Deel 12

133 6 29
                                    

~Taehyung's p.o.v
ik word wakker met Rachel in mijn armen damn wat ik hou van haar denk ik en heb geen zin om op te staan en pak me telefoon van het nachtkastje hmm een bericht van Sehun.
-telefoon gesprek-
Sehun: Hey bro we geven vanavond een feest komen jullie en je squad ook ? Neem je girl en haar vriendinnen mee.
V: sgoed bro heb er zin in.
-einde gesprek-
"Hmm Tae ben je al wakker ?" Hoor ik Rachel naast me die wakker is geworden "yes en we hebben vanavond met iedereen een party met de boys van exo" Zeg ik "gezellig" zegt Rachel dan maar nerveus "zou je het erg vinden als ik zal gaan drinken op dat feest ?" Vraag ik "nope ik ga zelf ook drinken als je dat goed vind" zegt Rachel "ofcourse" zeg ik en ik knuffel Rachel " let's get up" zeg ik en we gaan samen naar beneden.nadat we hebben gegeten zijn we gaan omkleden. we zitten met zijn alle te bespreken wat we zullen gaan doen voor dat het feest gaat beginnen "zullen we met zijn alle gaan shoppen voor het feest ?" Stelt Jin voor "Ja goed idee" zegt Rapmonster "zullen we Maud en Floor ook meenemen ?" stelt An-li voor "jaa gezellig" roept Lynn blij "let's call them" zegt An-li en belt de meiden dat we ze komen ophalen.

-in de stad
-nobody's p.o.v
"i want some food" roept Maud "me toooo" roept Lynn "dan gaan we eten kopen" zegt yoongi "is goed dan halen ik en yoongi eten bij de mac wachten jullie dan hier" zegt lynn "okii wie wil wat ?" Vraagt Taehyung " ik wil kipnuggets" zegt namjoon " hamburger" zegt floor "chili chicken voor mij en jungkook" zegt An-li "ik en Hope delen wel kipnuggets" zegt Mila "neem maar wat mee guys" zegt Taehyung. En na het eet avontuur hebben we kleding gehaald bij de bijenkorf.
-Rachel's p.o.v
Nadat we zijn gaan winkelen merk ik dat we al de hele tijd worden gevolgd door een zwarte auto waarom weet ik niet maar ik wil er ook niemand mee lastig vallen maar ik vertrouw hem niet... en uit het niets word ik mee getrokken en in een auto geduwd waarin ik word geblinddoekt wat gebeurt er ? Wie doen dit ? Waarom ?? Zulke vragen gaan er rond in mijn hoofd.
-Maud's p.o.v
Nadat we gingen shoppen liepen we terug naar jin's auto rachel was zo te zien verdwaald in haar gedachten ze leek bezorgd maar het zou wel niks zijn dus ik ga wel gewoon verder met wat ik doe "Omg waar is Rachel!!" Roept Floor zo hard dat iedereen schrikt "Ong nooo waar is mijn boo fuckkk !!" Roept Taehyung "Ze keek net heel bezorgd en ze was helemaal verdwaald in haar gedachten misschien is er iets ?" Zeg ik "Let's find her Nowww" Roept Jin overstuur net als de rest.
-Rachel's p.o.v
Ik merkte dat ik in een gebouw werd geduwd.ze gooide me op een bank en bonden me vast voorzichtig haalde ze de blinddoek van me hoofd af "hallo Rachel" zegt iemand die binnen komt lopen ''madison... ' ik had het kunnen weten " wat wil je van me" roep ik naar haar "wat denk je zelf " zegt madison en ze gaat voor me zitten "Zeg het dan raar wijf dat je bent" roep ik "jou dood" zegt ze en ze richt een pistool op me "Schiet nu alsjeblieft schiet" zeg ik kalm tegen haar zonder ene emotie en ze schiet net naast me.
-Taehyung's p.o.v
Ik kon Rachel opzoeken via snapchat en we gingen naar de locatie die de snapchat map aangaf. Na een half uur rijden waren we bij een heel oud enge gebouw waar niemand buiten stond of liep. We liepen met zijn alle naar het gebouw en voorzichtig deden we de deur open "waarom laten ze een deur eigenlijk open zijn ze dan zo stom ?? " zegt Lynn "sst" zegt Namjoon en we lopen stil naar binnen waar we een meisje zien met een pistool gericht op rachel " Wat doen jullie hier ?" Roept dat meisje geschrokken en richt het pistool op ons suga trapt haar hard tegen haar handen waardoor ze haar gun laat vallen die An-li snel oppakt en Mila rent naar Rachel toe en snijdt met haar zakmes de touw kapot "Rachel baby gaat het wat heeft ze gedaan ?" Vraag ik aan haar "nee wait" roept ze snel en rent naar de rest die het meisje in elkaar slaan " An-li geef me de gun" zegt Rachel "wat ??" Zegt An-li "nu" zegt Rachel en An-li geeft haar de gun " aan de kant guys" roept Rachel en trekt de pistool op terwijl de rest aan de kant gaat "dit keer win ik van jou bitch !" Roept Rachel en ze schiet op het meisje "Omg !" Roept Floor geschrokken en iedereen kijkt geschrokken toe tot de politie iedereen mee nam.
-Rachel's p.o.v
Ik heb iemand vermoord...
Ik heb geschoten.....
Ik ben een moordenaar...
Het blijft maar door me hoofd rond spoken hoe ik iemand heb vermoord "waarom heb je haar vermoord ?" Vraagt de agent terwijl ik in een krap kamertje zit "ze wou me vermoorden" zeg ik zacht "waarom ?" Vraagt de agent " i don't know ze pestte me vroeger" zeg ik "waarom schoot jij dan ?" Vraagt de agent "om mezelf en me vrienden te beschermen antwoord ik "je hebt geluk gehad ze heeft al eerder mensen vermoord en omdat het uit zelf bescherming is mag je gaan tot dat je ouders je ophalen de rest is al weg" zegt de agent en ik word naar de wacht ruimte gebracht waar me ouders al zaten te wachten "Rachel omg ben je gewond ? Heeft ze je pijn gedaan ?" Vragen me ouders en ik schud nee geen zin om te antwoorden en ik sluit mezelf in hun armen " alsjeblieft breng me naar huis naar Taehyung" zeg ik huilend en ze brengen me naar huis.
-thuis aangekomen
"Omg Rachel liefie ur alright ?" Roept Hoseok huilend van geluk en hij knuffelt me "yeahh alleen een beetje getraumatiseerd" zeg ik knuffelend " so u let me in ?" Zegt ik en hij trekt me mee naar de rest "Babyyy ur here hoe was het bij het bureau heb je straf ?" Vraagt Taehyung en hij trekt me bij hem op schoot " ik wil er liever niet over praten maar nee geen straf" zeg ik "gaan we nog naar het feest ?" Vraagt Lynn die de zweer weer goed wil maken " yeahhh ik bel me zus en broer of ze rond 10 komen" zeg ik en ik bel ze.
-het feestje
"Hii guys !!" Roept maud blij en knuffelt elke Exo member "hii" Roept xiumin blij " Danoooo" Roept sehun en ze geven elkaar een bro fist "Charelle sexy mami come here" zegt Baekhyun happy en geeft Charelle een kus op haar wang. "Let's partyyyy !!" Roept Taehyung met een fles vodka in zijn hand en hij sleurt mij mee naar de dansvloer en draait me om " wat doe je ??" Schreeuw ik naar hem over de harde muziek cuz anders hoort hij me niet "dansen met jou" zegt hij "hoe ?" Vraag ik " schuren baby" zegt hij "uhm.. ik heb dat nog nooit gedaan" zeg ik verlegen "idk just do it (nike)" zegt Taehyung en hij begint tegen me aan te dansen.
-Charelle's p.o.v
"Wil je er een ?" Vraagt Baekhyun aan mij en laat het schotje in zijn hand zien "yeah sure" zeg ik en neem hem aan en na de vele schotjes waren we al een beetje aangeschoten "let's Dance" zegt Baekhyun tegen mij en we lopen naar Dano en Sehun die samen grappige dans pasjes zitten te doen "can we join ?" Vraag ik en ze roepen samen kei hard "Jaaa" en ik en Baekhyun deden hun na.
-Maud's p.o.v
Suho en ik zijn samen alle snacks aan het op eten cuz it's food u know "U want something to drink ?" Vraagt Suho "hmm een baco lijkt me wel lekker " zeg ik "komt er aan" zegt Suho en haalt wat te drinken voor ons. Na een paar drankjes te hebben gedronken tikt Suho me aan "lieve lieve maud wil je morgen samen wat gaan doen ?" Vraagt Suho "Omg Yaaas bitches" Roep ik iets te vrolijk door de alcohol "Yaaaaay" Roept Suho blij en hij zoent me.
-Rachel's p.o.v
Iedereen zit hier zo dronken te schuren Lynn en Suga Floor en Chanyeol idk het gebeurde gewoon uit het niets maar ik denk dat het goed komt tussen hun maar verder zijn mila en hoseok An-li en Jungkook zelfs Yixing en Chen en Jin en Namjoon zitten te schuren because u know that is funny and cute tho "Omg Namjoon heeft een Boner" Roept Suga en iedereen licht plat van het lachen zelfs Namjoon lacht mee en iedereen heeft en gezellige avond.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorry dat ik lang niet meer aan dit boek heb gewerkt maar ik ga er nu veel meer aandacht aan besteden. btw ik ga een Q&A doen zodat jullie meer over mij te weten gaan komen dus send vragen. Max 3 vragen 💞😘

Backstage(dutch bts FanFic)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu