PARTEA 3

62 7 0
                                    

Nu văzusem apartamentul meu încă niciodată, m-am lăsat pe alegerea lui tata. Am mers undeva vrio zece minute și mașina s-a oprit lîngă o casă modernă. Ieșind din mașină am ridicat privirea în sus. Mi se învîrtea capul de la înălțimea ei. Cinstit nu prea iubesc înălțimea, mă simt în nesiguranță. Am intrat în încăpere și m-am îndreptat spre ascensor. Apartamentul meu e la al 8 etaj, măcar bine, nu este atît de sus. Am ieșit și în fața mea apăruse ușa de la intrare de la noua mea locuință. Emoțiile jucau. Am pus cheia în broască și am întors-o de două ori. Am deschis-o și a apărut intrarea care era în culori deschise. M-am descălțat și am început a privi încăperea. Tot mobilierul era nou. În dormitor era un pat mare cu multe perne decorative. Jos era un covor alb pufos. Nu aveam cuvinte. Totul era executat în culorile mele preferate adica negru, alb și bej. Am început a-mi aranja hainele în dulap care era cam ca tot peretele de mare, doar că nu prea am haine. Terminînd am căzut cu fața pe pat și parcă adormisem.
Mergeam prin acest apartament cu o viteză neomenească și ajungînd în dormitor mă văd pe mine pe pat cum dorm. Tot mai mult mă apropiam de mine.

Am sărit brusc de pe pat, astfel sculîndumă din somn.Vis straniu, dar în același timp chear părea destul de real. M-am ridicat de pe pat și m-am pornit după apă la bucătărie. M-am apropiat de robinet și apa rece a umplut cana.
Am început a bea. Deodată s-a auzit ceva căzînd în baie.
Cana mea era deja jos, bucățile de sticlă s-au împrăștiat pe toată podeauă. Pentru a mă simți mai sigur am luat un cuțit de pe masă. Cu pași lenți m-am apropiat de ușa baiei.Nu cred că cineva să fie, apartamentul meu tot timpul a fost încuiat și cheile erau la mine de o lună. Era liniște, totuși ceva mă deranja. Am deschis lent ușa și am aprins lumina. Nimic nu era căzut. Mi s-a părut, eu sunt obosită de la drum și tot!
Liniștită am intrat la bucătărie și am pus cuțitul la loc. Am început a strînge ce a rămas de la cană. Am decis să plec la magazinul aptopiat să cumpăr ceva producte. Luîndumi geanta am ieșit din apartament încuindul. Cu dispoziție bună am ieșit pe stradă. Priveam împrejurimea. Străzile erau curate și îngrijite. Copacii verzi făceau umbră. La stînga de mine erau magazine în stil modern de îmbrăcăminte. Nu am mers mult și am zărit un magazin de producte. Am intrat, chear destul de mare era. Am luat coșul și am început a pune cele necesare. Apropiindumă de casă am plătit și cu sacoșa plină am ieșit din magazin. O grupă de băieți stătiau cu sticle de bere lîngă intrare. M-iam făcut loc ca să trec printre ei. Unul din ei ma luat strîns de incheietura mîinii.
-Unde te grăbești?
Am tras mîna și m-am îndreptat înainte scuborîndumă pe scări. Am întors o privire rea spre ei.Ei doar s-au rîs.

***
Am intrat în casă și m-iam lepădat geanta de pe umăr. Cu sacoșa în mînă am intrat în bucătărie. Am pus totul în frigider și am plecat în baie. După un duș cald am ieșit apropiindumă de dulap, am început a răscoli prin haine. Găsind șorții și maioul m-am întors pentru a mă schimba.
Hainele căzuse de la mine din mîini. Cu inima în călcîi stăteam și priveam siluetul unui om care stătea cu spinarea la mine și privea pe fereastră.
E imposibil! Eu îmi ies din minți?.
Am închis ochii strîns si i-am deschis dar,nimic nu se schimbase.
Omul care se afla la distanța de vrio trei metri de la mine s-a întors.
Era un băiat destul de tînăr cu părul negru și ochii la fel. Fiecare parte a feței era accentuată. Mîna stîngă toată era tatuată. El stătea nemișcat și se uita la mine. Nu știam ce să fac și încotro să o i-au.
-Iată și ne vedem, Scarlet. A spus el fără nicio o emoție.
El se apropia încet de mine.
-Cine ești și ce cauți la mine ?
Am spus eu cu o voce mai tare și mai încrezută, nu vroiam să arăt frica.
Am făcut un pas în urmă.
-Ar trebui să știi cine sun ,înainte de moarte.Da?

Dragoste pentru DiavolWhere stories live. Discover now