Κεφ. 9 : Δαίμονες της ψυχης

1.6K 192 88
                                    

《Θα τα πούμε το βράδυ Άντη》μου λέει η Κέη και μου κλείνει το μάτι. Χθες με την Γεωργία, σήμερα με την Κέη, αύριο με την Ντίνα, μα ποιός είμαι εγώ; Ο άρχοντας του Sex..

Γυρίζω και βλέπω τη Χοντρή. Κάθεται στο παγκάκι και διαβάζει ένα βιβλίο.
Την πλησιάζω και της αρπάζω το βιβλίο.《"εγώ θα τον αγαπώ για ΠΑΝΤΑ" της EvaKmt》διαβάζω δυνατά τον τίτλο του βιβλίου《Τί μαλακία είναι αυτή;》τη ρωτάω γελώντας και της πετάω το βιβλίο για να της το δώσω. Κάθομαι δίπλα της και περιμένω να μιλήσει.

《Μίλα》τη διατάζω αλλά τίποτα《Γιατί σχεδόν ποτέ δε μιλάς;》 τη ρωτάω.《Απλά.. δεν υπάρχει κάτι για να πω》λέει και φυλάει το βιβλίο στην τσάντα της.《Ωραία λοιπόν. Πες μου κάτι για το βιβλίο που διάβαζες πριν.》τη διατάζω και με κοιτάει περίεργα《Απλά δεν έχω τί να κάνω. Μη νομίζεις πως ενδιαφέρομαι.》 συμπληρώνω.

《Να.. μιλάει για ένα κορίτσι που.. μετακομίζει στη γιαγιά της, αφού έχει ερωτευτεί ένα αγόρι. Βασικά, όχι μόνο έχει ερωτευτεί, τον αγαπάει.. όπως και αυτός εκείνη. Όμως-

《Φτάνει.》τη διάκοπτω《Αρκετές μαλακίες άκουσα για σήμερα. Το βιβλίο που διαβάζεις είναι τραγικά απαίσιο. Αγάπη και σαχλαμάρες. Ποιός πιστεύει στην αγάπη;》ρωτάω και σκύβει ελαφρά το κεφάλι της《ωω... Εσύ πιστεύεις》της λέω και δε λέει κάτι《Πιστεύεις στο πιο φανταστικό δημιούργημα του ανθρώπου. Αγάπη δεν υπάρχει Φίφ. Και νομίζω το ξέρεις》.

《Υπάρχει... Απλά.. πρέπει να πιστέψεις σε αυτή》μου λέει και τα μάτια της συναντούν τα δικά μου. Διάολε..

《Δεν υπάρχει》η αγάπη δεν υπάρχει! Τί δεν καταλαβαίνει;《Υπάρχει》μου αντιμιλάει.

《Ωραια》λέω εκνευρισμένος《Πες μου ένα άτομο που να σ'αγαπά. Αν υπάρχει αγάπη,  χαζή! Η μάνα σου; Που σ'αφήνει μόνη με αυτό το ζώο, τον πατριό σου;! Ή ο πατριός σου;! Που ούτε και'γω δε ξέρω τι στον κόρακα σου κάνει! Ο πατέρας σου; Που λογικά πέθανε ή σε παράτησε, εσένα και τη μάνα σου; Ή η υπόλοιπη σου οικογένεια; Πού δεν έχει καταλάβει τί στον πούτσο κόλαση περνάς;!》της λέω απότομα και αρκετά θυμωμένα προσπαθώντας να μην φωνάξω, για να μην κάνω σκηνή.

Με κοιτάει κοκκαλωμένη, ενώ τα μάτια της γυαλίζουν.. έχει βουρκώσει.

Όμως αυτή με ανάγκασε να της τα πω! Αυτή! Αυτή μου είπε πως η αγάπη υπάρχει! Αυτή συνέχισε να το πιστεύει ακόμα και αν της έλεγα πως δεν υπάρχει! Κάποιος έπρεπε να της ανοίξει τα μάτια! Και αυτός ο κάποιος, βρέθηκε να ήμουν εγώ.

ΆντηςWhere stories live. Discover now