Note to Hyungwon

748 86 27
                                    

Hyungwon-ah,

Sen bu mektubu okuyorsan büyük ihtimalle çoktan öldüm demektir.Üzülme sevgilim.Biz mutlu bir masalı yaşadık.Harika bir çocuk yetiştiriyorduk ve yaşayacağımız şeyleri doya doya yaşadık.Otobüs durağında beş dakika ile başlayan masalımız nerede bitecek bilmiyorum ama her masalın bir sonu vardır.Eğer bunu okuyorsan, her ne kadar istemesem de bu sona gelmişiz demektir.

Beni unutma demeyeceğim sana, sadece benim için fazla ağlama sevgilim.Ağlaman canımı yakıyor çünkü.Sen ağladığında çiçekler bile üzülüyor, ağaçlar yapraklarını döküyor, güneş ışığını çekiyor sevgilim.

MiCha büyük ihtimalle ileride beni hatırlamayacak, beni soracaktır.Üzgün olacağını biliyorum ama bilmeye hakkı var.Ona masalımızı anlat.Nasıl  engelleri aştığımızı.Onu erkeklerden koru.O sadece bizim olarak kalsın.Onu biriyle paylaşmak istemiyorum.O her zaman bizim küçük mucizemiz olsun istiyorum.Tıpkı başımıza gelen masalın milyonda birlik bir mucize olması gibi.

Bana kızgınsın, üzgünsün ve kırgınsın biliyorum.Lütfen affet beni.O ameliyatı olsam bile her an tetikte olmamız gerekiyordu sevgilim.Senin her anını beni kollamak için, sanki her an bana bir şey olacakmış gibi hareket etmeni istemedim.Benim iyiliğimi istiyorsun biliyorum ama böyle davranmak senin sağlığın açısından iyi olmazdı.Ameliyatı olsam bile bize verilen belli süre bittiğinde daha çok üzüleceksin.

Ölmekten elbette korkuyorum.Herkes ölmekten korkar.Her ne kadar kabul etmeseler de.Herkes düşünür: Öbür taraf diye bir yer var mı, yoksa sadece karanlık mı?Düşünmek yersizdir aslında.Eninde sonunda herkes bir gün ölümü tadacak, bu sorunun cevabını öğrenecektir.Eğer öbür taraf diye bir yer varsa seni bekliyor olacağım sevgilim.

Bunu yanıma gel olarak algılama sakın!İntihar etmeye kalkma bile.İntihar etmen kimseye yarar sağlamayacak, acını dindirmeyecek.Sadece bir korkak olacaksın.MiCha yalnız kalacak.Onu yalnız bırakamazsın!

Yağmur yağdığında, eğer beni özlediysen dışarı çık.Yağmurun tenine değmesine izin ver.Rüzgarı teninde hisset.Bütün günahlarından arındığını ve kötü düşüncelerinin yok olduğunu hisset.Beni düşün.Geçirdiğimiz iyi, kötü günleri düşün.Ben her zaman sen göremesen bile yanında olacağım Hyungwon.Ben her zaman senin kalbinde olacağım.

Otobüs ile nereye gittiğimi hep merak ettiğini söylerdin.Söylememiştim, söyleyememiştim.Utanmıştım sevgilim.Ben psikologa gidiyordum.Korkularımdan dolayı.Kendimden utandığımdan dolayı.Kendimden nefret etmemden, bir hata olduğumu düşünmemden dolayı.Senden sonra gitmeyi bıraktım ben.Bir uzmanın yapamadığını yaparak ele geçirdin beni.Korkularımdan arındırdın beni.Hayattan kendini soyutlayan bu gence umut ışığı oldun.

Teşekkür ederim sevgilim.Benden hiçbir zaman umudunu kaybetmediğin için.

Her masalın bir sonu vardır sevgilim.Bu masalda sen korkak bir gencin Yağmur'u oldun.O korkak genci bir prense dönüştürdün.O prensin seni kurtarması gerekirken sen defalarca kez onu kurtardın.

Ve masalımız burada bitti.Kendine iyi bak sevgilim.

goodbye °hyungwonhoHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin