43

4.4K 103 44
                                    

Dagen efter

Hayes perspektiv

Det finns tre ord jag får höra väldigt mycket. Och jag kan försäkra er om att det inte är "Jag älskar dig" eller "Hur mår du?"

"Det där är din" sa Jack och jag försökte komma på om det verkligen var min. När hon var tillräckligt nära kände jag igen henne. Fuck.

"DIN JÄVLA IDIOT" skrek hon och jag flinade lite. De tre magiska orden.

"Heeej babe, förlåt, jag glömde ringa" sa jag och hon fnös till, och så fort hon kommit fram slog hon hårt till mig över kinden.

"Kalla mig inte babe" sa hon argt. Amen synd för henne dårå att jag aldrig kommer ihåg namnen, och då brukar alltid babe fungera bra.

"Du behövde inte slå mig" sa jag lugnt och då skrattade hon till. Och jag är gaaaanska säker på att det inte var för att hon var glad.

"Du låg med mig, och sen dagen efter låg du med min lillasyster!!" Utbrast hon och jag gapade lite och satte handen för munnen. Det hade jag heeelt glömt bort.

Nu fanns det bara en sak kvar att göra. Springa.

Jag vände mig om och började springa snabbt som fan, och självklart var psykfallet tvungen att springa efter.

Fast jag var ju snabbare. När jag kom in i andra korridoren mötte jag Nathan och Leahs blick, och när de såg tjejen efter mig började de skratta.

Lite hjälp skulle ju inte skada.

När jag äntligen blivit av med henne, trodde jag, så saktade jag ner. Vilket var dumt.

Hon kom runt hörnet och slog direkt till mig, med knytnäven, i ansiktet. Hon tänkte fortsätta slå mig men jag undvek hennes slag ganska bra.

"Våld löser ingenting" sa jag och flyttade återigen undan för att inte bli slagen. När jag märkte att hon tänkte sparka mig mellan benen så tog jag tag i hennes armar och höll fast henne. I helvete heller att jag ska steriliseras.

Fast ioförsig skulle det väl inte vara så hemskt, då kan man ju ha sex utan kondom.

Okej, skitsamma.

"Du måste lugna ner dig, det räcker" sa jag och då slutade hon streta emot men tittade fortfarande argt på mig.

"Din jävla idiot"sa hon argt igen.

Abrakadabra bitch.

André's perspektiv

"Tror ni att han överlever?" Sa William och vi andra började flina. "Det hoppas jag inte iallafall" sa Jack och då ryckte Simon på axlarna. "Han förtjänade det" sa han och då blängde jag på honom.

"För du är ju så mycket bättre, låg inte du med trillingar en gång " sa jag och de andra började flina, inklusive Simon. "Ja det kan händaa" sa han och då började jag också flina. Ja det kan händaa.

Gracias señorita.

"Hej, vet ni vart Hayes är?" Sa någon och vi tittade dit. Det var en tjej. "Beror på vem som frågar" sa jag, och kunde se att hon såg väldigt nervös ut över att prata med oss.

Jag gillar inte dig. Typ.Where stories live. Discover now