nio

182 16 4
                                    

Noel Günü tüm Weasleyler, Lupinler, Potterlar ve Longbottomlar Kovuk'ta toplanmıştı. Kalabalık bir kuzen grubu olarak bahçede oturuyorlardı. Muzipliğin sorulduğu üç kişi olan Louis, Fred ve James tabi ki o gün de bir şeyler yapacaktı. Ancak bu sefer amaçları kuzenlerini kandırmak değildi. Bu seferki amaç biraz macera yaşamaktı.

Kovuk'un az ilerisinde bir mağara vardı. Kuzenler olarak o mağraya gitme kararı almışlardı. Çünkü orada oturup sohbet edebilir ve ailelerinden uzak zaman geçirebilirlerdi. Sanki bütün yıl bunu yapmıyorlarmış gibi.

Ama Faye Lupin hem babasını özlemişti hem de bir önceki gün Umacı-Yarasa Büyüsü'nü Rose üzerinde denemişti ve zavallı kız hala korkudan titriyordu. Tabi Remus kızının onun asasını kullanmasına kızmıştı ve diğer çocuklar mağrada eğlenirken o Kovuk'ta genç ve yaşlı Molly ile ev işi yapıyordu.

Ancak yaklaşık iki kilometre ötede saçma sapan bir doğruluk mu cesaret mi yüzünden Lorcan'ın başı derde girmişti.

"Evet Scamander, sıra sende." dedi Scorpius Malfoy sırıtarak. Kız arkadaşı Lily onu çağırdığı için o gece Kovuk'taydı fakat pek de eğlenceli bir arkadaş olduğu söylenemezdi.

"Cesaret." Lorcan konuşunca herkes kıkırdadı. O bir Ravenclaw'dı ama bir Gryffindor kadar cesurdu.

"Güzel. Bunu demeni beklemiştim. Şimdi, yapacağın şey basit. Kurt Kız'ı ara ve ona seni seviyorum dedirttir." dedi Scorpius vahşice bir zevk alarak.

"Haydi ama Scorpius bu lanet olası bir Sherlock bölümü değil." dedi Rose Weasley asasını kaldırarak. Bunun Faye'i nasıl kıracağını biliyordu.

Dominique de sinirle yerinden kalkmıştı. "Sen saçma sapan eğleneceksin diye insanlara böyle şeyler yaptıramazsın."

"Aslında yaptırabilirim kızıl. Bu yüzden telefonun, Scamander." dedi Scorpius meydan okurcasına.

"Yapmazsam ne olur?" 

"Aslında bu basit. Biliyorsun Faye'in Kurtboğan İksiri bizim katta yapılıyor. Ve yapılışını da her ay takip ediyorum. Yararlı olur diye. Ve biliyorsun, derste elim kayabilir, sonra da biraz fazla Pelinotu eklenir iksire. Bunu yaparım, sorgulamayın bile. O zaman sevgili Faye zehirlenir. Veya en kötü ihtimalle bir ay iksirsiz kalır. Her şekilde onun için kötü."

Şimdi tüm Weasley, Potter ve Longbottomlar sinirle ayağa fırlamıştı.

"Böyle bir şey yapamazsın." dedi Alice hararetle.

"Yapabilirim. Bu yüzden TELEFON SCAMANDER."

Selam! Aslında bu bölüm daha uzun olacaktı ama ikiye böldüm. Bu aralar o kadar yoğunum ki. Ama yeni bir hikaye yükledim. Sisters and Brothers adında ona bakabilirsiniz. Ve evet bir sonraki bölüm ve bu bölüm Sherlock'tan alıntı. 

Lütfen düşüncelerinizi belirtmeyi ve beğendiyseniz oy vermeyi unutmayın :)

monster|scamanderHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin