Deel 15

88 2 3
                                    

-Rachel's P.O.V-


Vol met energie word ik wakker en ik zie dat Sehun en Charelle ook al wakker zijn "Morning" roept Sehun blij "VANDAAG GAAN WE EINDELIJK NAAR DISNEYLAND IK HEB ER ZO ZO ZO ZO VEEL ZIN IN!" schreeuw ik naar Sehun en mijn zus die nog meer gehyped zijn dan mij " YAAAAS GURL U KNOW IT" roept Charelle terug "Jullie maken mij nog doof" zegt Sehun en de rest is onderhand ook al van ons geschreeuw wakker geworden  "wat ga jij aantrekken Rachel ?" vraagt Charelle aan mij " Mijn nieuwe jurkje, je gaat hem straks wel zien" zeg ik en loop naar boven om mezelf om te kleden en mezelf op te frissen.  Als ik naar beneden loop zie ik dat Charelle precies hetzelfde jurkje als mij aanheeft en mijn ouders schieten meteen in de lach "typisch de tweeling" zegt mijn moeder " het zal ook wel weer niet" probeert  mijn vader lachend te zeggen. Ondertussen terwijl de rest aan het omkleden is zit ik op de bank te wachten "vandaag is de dag man" Hoort Rachel Yoongi zeggen tegen Taehyung " ja man ik hoop dat het goed komt en dat ze er nu nog niks van weet" smiespelt Taehyung terug, waar the fk hebben hun het nou weer over denk ik bij mezelf maar ik probeer het weg te wuiven. Maar wat nou als hij een ander heeft of dat hij mij niet meer leuk vindt... Dat zal toch niet of misschien toch wel? "Rachel zit je weer te dagdromen" zegt Floor en knipt met haar vingers "uhh-hmm ja half" antwoord ik maar " Kom je iedereen is al klaar" zegt Dano en samen met Mila trekken ze me van de bank af "WIE HET LAATSTE BIJ DE AUTO IS, IS EEN LOSER !" Roept Charelle en rent in haar eentje naar de auto "LOSERS!" roept ze naar ons als ze in haar eentje bij de auto staat "CUTIE!" Roept Baekhyun terug die naar haar toe rent en hij oppakt en knuffelt.

-Skip the trip.

-Author's P.O.V-

"Eindelijk zijn we er baby" zegt Taehyung en geeft Rachel een kus op haar voorhoofd en gemixte gevoelens schieten er door haar heen "Is er iets?" vraagt Taehyung die de verwarde blik van Rachel door heeft "nee niet echt ben gewoon aan het nadenken waar ik als eerste in ga" zegt Rachel wat natuurlijk een grote leugen is, want we weten allemaal dat ze aan het gesprek van vanochtend zit te denken "Alright baby wat dacht je van space mountain?" stelt Taehyung voor "Ja kom daar moeten we echt in gaan" zegt Maud blij en iedereen stemt erin mee. Als ze bij de space mountain zijn aangekomen worden ze meteen herkent door een medewerken en mogen de rij skippen "Hoseok ik vind achtbanen best nog wel eng" zegt  Mila tegen Hoseok "Maak je maar niet druk schat ik heb je vast" zegt hij en pakt haar hand vast. De attractie telt af en begint en Hoseok is de eerste die het hardste zit te schreeuwen waar iedereen dus niet meer van bij komt "Grootste held ooit" Roept Jin sarcastisch naar Hoseok "well ik heb in ieder geval iedereen wel aan het lachen gemaakt" zegt Hoseok lachend en veegt de tranen die van de snelheid komen weg. "Dat was leuk !" Roept An-li en doet een vreugde dansje "Hier gaan we sowieso vaker in" zegt Jungkook blij en slaat een arm om An-li heen.

-7 attracties verder-

"Duss wat gaan we nu doen ?" vraagt Lay en knipoogt naar Taehyung "nu nog niet" zegt Taehyung en Rachel is nog meer confused dan vanochtend "zullen we wat gaan eten?" stelt Sehun voor en slaat een arm om Rachel heen "YAHH I'M HUNGRY !" schreeuwt Rachel en kijkt haar bubble twin Sehun aan "Laten we churros gaan eten" zegt Lynn en iedereen stemt ermee in. 

-Tijdens het eten-

"Hoe de fuwk spreek je het eigenlijk uit ?" vraagt Jimin en iedereen kijkt elkaar confused aan "uhmm maybe churoos ?" zegt Kai "Hmm of maybe chu-ros" zegt Rm "Well idc shut up and eat" zegt Yoongi en iedereen schiet in de lach en Yoongi zelf ook "dus wat vinden jullie van Fake love?" vraagt Rm aan de boys van Exo " Geweldig" Gooit Chanyeol er meteen uit " Love it" zegt Baekhyun "Kinky" flapt Sehun eruit en Rachel en Sehun komen niet meer bij van het lachen "houdt Rachel van" zegt Taehyung en wrijft over haar bovenbeen. Rachel kijkt hem dodelijk aan "shut up it's our secret" zegt Rachel zachtjes waardoor iedereen moet lachen "ik wil dit niet horen !!" roept Charelle die haar vingers in haar oren stopt "Mietje" lacht Rachel "Zullen we naar Olaf gaan want dat had ik je nog beloofd" stelt Taehyung voor en oppeens wordt iedereen druk en blij "YAAAAAASSSS I LOVE OLAFFFFF!!!" roept Rachel uit en iedereen kijkt haar raar aan "Let's go" zegt Jungkook en met zijn allen lopen ze naar Olaf.

-Bij Olaf-

Na 2 personen zijn Rachel en Taehyung aan de beurt om op de foto te gaan met Olaf. Lay stopt iets mysterieus in Taehyungs handen en Taehyung stopt het snel in zijn zak "Wat heb je daar?" vraagt Rachel "ohh niks gewoon een zakdoekje ik ben een beetje verkouden" zegt Taehyung en Rachel kijkt hem denkend aan en vertrouwt het allemaal maar niet. Eindelijk zijn Taehyung en Rachel aan de beurt en Rachel rent er meteen op af en geeft Olaf een knuffel en gaat dan naast hem staan om op de foto te gaan, Taehyung gaat naast Rachel staan en oppeens veranderd het muziekje uit de boxen van Disney muziek naar Jason Derulo: marry me, maar Rachel merkt er niks van op. "Oke op 3 maken we de foto" zegt het meisje en ze telt tot 3 en Rachel poseert terwijl Taehyung opeens op zijn knie gaat zitten "wat doe je?" vraagt Rachel en ziet oppeens dat Taehyung een doosje uit zijn zak haalt en hem open maakt, In het doosje zit een ring en Rachel kijkt geschokt "omg is dit wat ik denk dat het is?" vraagt Rachel en kijkt om zich heen "Lieve Rachel ik hou nu al jaren van jou en ik wil ook nooit stoppen met van je te houden, dus wil je alsjeblieft trouwen met mij ?" vraagt Taehyung en de tranen schieten bij Rachel eruit "OMG JAAAA!" roept Rachel het van blijdschap uit en Taehyung schuift de ring om haar vinger "i love you" zegt hij en geeft haar een kus "i love you more" zegt Rachel en zoent hem vol op terug "OMG ze zei ja!" roept Baekhyun blij uit en iedereen knuffelt elkaar en feliciteert de verloofden. 




Backstage(dutch bts FanFic)Where stories live. Discover now