0.2

5.5K 274 65
                                    

Uyandığımda mafya hayla uyuyordu. Bugün onun izin günüydü. Bugün Günlerden pazar. Onun için adam Öldürmek yok sadece evde duracak ve ya gezmeye gidecekti. Mafyanın yüzünü incelemeye başladım. Elim onun yüzüne doğru gitti. Ama sonra geri döndü. Onun yüzünü incelerken uyandı. Hemen yataktan kalkıyordum ki kolumdan tuttu. "Niye benden kaçıyorsun??"ona bakmadan cevap verdim "kaçmıyorum" işte şimdi onun gözlerine bakıyordum "bana yalan söyleme Jung ah" hayret ilk defa bağırmadı konuşmaya devam etti "bana doğruyu söyle Jung ah"hayla ona bakıyordum "kızmayacaksan söylicem" başını olumlu anlamda salladı "senden korkuyorum kai" sinirlenmemişti "Jung ah sen benim karımsın benden korkma ben sana bir şey yapmam" başımı olumlu anlamda salladım. Onun böyle demesi azda olsa rahatlatmıştı ama dün yaptığını hayla unutmuş Değilim "tüm sorun buydu yani" dedi tatlı bir şekilde "evet başka bir şey yok" gülümsedi dur bi Dakka gülümsedi. Ah Tanrı'm ne kadar tatlı bir gülümseme bu o gülümseyince bana güvende Olduğum şimdi aklıma gelmiş gibi. "Kai hep gül olur mu?" Alnımdan öptü "hep gülücem yeterki sen mutlu ol" bir mafya bu kadar tatlı olabilir mi? Bence bu mafya değil sadece adam kandırmak için yapıyo. Şaka Yaptım mafya ama çok şeker bi mafya hep gül kai hep.

Kahvaltı yapıyorduk şimdi de. Az önceki olaydan dolayı kendimi daha da güvende hissediyorum. "Ee karıcığım bugün evdeyim ne yapalım avm'ye gidelim mi?" Biraz düşündüm "olabilir" yine gülümsedi. Sanırım yavaş yavaş etkileniyorum. Bir mafyaya aşık Olacağım aklımın ucundan bile geçmezdi."ben doydum kai giyinmeye gidiyorum" kafasını olumlu anlamda salladı. Bende odamıza çıktım. Dolabı açtım içinden dizleri yırtık bir siyah pantolon aldım, bordo bir kazak, süperstar'larımı aldım ve birde bir tane Mont hepsini giydim saçlarımı taradım içeri kai girdi ve oda üstünü çıkardı. Baklavaları ve kası vardı. Vay be mafyaya bak. Birde dövmeler. Tam Altını çıkarıcaktı ki arkamı döndüm. Güldüğünü burdan bile anlayabiliyordum. "Giyindin mi"  dedim sorarcasına "daha değil" 1 dakika geçmişti "giyindin mi?" Ses yok. Arkamı döndüğüm gibi nerdeyse  aramızda 1 milim vardı. Hemen konuyu dağıttım. "Hadi gideli-" diyemeden dudaklarımın üstünde baskı hissettim beni öpüyordu. Benden ayrıldı "hadi gidelim" dedi. Ama arkasında Şaşkın bir kız bıraktığını bilmiyordu sanırım. Onu takip ettim ve dışarı çıktık korumalar. Siyah bir Range Rover getirdi (bilmeyenler için büyük arabalar oluyo ya heh onlardan bitane) ikimizde arabaya bindik.

Avm'ye varmıştık. Vardığımızda çocuk gibi sevinmiştim. Benim elime Alıp Bıraktığım şeyleri kai sepete ekliyordu. Ordan oraya koşuyordum. Aldıklarımızı ödedik. Tam başka bir mağzaya gircektik ki kai'nin telefonu çaldı.
-buldunuz mu
-......
-nerdesiniz
-......
-tamam hemen geliyorum

Dedi ve telefonu kapattı sinirliydi. "Gitmemiz Lazım" dedi bir şey demedim çünkü sinirliydi dahada sinirlensin istemiyordum.

Yol boyunca hiç konuşmamıştık. En sonunda Ormanlık alanın içince bir depo vardı onun önüne geldik. "sakın arabadan inme" ama ben meraklı birisiyim. O arabadan indi ve onun depoya girmesini izledim. Merakıma yenik düştüm ve arabadan indim. Dışarıda koruma yoktu hepsi içeride olmalıydı.içeri girdim. Geldiğimde sandalyede bağlı bir adam vardı. Ben şuan kai'nin arkasındaydım ve elinde silah vardı. Elindeki Silahı adama doğru tutunca korktum ve bir adım geriye gittim. Sıkmaz o korkutmak için yapmıştır dedim. Birden silah sesi geldi Gözlerim dolmuştu hemen ağzımı kapattım. Gözlerimden yaşlar HIZLA süzülmeye başladı. Ama ağzım kapalıydı ben yavaş yavaş geriye doğru gidiyordum. Kai arkasına Döndüğünde beni görünce sinirlenmesine izin vermeden Koşarak depodan çıktım Ormanlık bir yerin ortasında olduğumuz için ormana gircektim başka çarem yoktu. Tam ormana gircektim ki arkamdan birisi beni kucağına kaldırdı. Kai OLDUĞUNU biliyordum. Hayla ağlıyordum. "Bırak beni kai" bağırmaya başladı "SANA ARABADA DURMAN GEREKTİĞİNİ SÖYLEMİŞTİM" hıçkıra hıçkıra ağlamaya devam ediyordum. İşte şimdi ondan korkuyordum. O.. O bir insan öldürmüştü. Beni arabaya bindirdi kendiside arabaya bindi.
Yine helloğğğ evt sınır :20 sizi çok seviyorum

Sadece BenimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin