O zi perfecta

1.3K 49 4
                                    

Medison POV'S

M-am trezit de dimineta cu capul pe pieptul lui Justin  care dormea dus, cand am dat plapuma de pe mine pentru a ma da jos din pat am realizat ce eram goala pusca Justin sa vezi ce o sa iti fac.... am luat repede plapuma peste mine ca o rochie ca apoi sa ii dezvelesc trupul minunat a lui Justin , avand doar o pereche de boxeri pe el..m-am indreptat incet spre baie pentru a face un dus lung, dupa 10 minute ies din baie si ma indrept spre dressing, imi aleg o lenjerie cu dantela neagra un tricou pe care scrie NEW YORK THE CITY OF GIRLS o pereche de pantaloni scurti negri si o pereche de vans turcoaz o caciulita gri tot de la vans niste accesorii dragute si ies din dressing zambareata cu directia spre dormitorul meu...Ajung acolo si il vad pe Justib deja imbracat...

-Buna dimineata somnorosule!!!

-Buna dimineata frumoaso!!

-Hai sa mancam..

-Sigur, sunt lihnit..

Coboram incet scarile cand deodata Justin ma ridica si fuge cu mine...

-Unde ma duci??

-La bucatarie sa imi faci omleta..

-Oke...

Dupa o lunga sesiune de facut omleta ,Justin a propus sa merge prin oras , era mai pregatit ca mine sa faca relatia publica....Iesim usor din casa si ne intrebtam spre lamburghini-ul meu parcat in garaj, imi deschid usa ca un gentelman ca mai apoi sa faca stanga imprejur pentru a ajunge la volan porneste motorul si iese cu masina usor din garaj ca mai apoi sa sfasie asfaltul cu viteza lui..

-Justin o sa ne omori daca mai conduci asa ...

-Stai chill baby , nu se intampla nimic....

Am intrat in parcarea subterana a unui mall , desigur urmariti de paparazzi, Justin a parcat usor masina ca apoi sa vina sa imi deschida portiera usor si gentil, toti paparazzi au dat navala peste noi cu tot felul de intrebari..

-Justin,Medison sunteti impreuna?

Ca mai apoi Justin sa le raspunda ca ..

-Da sunt impreuna cu Medison ,cea mai frumoasa si perfecta fata din lume

Justin POV'S

Intram pe acele usi glisante din suboslul mall-lui  si o vad pe Selena indreptadu-se spre noi..

-Hey Justin ce mai faci ??, Ea e noua ta prietena,  nu e dansul tau..

-Incantata sa te cunosc* spune Medison sarcastica*

-Carate de aici bitch ...*spune Justin  vizibil nervos*

-Ok,ok...

Dupa ce ma calmez si cateaua de Selena dispare din peisaj o i-au pe frumoasa mea de mana si ne indreptam spre scarile rulante Pe parcurs ce urcam pe acele scari ne intanleam cu fanii mei si ii mai furam cate un sarut lui Medison.... .

Ne pilmbam prin mall si dintr-o data Mediaon sa oprit si a privit o vitrina timp de 5 min dar nu ma mira in vitrina era o rochie spurba cu o plama deasupra genunchiului cu un fundal alb si un model superb de un albastru inchis , o rochie nu foarte decoltata..am lasat-o pe Medison in fata acelei vitrine si intrand in magazin i-am cerut vanzatoarei acea rochie ,Medison se uita ciudat la mine ...am iesit din magazin si i-am inmant punga cu acea rochie lui Mediosn , aceasta a sarit in bratle mele oferindu-mi un sarut tandru si spunandu-mi ca merge pana la toaleta lasandu-mi mie rochia..

Medison POV'S

I-am spus lui Justin ca ma duc pana la toaleta ....Cand am intrat in toaleta am vazut-o pe.....

Prietenul secret!!( Justin Bieber ff)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant