7

6K 105 32
                                    

Nästa dag

Jag klev av bussen och började gå in till skolan. När jag kom fram till dörren öppnade jag den och gick in. Såklart rakt in i någon.

"Oj förlåt" sa personen och jag tittade upp och såg Nathan. Han fick ett leende på läpparna när han såg mig. "Hej" sa han och jag blev genast lite osäker. Jag visade mig ganska sårbar igår. Men han märkte ju inte att jag grät, så det är ju okej? Men ändå...

"Är du okej?" Sa han och jag kom tillbaka till verkligheten. "Ehm aa... hej" sa jag och log lite innan jag gick förbi honom.

Jag suckade och skakade lätt på huvudet. Igår var ett misstag. Jag vet att vi bara pratade, men det är sättet vi pratade på som är problemet.

"Hej" sa någon glatt. Simon. "Hej din lilla olycka" sa jag vilket fick honom att le. "Hur mår du idag då" sa han och jag ryckte lätt på axlarna. "Bra antar jag, durå" sa jag. "Antar du?" Sa han och jag log lite.

"Det är bra" försäkrade jag honom och han nickade. Vad nu han brydde sig för.

"Jag måste gå, men vi ses" sa han och log och gick sen till sitt klassrum. Vad var det med honom? Jag suckade och stannade. Jag hade gått långt nu. Jag var trött i benen.

"Leah!!!" Ropade någon och jag kunde höra på den gälla rösten vem det var. Lisa. Jag kan faktiskt hennes namn nu.

Helt plötsligt var jag inte trött i benen längre utan började snabbt gå åt motsatta håll, men hann inte långt innan hon kom upp framför mig.

"Hej" sa hon glatt och drog in mig i en kram och jag såg säkert helt traumatiserad ut av hennes närgånghet.

"Ska vi gå till lektionen?" Sa hon. "Aa jag ska bara gå på toa, vi möts i klassrummet" sa jag och hon log stort och nickade. "Absolut, ses sen!!"

Okej. Jag vet att jag verkar taskig, men seriöst nu. Hon är för glad för min del. En pessimist och en optimist kan inte samspela såhär. Det är inte naturligt. Eller hälsosamt.

"Hej" sa någon och ställde sig bredvid mig. "Hej" sa jag lite stelt. "Du är ny va?" Jag nickade. "Vad heter du?" Sa hon.

"Leah, durå?" Sa jag och hon nickade. "Jag heter Emilia, tänkte typ att du kanske ville ha en kompis, du verkar ju ganska normal iallafall" sa hon och skrattade lite.

"Det skulle jag inte vilja påstå att hon är" Simon kom upp bredvid oss. Kommer hon få en panikattack nu bara för att han är närvarande så går jag härifrån. Till min förvåning tittade hon bara på mig istället.

"Nämen, hörde jag något? Gjorde du det?" sa hon och tittade frågande på mig vilket fick mig att börja flina. "Nepp, det var nog inget" sa jag och Simon flinade. "Nae, absolut ingenting" sa hon och sen gick vi därifrån.

"Han är lätt det största problemet i dagens samhälle" sa hon och efter den meningen insåg jag att vi nog kommer komma väldigt bra överens.

"Det finns ett större" sa jag med blicken fäst på Nathan som stod en bit bort. "Han måste du hålla dig borta ifrån. Han kan få vem som helst att falla, och sen dumpar han henne. Han får en att tro att man betyder allt och sen dagen efter, är en annan tjej den personen"

Jag tittade på henne. "Du verkar erfaren" sa jag och hon suckade. "Tyvärr" mumlade hon och blängde på honom innan vi fortsatte gå.

Det är därför han är så lugn. Jag har aldrig varit så som jag var igår. Iallafall inte på två år. Och hans blick. Jag suckade. Inte för att jag någonsin skulle falla för honom, det är ju helt absurt. Det kan jag verkligen lova att det aldrig kommer hända.

***

Nathans perspektiv

Jag la huvudet lite på sne och tittade på henne. "Du är så jävla snygg" viskade jag och bet mig lätt i läppen. Hennes kinder fick en lätt rosa färg och hon tittade åt sidan.

Jag lutade upp hennes huvud lite och försökte få ögonkontakt. Hon tittade in i mina ögon och jag kunde känna hur hennes kropp slappnade av då jag stod väldigt nära.

Jag böjde mig fram lite och hon följde mina rörelser. Våra läppar möttes och jag kysste henne mjukt. Utan att dra ifrån drog jag igen toalettdörren bakom mig och sen tröck jag upp henne mot väggen.

Kyssarna blev mer slarviga och min hand åkte ner till hennes rumpa. Hon drog av mig tröjan och jag tror ni kan lista ut själva vad som hände efter det.

-

Hon drog upp gylfen på sina byxor och gick ut ur toaletten. Hon ställde sig vid spegeln och fixade till sitt hår och smink. Jag drog handen genom mitt hår och gick fram och kysste henne mjukt igen innan jag log lite mot henne.

"Vi ses babe" sa jag och blinkade med ena ögat och hon blev genast röd i ansiktet. Jag flinade lite lätt mot henne innan jag gick ut ur toaletten.

När jag kom ut mötte jag en tjej. Jag kände igen henne. "Du är så jävla respektlös, vet du det" sa hon argt. Jag är ganska van vid att tjejer blir arga efter, ja.

"Vad menar du?" Sa jag lugnt och tittade rakt in i hennes ögon. Hon tittade bort. Precis som jag hade gjort med den andra tjejen lutade jag försiktigt upp hennes huvud och försökte få ögonkontakt.

Jag höll handen över hennes käkben och strök försiktigt med tummen över hennes underläpp. Då tittade hon på mig och böjde sig fram och kysste mig. Jag kysste mjukt tillbaka och slickade lätt på hennes underläpp. Hon öppnade munnen lite och våra tungor möttes.

Dörren till toaletten öppnades. Vi drog ifrån och tittade på tjejen som kommit ut. Hennes ögon fylldes med tårar. "Din jävla idiot" sa hon och började snabbt gå därifrån.

Jag tittade efter henne men vände sen tillbaka blicken till den andra tjejen och kysste henne igen.

##############################

Jag har ont i mitt finger

Jag gillar inte dig. Typ.Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ