0.6

3.6K 173 29
                                    

Üzgünüm kızlar biraz uzun sürdü ama bunun telafisini yapıcam^.^

Şuan kahvaltı yapıyorduk. Çok sessizdi. Ama ben bu sessizliğe dayanamam ki. Hemen konu bul. Düşünsene. Heh buldum. "Ben evde çok sıkılıyorum kai bende işe başlasam olur mu?" Dedim sevimlice. "Olmaz" odun, hödük, Öküz sıkılıyoruz diyorum beyfendi 'olmaz' diyo yolarım ben bu çocuğu. Olmazmış görürsün olmazı. Ev yapalım dediğimde de olmaz Demişti neye olur dicek bakalım. "Ama sıkılıyorum" masum gözükmelisin Jung ah hadi kızım. "İşte çalışmak olmaz farklı bişey düşün" niye olmaz acaba kıskanıyo mu? Yuh gerçekten mi emin olmalıyım. "Yoksa beni kıskandın mı?" Hafif kaşlarını kaldırdım indirdim bunu iki kez Yaptım ve gülümsedim. "Hayır neyini kıskanıcam ben senin"
"Hadi ordan yalancı" dedim alayla. "Karımsın farkındaysan" yemin et oha bende kocanım zannediyodum. Diyorum bu çocuk akıllı inanmıyosunuz. "Ya bende seninle geleyim işe o kadar çok sıkılıyorum ki anlatamam" tabiki yine olmaz dicek. "Hayır asla" omg ilk defa olmaz demedi bu sefer hayır dedi. Wow omg . "Niye" al çocuğu hayır dediği için yapıştır duvara. "Öyle" şu kısa Cevapları beni bitiriyo. "Ya ama sıkılıyorum diyorum beni anlamıyosun" masadan Kalktım ve yavaş yavaş Kapıya doğru ilerlemeye başladım. "Jung ah derhal buraya gel!" Sinirli söylemişti ama onu aldırış etmeden merdivenlerden çıkmaya başladım. "JUNG AH SANA DIYORUM ÇABUK BURAYA GEL" bağırdığında ben odaya varmıştım ve kapıyı sert bir çekilse çarptım. "GERİZEKALI" kapı Sertçe açılınca o tarafa döndüm. "YİNE ESKİSİ GİBİ Mİ OLALIM İSTİYOSUN?" Dedi. O sinirliydi ama bu hiçbirşeyi değiştirmiyo. Çünkü bende sinirliyim. "OLALIM BANA UYAR" "sen istedin" dedi ve kapıyı çarpıp gitti. Bu evden kaçıcağım. Bunu aklıma koydum ve yapıcam. Saat 12:00 ve onun gelmesine 7 saat var. Bu bana yeterde artar. Hemen dolabımdan Sırt çantası çıkardım  ve içine bir kaç Kıyafet ve para koydum. Ama hizmetçileri ve güvenlikleri Geçmek zor olucaktı. Üstüme kısa beyaz bir Tişört giydim altına ise siyah Şort giydim. Çantamı arkama aldım ve saçlarımı taradım.

Kızlar bölümleri kısa yapıcam ama sık sık atmaya çalışıcam ve yorumlarınız emin çok mutlu ediyo😊😊 bir Sürü güzel yorum alıyorum sizden çok teşekkür ediyorum sizi çok seviyorum ponçik okurlarım sayenizde kitabım hızla yükseliyo hemde çok hızlı vr bu beni çok mutlu etti teşekkür ederim❤️❤️

Sadece BenimWhere stories live. Discover now