Üniversiteden tatile😊

219 8 7
                                    

Biraz tatil, biraz eğlence:)

Okul 2 ay geçmişti, sınavlarımı olmuştum. Derslerim gayet iyiydi. Sınavlardan da gayet iyi notlar almıştım. Hocalarlan da hep haşır neşirdim. Arkadaşlarla hergün buluşur, yapamadığımiz konuları yapardık. Çok çalışırdık, hepimiz de çok istekliydik.. Artık okulun ilk dönemini bitirmek üzereydik.

Benim bütün derslerim iyiydi. Çok verimli bir dönem geçirmiştim. Ayrıca annem ve babamı da çok özlemiştim.. Poyraz'ın tatlı konuşmaları aklıma geldikçe gülümsüyorum. Sonunda tatile az kalmıştı. Kavuşacaktım onlara.. Sürekli konuşuyorduk ama görüşmek, sarılmak çok daha farklıydı. Bilge 2 dersten kaldığı için ailesinin yanına gidemeyecekti. Kalıp ciddi anlmda çalışması gerekiyordu. Sevda ise ailesiyle aynı şehirde olduğundan zaten devamlı görüşüyordu. Artık okullar tatil olmuştu ve ben aileme kavuşmuştum.
Çok özlemiştim. Annemi, babamı hele birde sivri dilli Poyraz'ı :) :)
Odamı, evimi, yatağımı herşeyi çok özlemiştim. Annem ve babam izin günlerini kullanmış, hep birlikte İzmir'e gitmiştik. Babaannem, anaannem, dayılarım, amcalarım hepsi oradaydılar. Ve bizde memleketimize gitmiştik. 1 yıl olmuştu gitmeyeli..

Havasını çok özlemiştim. İzmir'e vardığımızda tontonum, babaannemin yanına gitmiştik. Doya doya hasret gidermiştik. Tatil çok güzel geçmişti.. Kuzenlerle çok eğlenmiştik.. :)
1 hafta kaldıktan sonra Antalya'ya geri dönmüştük. Annem ve babam tekrar iş başı yapmak zorundaydılar. Ben ve Poyraz sürekli dolaşıp eğlenirdik. Tabi canım arkadaşlarımı da unutmadım. Şeyda'yı, Elif'i Ayşegül'ü, Nur'u çok özlemiştim.. Hep beraber takılıyorduk. Tatilimizi doya doya yaşamak istiyorduk.

Okulların art8k başlamasına kısa bir süre kalmıştı. Okul hayatının tekrar başlamasına üzgün değildim. Ben okulumu seviyordum, derslerimi seviyordum.. Hocalarımı arkadaşlarımı şimdiden görmek için sabırsızlanıyordum. Okuluma gerçekten çok alışmıştım. Orayı da çok seviyordum. Ne kadar denizden uzak olsamda güzel bir şehirdi. Ve artık okullar açılmıştı. Tekrar ders başlangıcı yapmıştım..

YarenimHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin