Hoofdstuk 2

26 2 0
                                    

P.o.v Jeremy
Na dytg
'Okey Lisa is echt serieus knap' zegt Joost. We knikken allemaal, 'iedereen heeft al een vriendin behalve Pascall' zegt Link. Pascall lacht een beetje, 'ze past bij je Pascall, leuk grappig en een beetje gek' zegt Harm. Wij knikken allemaal terwijl Pascall begint te ontkennen. 'Pascall je zit nog in de ontkenningsfase we weten dat je haar wel leuk vindt' we beginnen te lachen terwijl Pascall door blijft gaan, hij weet dat we het al door hebben maar hij gaat het echt niet toegeven. Lisa is een leuke meid, niet voor mij of een van de andere maar echt voor Pascall. Ze wonen ook nog eens dicht bij elkaar in de buurt en ik zie ze echt wel samen komen, 2 streamers is natuurlijk perfect! 'Trouwens als Lisa zich bekend gaat maken is het dan misschien een leuk idee om een verrassing voor haar te maken? Misschien een video met allemaal leuke momentjes van opnames?' Stel ik voor, iedereen knikt. 'En misschien dan ook zoiets als bij de 1 miljoen special van Enzo, dat we allemaal een stukje inspreken' weer knikken we. 'Okey Link en Harm willen jullie youtubers en mensen regelen voor de stukjes dan kunnen Pascall en ik door allemaal materiaal heen gaan kijken voor een leuke compilatie' we knikken allemaal. 'We moeten er dan alleen nog achter komen wanneer ze het dan ook echt gaat doen' zegt Link. 'Ja maar als we gewoon alles zo snel mogelijk gaan regelen lukt het sowieso wel.' Zegt Harm. 'Okey let's do this!'

P.o.v Lisa
Nog 1 maand. Mijn ouders en ik hebben overlegd, ze waren eigenlijk niet verbaasd toen ik vertelde dat ik mezelf wilde laten zien in mijn streams. Mijn moeder hoopte vanaf het begin af aan eigenlijk al dat ik mezelf gewoon zou laten zien omdat ze dan weet dat mijn zelfvertrouwen sterk genoeg is, ik heb namelijk problemen met mijn zelfvertrouwen gehad, en ze weet dat op het moment dat mijn zelfvertrouwen sterk genoeg is ik pas mezelf zou laten zien in de streams dus zij is echt super blij. De datum staat al vast 24 mei, dat is op een vrijdagavond, dan kan ik zaterdag en zondag namelijk gewoon alles over me heen laten komen. Ik ga in de weken voor de stream wel duidelijk maken dat 24 mei een bijzondere stream gaat worden zodat zoveel mogelijk mensen het zullen zien. Morgen ga ik samen met Jeremy naar Link toe en dan gaan we met zijn drieën naar een aantal media winkels zodat ik een goede camera kan kopen. Ik heb namelijk met het streamen en met youtube best wel wat geld verdient dus daar kan ik een leuke camera van kopen. Link en Jeremy doen natuurlijk al langer met camera dus dat is ook super want die weten best wel veel van camera's af.

@Lisax: hey allemaal wilde even zeggen dat 24 mei er een hele bijzondere stream gaat komen dus zou leuk zijn als jullie komen kijken!

Ik gooi het tweetje eruit en ga verder met het installeren van mijn nieuwe camera. Link en Jeremy hebben mij echt perfect geholpen, ik heb nu een van de nieuwste en beste camera's die er zijn! Daarnaast kwam ik ook nog een hele fijne gamestoel tegen, zo een van quersus, die heb ik ook gekocht op aanraden van Link en Jeremy die beide ook zo'n stoel hebben. De stoel is al helemaal in elkaar gezet en zit echt geweldig. Ik ga dus maar achter mijn bureau zitten en start mijn pc's op, zet alles klaar en start het intro van mijn stream. Ondertussen stuur ik naar de groepsapp met onderandere Link, Jeremy, Duncan, Joost en nog meer youtubers of ze mee willen doen met GTA. Ik krijg eigenlijk bijna direct antwoord van Pascall, hij doet mee, Link moet helaas nog editten dus die kan niet meedoen maar heeft beloofd mee te gaan kijken met Alicia, Jeremy kan wel meedoen, Joost doet ook mee hij vroeg of hij dan ook meteen wat kan opnemen voor zijn kanaal. Natuurlijk kan dat en dan doet ook nog Duncan mee. De rest kon niet meedoen, Milan was ziek, Ronald en Don moesten nog super veel editten, Enzo doet nooit mee aan GTA dus het hield eigenlijk wel op. Gelukkig is met 5 mensen al best wel veel en super leuk dus eigenlijk is het helemaal niet zo erg, Joost host de mappen omdat hij opneemt en vaak veel mappen heeft.

Als we Joost zijn opnames hebben gehad vraagt Jeremy of we ook meteen de GTA video voor dhd op kunnen nemen, iedereen stemt in. GTA opnames voord DHD zijn altijd super grappig omdat Jeremy altijd wel gekke ideeën heeft die we kunnen uitvoeren. In de stream wordt ik gebombardeerd met vragen over 24 mei en wat Harm bedoelde met zijn tweet, ik antwoordde eigenlijk alleen dat ze 24 mei moeten afwachten en dat Harm mij gewoon niet geloofde met iets wat ik zei. Gelukkig namen veel mensen genoegen daarmee en als mensen vervelend werden bande de moderators ze gewoon. De chat heeft ook nog 20 minuten op subscribers only mode gestaan omdat er toen 600 kijkers waren en de chat gewoon even te snel ging. Als de chat in subscribers only mode staat gaat hij nog steeds heel snel omdat ik 109 subscribers heb die heel veel praten maar op zich is het wel altijd gezellig. Na 2,5 uur gestreamd te hebben sluit ik de stream weer af, de opnames waren allemaal al weer klaar en super leuk. Meestal praten we nog even na als de stream en opnames klaar zijn maar Joost, Jeremy en Pascall meteen weg en Duncan die moest nog wat huiswerk maken. Super grappig want Duncan doet dit jaar ook examen en die heeft ook al bijna zijn examens, terwijl ik ze al gehad heb. Dus iedereen is weg, ik ga denk ik ook maar een video opnemen, hide and seek, heb ik altijd een van de leukere minecraft minigames gevonden dus ik ga dat opnemen. Mijn minecraft naam is best wel bekend doordat ik in streams ook wel eens minecraft heb gespeeld en natuurlijk van de video's van Enzo met zijn survivals of zijn minigames, ik heb nog een account maar die gebruik ik altijd als ik samen met mijn zusje ging spelen of toen ik wat jonger was en best wel veel minecraft speelde. Mijn zusje waar ik nog niks over heb verteld is trouwens 13, ze heet Noa, vindt gamen helemaal geweldig en vindt mijn streams ook super leuk. Noa kijkt mijn streams ook af en toe maar ze kan ook gewoon naar mijn kamer die half omgebouwd is tot een studio komen en naast mij komen zitten, wel stil zijn maar dat lukt haar eigenlijk altijd wel. Persoonlijk denk ik dat ze mijn streams alleen maar kijkt vanwege Link en Jeremy, ze is een best wel groot fan van hen en vindt het dan ook helemaal geweldig dat ik met hen opneem. Ze heeft overigens nog nooit echt met ze gepraat, Jeremy en Link weten van haar bestaan af en ze weten dat ze Noa heet en fan van ze is maar ik weet gewoon dat als Noa met ze gaat praten het meer gillen wordt en dat kan ik ze niet aan doen.

De twitchstreamerWhere stories live. Discover now