Capitolul 29

678 21 2
                                    

    Este 6:30 si eu tot nu m.am dat jos din pat, si la 8:45 am avion. Misto, ce pot sa zic, ma mai pun sa dorm pana la 7.

       Peste jumatate de ora

-EMMMM! Trezeste-te!   Intarziem! tipa Niall la mine

-Gataaaa! Acum vin! spun aruncand cu perna in el

    Cand a plecat din camera , m.am dat jos din pat si m-am dus direct la baie ca sa ma spal pe dinti si pe fata, dupa aceea, m-am dus in camera sa ma schimb:

am dat jos din pat si m-am dus direct la baie ca sa ma spal pe dinti si pe fata, dupa aceea, m-am dus in camera sa ma schimb:

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

    Mi-am lasat parul liber, nu m-am machiat

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

    Mi-am lasat parul liber, nu m-am machiat. Mi-am luat geamantanele(unde aveam haine si adidasi/pantofi), geanta de mana(unde aveam machiajele, demachiantele si lucrurile de par), si ghiozdanul(unde aveam  laptopul, telefonul, incarcatorele, aparatul foto, mai pe scurt electronicele), si inca un ghiozdan (unde aveam toatele lucrurile de la scoala, pt ca o sa lipsesc o luna si mda...) si am plecat jos.

  -Eu am fost gata in 10 minute, si vooooi? Ce va i-a atat de mult? ii intreb

-Zayn...! raspunde baietii la unison

- Mi-am auzit numele?! apare si Zayn

-Aleluia.Putem pleca acum?  ii intreb cu Niall la unison, nervosi

-Se pare ca cineva s-a trezit  cu fata la cerceaf! spune Louis

-Sa nu te aud Tomlinson! ii spun uitandu-ma urat la el

-Gata boss! spune ridicand mainele in aer.

  Dupa aceasta mica discuitie din masina, am ajuns la aeroport, am mers cu avionul privat pentru prima si ultima data din acest turneu, pt ca vom avea autocar .In fine, m-am suit direct in avion si am inceput sa ma uit la filme horror, am mai pus si muzica horror ca sa ii speri pe baieti. Si uite-ma cum, coborand din avion, uitandu-ma dupa baieti care se uita dupa omul cu placuta cu numele lor pe ea.

 Cand au gasit  omul , mi-au facut semn sa ma duc eu sa ma duc sa vorbesc cu el, dar chiar inainte sa pornesc, aceea persoana si-a aratat fata, si era chiar Denis *Apropo i-am schimbat personajul lui denis din Dylan O'Brien a devenit Harvey  Cantwell (Hrvy)* in acel moment am  aruncat tot ce aveam in maini si in spate si am luat-o la fuga spre el...

 Cand au gasit  omul , mi-au facut semn sa ma duc eu sa ma duc sa vorbesc cu el, dar chiar inainte sa pornesc, aceea persoana si-a aratat fata, si era chiar Denis *Apropo i-am schimbat personajul lui denis din Dylan O'Brien a devenit Harvey  Cantw...

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

  Cand am simtit ca am ajuns la el in brate , am inceput sa plang. De cand nu am mai fost in aceste brate care mereu te fac sa te simiti in siguranta.

 - Mi...a fos...t d..o..r de tin..n..ne ! ii spun plangand

-Si mie de tine! spune pupandu-ma pe frunte

-AWWWWEEEE! spune gasca din spatele mele

-Nu poate sa aiba omul un moment dragut ca apareti voi! le apun aratandu-le semnul pacii

-Eu nu am vrut sa vin , dar ei m-au fortat! spune Liam

-Acum scoate-te , papa lapte! ii spun punandu-mi capul pe pieptul lui Denis, adormind

 -Dar cat mai doarme fetita asta? Nici eu nu dorm atat! spune Niall

   -Eu stiu de ce doarme atat de mult , dar i-am promis ca nu va spun, deci taceti! spune Zayn

  Mai departe nu mai  stiu ce s-a intamplat pentru ca m-am trezit intr-o camera straina. M-am ridicat din pat si am inceput sa ma uit pe rafutrile unei biblioteci si am vazut poze cu mine si cu Denis, dandu-mi seama ca este camera lui.

  -Iti place nu? ma intreaba el

-Huh?

-Camera? Iti place?

-Da ! E draguta.

 -Si ce-ai mai facut catr timp am lipsit? ma intreaba curios

-Pai...

 Si am inceput sa ii povestesc ce s-a mai intamplat, cum ca retardatul scolii , caruia i-am uitat si numele, s-a dat la mine, si cum este Denis, a zis ca o sa il bata, i-am mai povestit cate ceva, dar nu si despre noptile in care nu am dormit si plangeam dupa el, si dupa am inceput sa ne batem cu pernele dar am fost opriti de telefonul meu care suna.

    C.T

-Heii, Em! Ce faceti?

-Bine, tocmai ne batem cu pernele. Voi ce faceti?

-Uite ne pregateam sa mergem pe stadion .Vreti sa veniti ?

-Da! Acum plecam si noi! OOOO! Shit! Poimaine inainte de spectacol trebuie sa mergem la spital sa imi scoata ghipsul! ii spun uitandu-ma la Denis in momentul in care am spus de ghips, iar acesta se uita ciudat  la mine.

 -A , da! Am uitat! Denis stie?

-Acum ma pregateam sa ii spun.

-Atunci... Succes! Pa

-Pa

 C.T incheiata

__________________________________________________________________________________

 Heii, guuuyyysss!  Ce faceti? Scuze ca nu am postat saptamana trecuta dar am fost prinsa in teze, am avut si concursuri! Dar promit ca de Craciun ma revansez! Deci pana atunci va ve multi cu acest capitol! Bye

-editat✔

Gemenii Horan *in curs de editare*Onde histórias criam vida. Descubra agora