Capitolul 18

726 36 3
                                    

 -Adica? Ce vreti sa spuneti? il intreaba Tase pe doctor

-Ma refer, la faptul ca acum o saptamana si ceva, ai mai venit la mine, tot cu cauza ca ai mai batut un copac. Si vreau sa zic ca nicio fata sau baiat normala la cap ,nu a facut asa ceva.

 -Domnul Doctor, ma scuzati ca v-am intrerupt, dar eu nu sunt normala! I'm special! ii spun si plec din salon

  Fix, inainte de turneu trebuia sa imi rup eu mana. In fine, partea tare, este ca Amber, ma va intelege, si ma va lasa si pe mine sa dansez, si chiar sa antrenez  trupa, si nu ma refer doar la gasca mea, ma refer si la baieti. In fine, sunt scoasa in transa de catre Tase

-Am ajuns! imi spune

 -Bine! Hai! ii spun si iesim din masina

   Acum ii acum. Aud galagie din curte, si nus tiu de ce. Inafara de vocea alor mei, alor baietilor, mai aud o voce feminina, Nina.

 -Nina? o intreb pe femeia care imi este ca o a 2-a mama

 -Andreea. spune

 Ma duc in viteza la ea, si o iau in brate, plangand. Si ma mir cum nimeni nu mi-a observat ghips-ul. In fine, ma desprind din imbratisarea ei, si incep sa ma uit in ochii ei de un caprui intunecat dar tot odata bland.

 -Ce faci? ma intreaba mai calma

 -Bine, *ii arat ghip-sul* Inafara ca am facut o crima, nimic altceva.

 -Oke! Dar data viitoare cand pleci sa anunti pe cineva. Si acum, cine este acest frumusel din spatele tau? Cumva iubitul? ma intreaba ridicand din sprancene

  Toata lumea incepe sa rada, inafara de Denis, care se uita la mine timp de cateva secunde. Vede  ca nu raspund la intrebare,pufneste si pleaca.

   Nu cred. A plecat, m-a lasat. Dar  de data asta ma duc dupa el., nu il mai las sa plece. Ma duc dupa el.

-Den! ..Den! ..DENIS! tip la el

-Ce vrei? ma intreaba , rece

-Ce vreau? Ce vreau? Chiar vrei sa stii? il intreb

-Nu!imi spune simplu

-De ce te-ai suparat? il intreb

-De ce ma mai intrebi? Stii si tu singura. Adica dupa ce ca pleci de acasa si nici macar nu mi-ai zis, macar puteai sa zici "Ma prostule,  vezi ca plec!", dar nu. Acum vi cu Tase , si cu mana rupta, si iti mai zice si Dna. Fina, Dna Nifa, sau cum o cheama, ca Tase este iubitul tau, si tu nici macar nu comentezi.

-Pai, nu te superi ca stau la Liam in poala, si te superi ca imi spune Nina, ca Tase este iubitul meu? Uita-te la mine *si ii i-au fata in mainile mele* tu ai fost, esti, si vei fi mereu marea mea iubire. Esti primul baiat care m-a invata ceea ce este iubirea si cum sa o simt. Primul care m-a sarutat. Si asta te face special. Tine minte, esti iubitul meu si asta nu se va schimba niciodata!  ii spun si il sarut

  Dupa  ce terminat sarutul, din cauza lipsei de aer, ne uitam unul in ochii celuilalt. Ne uitam minute intregi, trimitându-ne sentimentele unul fata de celalalt.

  Hey,flociseniilor! Mai mic capitolul,stiu! Scuze ca  nu am mai postat dar saptamana asta am tinut-o numai in ascultari si teste...Dar promit ca o sa incerc sa ma revansez si sa postez mai mult! V-am pupat! Bye❤

-editat✔

Gemenii Horan *in curs de editare*Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum