Los Angeles

92 3 0
                                    

Angel pov

"Angel! Wake up, we're here!" Sa pappa som et spent lite barn. Jeg våknet opp og så ut av vinduet. "Wow! Vi er faktisk her..." Hvisket jeg til meg selv. "I know you've never been in LA, but just know. The fans may be crazier here, so don't let go of my hand" Forklarte pappa til meg, jeg nikket og tok hånden hans og fulgte dem ut. Før vi kom oss til utgangsdøren kunne jeg allerede høre hundrevis av fans rope etter One Direction. Alle prøvde og vær atti oss. Men en jente klarte og ta tak i håret mitt. "Dad!" Ropte jeg og klemte hånden hans. Han snudde seg og kom rett bort, "Let go off her" Sa han rolig, men tydelig forbanna. "Why? She doesn't deserve you" Lo hun, og slapp meg slik jeg falt på bakken. Jeg gråt og reiste meg, så sprang jeg til bilen. Litt av en velkomst... Resten av bilturen så jeg bare ned i fanget mitt og var helt stille.

30 min senere

"Ang, were here" Sa pappa og tok meg ut av tankene eg var i. Jeg så ut vinduet. (Bilde på toppen. Wow! "So? What do you think? Do you like it?" Spurte pappa meg forsiktig. Jeg så på dem med et usikkert ansiktsuttrykk, så myknet jeg opp "I love it" Sa jeg, og alle slappet av. "Great, all your boxes are already in your room. So go ahead and pack out, it's on the second floor. You'll find it" Sa pappa, jeg nikket og hoppet ut av bilen, og fant rommet mitt. Så begynte jeg og pakke ut.

2 timer senere

Onkel Niall og meg er allerede ferdig med alt, og vi har bestilt middag. Onkel Niall ville ha mat fra en plass som heter Nandos, han har sagt mye bra om den plassen så det blir spennende.

5 min senere

Vi satt og snakket om mye forskjellig, og plutselig ringte dørklokka. Onkel Niall hoppet opp av sofaen og sprang, "Foods here!! I haven't had Nandos in so long" Ropte han og hentet maten. Onkel Niall, og hans kjærlighet for mat.

30 min senere

Vi fullførte maten vår mens vi så på tv. "Alright Ang, its bedtime now" Sa pappa, jeg gjespet og nikket, "Alrighty dad. Night guys" Sa jeg og ga alle en klem. "Night!" Sa alle tilbake.

L.A blir et spennende eventyr.

Redigert 29.09.2022

Liam Paynes datterحيث تعيش القصص. اكتشف الآن