Κυριακή, η ημέρα των αναμνήσεων και των αποκαλύψεων.

15 5 2
                                    

Κεφάλαιο 21ο

Το φως ξεγλίστρησε μέσα από τα παράθυρα στο μεγάλο καθιστικό, σε αυτόν τον καναπέ που είχα ακουμπήσει το σώμα μου βαριά εχθές το βράδυ. Έκανα μία γκριμάτσα απόλυτου εκνευρισμού χώνοντας το πρόσωπο μου στα μαξιλάρια. Έκλεισα τα μάτια μου με την ελπίδα πως ο ύπνος θα με πάρει μακριά, εκεί που τα όνειρα μου βρίσκονται.

Τα λεπτά περνούν κι εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ. Τα μάτια μου ορθάνοιχτα , οι σκέψεις μου να αγωνίζονται η μία την άλλη κι εγώ απλός παρατηρητής. Ξεφυσώ και σηκώνω το άκαμπτο σώμα μου από τον σκληρό καναπέ.

Κοιτώ έξω από τα παράθυρο όσο τα βήματα μου με πάνε σε αυτό. Η απίστευτη θέα κατακλύζει τις αισθήσεις μου και μένω ήρεμη να την απολαμβάνω. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει την σημασία αυτής της στιγμής . Της στιγμής που οι άνθρωποι ξυπνούν για να αρχίσουν την ημέρα τους ,να αντιμετωπίσουν τον κόσμο.

Ακούω κάτι σαν μουρμουρητό και όταν γυρίζω το κεφάλι μου βλέπω τον Stefan με δυσκολία να σηκώνεται ενώ δείχνει σαν μικρό παιδί με τα μάτια του μισόκλειστα. Χαμογελάω στην εικόνα του.

'' Έχεις ξυπνήσει εδώ και ώρα;'' Ρωτάει όσο με πλησιάζει.

'' Λίγα λεπτά μόνο.'' Τρίβει τα μάτια του και μου χαμογελάει. Πραγματικά δεν έχω δει πιο όμορφο θέαμα απ' αυτό.

''Τι θα κάνουμε σήμερα; '' Απορεί.

''Σεξ.'' Η λέξη βγαίνει τόσο αυθόρμητα από το στόμα μου που σχεδόν πνίγομαι από την χαζομάρα μου. Ο Stefan με κοιτάει, κάνοντας προσπάθειες να μην γελάσει.

''Βασικά εννοούσα αν θα μου δείξεις το μέρος.'' Μόλις έρχεται η απάντηση του τα μάγουλα μου βάφονται με το χρώμα της φωτιάς. Μόλις με απέρριψε;

''Αλλά και σεξ να μην κάνουμε, αυτή τη στιγμή θέλω τόσο πολύ να σε φιλήσω.'' Συνεχίζει την πρόταση του και εγώ δεν λέω κουβέντα.

Νιώθω πως θέλω να εξαφανιστώ όσο με κοιτάει με τα πρησμένα μάτια από τον ύπνο. Όσο κάνει στην άκρη την τούφα που κρύβει το πρόσωπο μου.

Ακουμπάει τα χέρια του στα μάγουλα μου και για μια στιγμή δεν αναπνέω. Αφήνει φιλιά στα μάτια μου , στην μύτη και στο στόμα μου. Και ήδη έχω ξεχάσει τι με ρώτησε πριν.

Όταν με αφήνει χαϊδεύει τα μαλλιά μου για λίγο και ύστερα μου σκάει ένα γλυκό χαμόγελο που μόνο αυτός μπορεί να το κάνει να φαίνεται τόσο σαγηνευτικό.

Girl can you keep my secret? Where stories live. Discover now