30.

5K 378 39
                                    

S Ashem se naše cesty nerozešly ve zlém, nebo jsem si to aspoň myslela. Ve věznici jsem se otočila zády ke vchodu a rychle napsala příspěvek na svou zeď: Lidé, kteří na vás hází špínu a nemají vás rádi, jsou lidé, co si tajně přejí být vámi.

,,Hej, Rachel, vytáhni si lísteček." promluvil ke mně učitel. Meloun. To jsem si mohla myslet, taky jsem opuštěná a jiná než ostatní.

,,Morgan."

,,Co tam máš?" jukla jsem se jí přes rameno. Jablko. Pokračovalo to dál a dál, dokud nedošly lístečky. Teď už zbývalo jen čekat na ty přerostlé zrůdy, co si dovolují říkat kluci. Když se ty zarostlé, dlouhonohé obludy uráčily přijít, mohli jsme začít s rozdělováním do týmu.

,,Paule? Co sis vytáhl?" zeptal se nedočkavě učitel. Paul rozložil papírek a věnoval mu jeden ze svých nervózních pohledů.

,,...Banán...?" nejistě přejel holky v místnosti pohledem. Casidy se k němu rozběhla a pověsila se mu za krk. Vyslal ke mě prosebný pohled.

Postupem času už zbývali jen dva chlapci, Ash a Nicolas a dvě dívčiny, já a Felicia.

,,Ashi?" vyzval ho učitel. Zavřel oči a nahmatal jeden z posledních dvou lístečků. Zamyšleně se na něj zadíval a  nic neříkal. ,,Ashtone?" Jen zavrtěl hlavou. ,,Heej, co tam máš?" nakoukl mu přes rameno. Ash si papír přitiskl na hruď a skryl jeho obsah před slídivým pohledem hudebkáře. ,,Co. Tam. Máš. Ashtone!" Docházely mu nervy. Natáhl ruku po lístečku, ale Ash hbitě uhnul.

,,Chci si vytáhnout znovu!" pronesl jedinou větu směrem k chlapovi, co věčně držel v ruce kytaru. Bodlo mě u srdce, nejspíš si vytáhl mě a odmítal být s tou nechutnou čarodějnicí. Ve chvíli nepozornosti sáhl do nádoby a vytáhl si druhý list, který po mě následně hodil. Byl tam meloun.

Ahoooj lidičkýýýýýýý :D. Takže, nezlobte se :D.

karolka956 :)

Přes den nepřátelé, v noci zamilovaníWhere stories live. Discover now