1.9K 122 17
                                    

Казвам се Джимин, живея във Сеул, Южна Корея. Имам кариера, имам приятели, имам семейство, какво друго ми трябва...та аз си имам всичко...

Имах си приятелка, но за съжаление тя ме заряза, казваше се Джени, член на групата "Blackpink" беше сладка, но според нея не бях неин тип, затова ме заряза.

Напоследък бях страшно зает, не ми оставаше време за нищо, тъкмо излезна новият ни албум "You never walk alone", скоро започва и турнето ни "Wings" просто имаше много работа. Исках поне малко свободно време, но това е живота да си звезда, без личен живот, луди фенове те преследват навсякъде...ами да ви кажа свиква се със това, във началото малко ме беше страх, бях уплашен дали ще се развия като музикант, дали някой ще харесва това, което правя, но всичко се получи добре, вижте ме сега добър певец, идола на стотици фенове, имащ кариера.

Имаше нещо, което ме мъчеше постоянно, дали съм обратен, защото започнах да се интересувам от Йонги, както знаете той също е член на групата, да може и да се познаваме от много време и да сме много добри приятели, но аз изпитвах нещо повече, имах чувството, че и той изпитва нещо, но не бях много сигурен исках да резбера... трудно е да кажеш на някой, че изпитваш нещо към него, пък още повече като знаеш, че той е от същия пол. Имах месец докато започне турнето ни, ще се опитам да разбера дали Йонги има някакви чувства към мен..
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Ами това е новата ми история...❤️
Главите ще са кратки, но ще се опитам да обновявам по често♥️👌🏻
Дано ви изненадах, вие си знаете кои сте😆
Съжалявам ако има грешки😤😃
Ами засега това е... Бай❤️
Обичкам ви💗

𝙈𝙀 𝙖𝙣𝙙 𝙢𝙮 𝘽𝙄𝙏𝘾𝙃 //𝗯𝘁𝘀 {𝗰𝗼𝗺𝗽𝗹𝗲𝘁𝗲𝗱}Where stories live. Discover now