kaliteli bir hödüğüm

5.4K 410 87
                                    

Bu yüzden, işte tam da bu yüzden, ondan bahsetmeme izin verirsin diye umuyorum. İşin aslı, onu sana ne kadar anlatabileceğim, ya da anlatabilecek miyim inan hiç bilmiyorum şimdi. Birkaç yaratıcı yazarlık kursuna katıldığım için bu konuda gevezelik etmeme izin ver lütfen, bir hikayeye başlamanın en doğru yolunun her şeyi en başından anlatmak olduğunu filan söylüyor bir takım hödükler. İşte ben de, bir şekilde bu hödükleri dinlemeye karar verdim çünkü seni temin ederim, gerçekten temin ederim ki ben de kaliteli bir hödüğüm. Ve muhtemelen, sana sıradan olmayan, anlatmaya değer ve göz kamaştırıcı bir takım susturuculu iki okla vurulmuş (o, yani Junmyeon, Eros'un oklarına susturucu taktığı konusundaki ısrarında büyük bir fanatik) bir çift kalpten filan bahsetmeliyim. Belki bir yılbaşı gecesi tanıştık filan demeliyim, ama bir yılbaşı gecesi tanışmadık sevgilim. Karlar kirpiklerine düşerken rüzgar bembeyaz tenini kesmiyordu, genelde hastalıklı bir sarıya bürünür teni hem, o gece her zamankinden biraz daha güzel de değildi, seni temin ederim çok çirkindi sevgilim, sümükleri akıyordu ve koca koca çığlıklarla bağırarak ağlıyordu. Siyah saçları dalgalar halinde alnına dökülmüyordu, defalarca boyamaktan kazık gibi olmuş kızıl saçları, başının üzerinde üç yavru kuşun yuva bellerken hiç zorlanmayacağı bir karışıklıkla dolaşmıştı. Çirkin bir ananastan halliceydi işte, çirkin bir ananastı ama onu sevmiştim sevgilim, onu sevmiştim.

***

***

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

y.n: exoficfest için yazılmış bir kurguydu, epey de uzundu hani aşlkdsslsad ilk yerli festimizdi, altından alnımızın akıyla kalktık buradan ekibimi öpüyorum alşdsşsadads bir milyon güzel fic birikti orada dönüp dönüp okumayan benimle güreşmesin. bölümlü bir fice dönüştürdüm bunu, mini fic yani beş altı bölüm filan sürer. ilk suchenim ama resmen aşığım. umarım seversiniz, teşkür ederim şimdiden, öpüşlüyorum güzel yanaklarınızı.

çirkin bir ananastı ama onu sevmiştim // suchenWhere stories live. Discover now