44

1.8K 154 16
                                    

Sedl jsem si na gauč a dal jsem si nohu přes nohu. Cítil jsem se, jak dáma. Jiminie si sedl vedle mě a chytl mě za stehno. No, ještě ty začni. Tae už přišel, byl celý udýchaný ještě aby ne.

„Tak jak sis to užil?" zeptal se ho Kookie, který se snažil, aby nebouchl smíchy. Nebyl jediný. Já a Jimin jsme byli úplně rudý, jak rajčata.

„Moc," zasmál se. No ještě aby ne, když sis ho vyhonil u mě v koupelně.

„Zapni si aspoň poklopec," řekl Jimin a podíval se na zem. Kam to koukáš Jimine?! Máš koukat na můj rozkrok a né na jeho. Pff.

„Jde vidět kam koukáš," dodal jsem. Naše konverzace by si zasloužila Oscara. Vážně. Tae jsi ho nakonec zapnul a sedl si vedle Kookieho.

„Yoongi?" podrbal se Tae na zátylku. Proboha co zas řekne „ehm, ten bílý ručník, budeš si ho muset vyprat," podíval se na všechny trapně. Počkat. Nechcete mi říct, že..Proboha ty prase!

„Nechceš mi říct, žes svoje sperma utřel do jeho ručníku?!!" vyjel po něm Kookie. Hodný kluk. Aspoň někdo. Jimin tady jen sedí a umírá smíchy.

„No..," podíval se na Kookieho ublíženě. Dobře. K tomu se radši nebudu vyjadřovat.

„Ty jsi prase!" zařval a dal mu jednu pohlavek. Začal jsem umírat smíchy. Myslím, že ani televizi zapínat nemusíme, máme tyhle dva jsou jako ty komedie.

„A pak že jsem víc úchylný," protočil očima Jimin. Mám jim ukázat náš chat?! Hm? By se ti asi nelíbilo. Upřímně? Ani mně.

☆☆☆

Odpoledne se už nic moc nedělo, dělali jsme hovadiny jako vždy, když jsem s nima chovám se jak malý dítě. No a? Vadí to někomu? Mně ne.
Je večer a vymýšlíme co budeme dělat. Dostal jsem nápad. Běžel jsem do kuchyně kde mám nějaký alkohol. No co. Mám ho tady pro zvláštní příležitost, která se teď děje. Vyndal jsem tři vodky, jedna byla prostě vodka a ty dvě ochucené. Kdyby něco mám tam ještě rum. Šel jsem i s těma vodkama do obýváku všichni na mě koukali.

„Nechceš to vypít sám, že ne?" zeptal se Kookie. Samozřejmě, že jo. Chci se ožrat a pak vás přetáhnout. Proboha. Co? Na co to sakra myslím?!

„Sám ne," usmál jsem se.

„Tak co s tím?" zeptal se Jimin. Co s tím? Budeme s tím mýt okna. Jaký máš na to názor?

„Proboha," povzdychl jsem si „budeme hrát flašku, půjde o to, že si sedneme do kruhu, jednu prázdnou flašku položím doprostřed a někdo začne točit a na koho to padne, musí udělat nějaký úkol, který dostane od toho kdo tu flašku roztočil a pokud ten úkol udělá napije se vodky a když ne tak bude klečet na varečce dvě minuty," vysvětloval jsem jim to. Znáte to, ne?

„Ahá," řekl ze sebe pomalu Kookie. Nelíbí se ti to nebo to tvoje hlava nějak nepobrala?

„To bude luxus hra!" zajásal Tae. Díky. Aspoň někdo.

„Ehm, klidně tu hru budu hrát, ale kde máš tu prázdnou flašku?" ukázal na flašky plné vodky. No jo.

„Jdu pro ní," pousmál jsem se a šel jsem pro tu flašku. Á flaška od vína. Jo, to byla taky noc. Vrátil jsem se. Všichni už seděli v kruhu. Chyběl jsem tam jenom já. Sedl jsem si, flašky vodky jsem dal vedle sebe kde jsem měl místo a tu prázdnou od vína do prostřed.

„Tak kdo točí?" zeptal se Jimin a podíval se na mě. Nevím. Je mi jedno.

„Co třeba Kookie? Když je nejmladší," podotkl Tae. To není špatný nápad.

„Já? Proč já?" podíval se na nás ublíženě, my jsme jenom koukali s kamenným výrazem „fajn!" řekl a roztočil flašku. Sakra. Jsem zvědavý na koho to padne, doufám, že ne na mě. Prosím. Flaška se zastavila u Jimina. Uff.

„Takže..Jimine, začni dravě líbat Yoongiho," zamyslel se a nakonec z něho vypadlo tohle. Chceš mít stan v kalhotech Kookie?


tadáá
v příští kapitole se to rozjede :>

-Disease🌙Kde žijí příběhy. Začni objevovat