#2

62 7 0
                                    

Pov Elisha:

"Ik heb er zoveel zin in, het kan elk moment beginnen" zeg ik, "jaaa ik ook en het is zo leuk dat we helemaal van voor staan" zegt Quinty, "ja ik hoop ook zo dat we uitgekozen worden voor vivj meisje" zeg ik "Omg jaaaa'' zegt Quinty.

Pov Dioni:

"Het optreden gaat over 2 min beginnen" roept Cees, ik ga ff kijken via de zijkant of dat leuke meisje vooraan staat, "Cees mag ik ff kijken naar de fans?" Vraag ik aan Cees "ja tuurlijk daar aan de linkerkant kan je ff kijken, zorg alleen wel dat ze je niet zien want anders gaan ze straks helemaal uit hun dak" zegt Cees,"oké."
Ik kan net een deel van het publiek zien, en jaaa daar staat ze op de eerste rij in het midden yess, zij word straks mijn vivj meisje, maar eerst moeten we nog 5 liedjes doen voordat vivj komt.

Na de eerste 4 liedjes, nu komt vanavond is van jou.

Oww yes we mogen nu iemand uit het publiek halen, huh waar is ze nou, ik zie Samuel naar de linkerkant gaan en een meisje uit het publiek halen oww ja en daar naast staat mijn meisje.

Pov Quinty:

"OMG ELISHA SAMUEL KOMT DEZE KANT OP" roep ik naar Elisha, "aahhh volgens mij komt hij je uit het publiek halen" zegt Elisha, "jaaaaa en daar komt Dioni ook aan" zeg ik.
Samuel heeft me ondertussen uit het publiek gehaald en Dioni Elisha, we zitten naast elkaar en zijn de hele tijd aan het lachen naar elkaar😂 Samuel slaat een arm om me heen en komt zo dicht bij me dat het lijkt alsof we gaan kussen, ik zou het zo graag willen doen maar ja, hij heeft al met Loïs gelukkig gaat het niet zo goed met hun dus ik hoop dat het snel uitgaat.

Pov Elisha:

Omg Dioni heeft me uit het publiek gehaald en ik Samuel Quinty, Dioni is echt super lief en vraagt hoe ik heet en of ik het leuk vind etc.
Hij slaat z'n arm om me heen en wrijft zachtjes met z'n hand over mijn wang, wat is het toch een schatje denk ik.❤
Na dat het liedje klaar was vroegen Samuel en Dioni of we allebei naar de kleedkamer wouden komen😱
Maar eerst moesten we weer terug naar onze plaats en dan zou Cees ons na het optreden weer komen halen.

NA HET OPTREDEN

"Kijk Quinty daar is Cees" zeg ik, "jaa ik ben best wel zenuwachtig eigenlijk"😂 zegt Quinty,"ja ik ook haha."
Cees haalt ons op en we gaan naar de kleedkamer van de jongens, we gaan naar binnen alleen daar staan Jai, Dioni en Samuel shirtless😍😱
Quinty en ik kijken elkaar aan en beginnen heel hard te lachen en de rest van de jongens ook, Samuel en Dioni kijken elkaar lachend aan en komen naar ons toe, "haha sorry dames we waren nog aan het omkleden" zeg Dioni lachend "haha maakt niet uit hoor" zeggen we in koor, "kom ff zitten anders" vraagt Samuel en hij wijst naar de bank, we gaan bij de andere jongens zitten en ik zit naast Dioni en Quinty naast Samuel, Dioni slaat een arm om me heen en ik begin te blozen, Quinty ziet het en begint te lachen, ik gebaar naar haar dat ze stil moet zijn alleen daarna schieten we allebei in de lach, de jongens vragen gelukkig niet wrm we lachen.😂
We hebben nog ff gezellig gepraat met de jongens en Dioni heeft me zijn nummer gegeven en Samuel heeft zijn nummer aan Quinty gegeven.
Toen hoorde we Cees roepen dat de jongens hun spullen bij elkaar moesten pakken en zijn we weggegaan, net voordat we weggingen kwamen Samuel en Dioni nog ff de gang op en gaven ze ons een knuffel en een kus op de wang.

Pov Quinty:

We lopen naar buiten toe en als de deur dicht is beginnen we allebei heel hard te gillen, "OMG OMG ik kan echt niet geloven dat dit is gebeurd"😱 zeg ik, "nee ik ook niet" zegt Elisha, o daar is Elisha's moeder die ons naar huis brengt, we vertellen alleen dat we vivj meisje zijn geweest meer gaan we maar niet zeggen.

Dit was het 2e deel ik hoop dat jullie het leuk vinden xxx

Stiekem {Ft. B-Brave}Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin