#19

25 3 4
                                    

Pov Quinty

Elisha en Samuel zijn meegenomen door de ambulance, we zitten met z'n allen in de wachtkamer te wachten, niemand zegt een woord, totdat er een deur open gaat en de dokter naar buiten komt.
"Zijn jullie vrienden van Elisha en Samuel?" Vraagt de dokter vriendelijk, "ja dat zijn wij" antwoordt Dioni, de dokter komt naar ons toe gelopen en geeft ons allemaal een hand en stelt zich voor als 'dokter Martens'.
"Oké ehm.. ik heb goed en slecht nieuws" vertelt dokter Martens "wat willen jullie eerst?" Vraagt hij, "doe eerst maar het goede.. " zegt Jai en hij kijkt ons vragend aan, we knikken als toestemming dat wij ook eerst het goede willen.
"Het goede nieuws is dat Samuel al wakker is, hij heeft wel een lichte hersenschudding en tijdens zijn val, viel hij op zijn hand en heeft nu dus zijn pols gekneusd" zegt dokter Martens, we zuchten allemaal opgelucht, "en het slechte?... " Vraag ik twijfelend, "Elisha ehm.. daar gaat het niet heel goed mee, ze kan moeilijk adem halen, we hebben haar aangesloten zodat ze meer zuurstof krijgt maar het zou altijd kunnen zijn dat ze geen adem meer kan halen, maar tot nu toe denken we wel dat ze het gaat redden, ze heeft wel een paar  zwaar gekneusde ribben en een gebroken voet." Zegt dokter Martens, iedereen is stil en we hebben allemaal tranen in onze ogen, "jullie kunnen per tweetal naar Samuel en Elisha toe, " verbreekt dokter Martens de stilte.

Sorry weer kort deel😬 maar had al lange tijd niks gepost en ik heb weer beetje inspiratie dus ik dacht ik post dit wel, xxx💋

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 12, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Stiekem {Ft. B-Brave}Where stories live. Discover now