzak fent egy hétig, meg persze bepakoltam. Az emberek többségének ez maximum egy fél óra, na nekem nem. Legalább háromszor újra kellett pakolnom az egész bőröndöt, mert sosem volt jó semmi. Vagy egy összeállítás nem tetszett, és ezért keresnem kellett egy másikat, vagy éppen nem fértek el a cuccaim, ezért újra kellett rendeznem őket. Végül csak sikerült összeszenvedni egy egy hétre való ,,túlélőcsomagot", majd hétfő reggel vonatra szálltam, és elindultam a fővárosba.

Már gyerekkoromban se sokat jártam ide, sosem szerettem túlzottan a hatalmas városokat, a hatalmas épületeket, és a folytonos dugókat. Ennek ellenére 6 éve, azaz 18 évesen beköltöztem Debrecenbe, egy hozzá közeli kisvárosból. Furcsa volt a sok ember az utcákon, a hatalmas bevásárlóközpontok és a rengeteg közlekedési módszer. Egy idő után megszoktam, és talán valamennyire meg is szerettem.

Egy pár órás út után, meg is érkezett a vonat a pályaudvarra. Fogtam egy taxit, ami a szállodába vitt, ahol már várták az érkezésem. A szobámat elfoglalva nem kellett csalódnom, az interneten leírt információk mind igazak voltak. Gyönyörű a kilátás és maga a szoba is. Természetesen tartozik hozzá egy fürdőszoba, ami szintén igényes és nem túl kicsi. Saját konyhája is van, de azt nem hiszem, hogy túl sűrűn fogom használni.

Mit tesz az ember elsőnek egy szállodában? Előveszi a kis lapot amit kapott lent a recepción, rajta a Wifi jelszóval, és rácsatlakozik. Én is pontosan ezt tettem.

Megnéztem a messengeres üzeneteimet, és látom, hogy a legjobb barátnőm írt.

Pszichopatám 😂😍 üzenete:
Hellóka! Oda értél már? Ha igen, ha nem, azonnal fordulj vissza, ez az osztály elviselhetetlen!

Igen, ő is abban a suliban tanít amiben én, és úgy látszik ma ő helyettesít.

Laurám 🙊😍 üzenete:
Helló, most érkeztem meg! Eszem ágában sincs visszamenni, örülök, hogy megszabadultam tőlük 😂😂.
De neked sok sikert. Ha a 8.a az, akkor egyszerűen ignoráld őket, rájönnek maguktól is, hogy mi a helyzet.

Pszichopatám 😂😍 üzenete:
Honnan tudtad? 😂
Rendben, megfogadom a tanácsod.
Milyen Bp?

Laurám 🙊😍 üzenete:
Tudod, hogy titokban egy földöntúli boszorkány vagyok 😂😏
Eddig még semmit sem láttam belőle, most érkeztem.

Pszichopatám 😂😍 üzenete:
És a focistáid? Ki a leghelyesebb? 😍

Laurám 🙊😍 üzenete:
Meg se lep, hogy ez érdekel 😂
Még nem tudom, nem találkoztam velük. Majd holnap megmondom 😉

Pszichopatám 😂😍 üzenete:
Azért gondolj a legjobb barátnődre, és ne csábítsd el az összeset!
Hozz haza nekem is egyet 😉

Laurám 🙊😍 üzenete:
És ezt te mégis hogy tervezted?

Pszichopatám 😂😍 üzenete:
Nem tudom, nyugtatózd be az egyikőjüket vizsgálat közben, majd amíg kába zárd be a bőröndödbe, de vigyázz, meg ne fulladjon!
Ja, és lehetőleg Szalait hozd 😂

Laurám 🙊😍 üzenete:
Hát te hülye vagy 😂
Rukkolj elő valami ésszerűbb tervvel, mert ez nem lesz jó!

Pszichopatám 😂😍 üzenete:
De miért? Olyan jól kidolgoztam 😔

Laurám 🙊😍 üzenete:
Hát hova teszem a cuccaimat, amiket magammal hoztam? A focista mellett nem fér el!

Pszichopatám 😂😍 üzenete:
Úh, tényleg...
Na sebaj, holnapig kitalálok valami mást 😂
Mennem kell, félek, hogy valamelyik vadbarom felgyújtja az iskolát.
Na puszi! 😘

Laurám 🙊😍 üzenete:
Puszi! 😘

Estig nem sok mindent csináltam, csupán az ágyban feküdtem, és különböző filmeket néztem. Na, így ne töltsd el az idődet egy ,,nyaraláson".

Ebben a tartalmas napban elég hamar el is fáradtam, úgyhogy egy gyors tisztálkodás után el is aludtam. Kicsit nehezen ment, mert borzasztóan izgultam a holnapi nap miatt, hiába tudtam legbelül, hogy nincs miért. Végül csak megtaláltak azok a bizonyos álom manók, és rengeteg gondolattal a fejemben, de végül csak sikerült elaludnom. Holnap megismerhetem azokat a személyeket, akikkel a következő hónapokban együtt fogok dolgozni. Hát, remélem jól kijövünk majd...

Sziasztok! 😊
Mint látjátok, erre a részre sem sokat kellett várni, elkapott az ihlet 😂

Remélem tetszett nektek 💖

xoxo Dóri           2017.02.16.

Melletted -Dzsudzsák Balázs & Németh Krisztián Fanfiction- |Befejezett|Where stories live. Discover now