SUGA (1)

21.4K 141 28
                                    

Sen Koreye gitmişsindir. Bts hayranısın ve biassın Suga dır. Türkiyede spora gittiğin için koredede     bir spor mezkezi arasın ve bulursun. İlk günündür ve spora gidersin hoca sana yardım eder ve ne yapmam gerektiği falan söyler. Sen oraya kas çalişmak için gittiğinden ağirlik bölümündesindir. Bir kaç haraketten sonra içeri bts üyeleri girer sen onlara bakmadığın için görmezsin ve içinden "kim bunlar niye burdalar yanlız çalişmak istiyorum" diye geçirirsin. Daha sonra önüne bakarsın ve önünde seni izleyen Suga sana merhaba der. Sen hayal gördüğünü düşünerek kendine bir tokat atarsın. Suga ve diğerleri güler. Etrafına şöyle bir bakarsın ve içinden "gerçek bu karşimda bts üyeleri duruyor" dersin. Suga tekrar merhaba der sende katşilik verirsin
Sen=merhaba
Suga=tanışalım mı
Sen=ben seni zaten tanıyorum
Suga=*gülerek*bts yi biliyorsun demekki
Sen=evet seni seviyorum dersin ama sen içinden dediğini düşünürsün ama bunu sesli söylemişsindir. Suga tekrar güler ve senle işim var anlaşilan der. Sen türkçe bir şekilde birşeyler mırıldanırsın. Suga anlamaz sana şaşkın bir şekilde bakar sen gülersin ve telefon numaranı versene dersin suga tamam deyip vermiştir.
.......................... 2saat sonra........................
Spor bitmiştir ve sen ev bakmak için emlakçıya gitmişsindir. Kendine uygun bir küçük ev kiralarsın ve evine gidersin. Farkında değilsindir ama seni suga takip ediyordur. Eve gelince direk koltuğa yayılırsın ve eline telefonu alırsın biraz bts dinledikten sonra uyuya kalırsın. Uyanınça saatin geç olduğunu düşünürsün tekrar uyumaya çalişirsin ama uykun yoktur kalkıp banyo yaparsın. Çıkıp üstünü diyindikten sonra yemek hazırlarsın ve yersin. (saat 04.30) telefonu gene eline alıp suganın whatsApp da çevrim içi olduğunu görürsün ve ona merhaba yazarsın oda senin uyumam gerekirdi bu saatte der. Sen uykum yok dersin ve gülen emoji atarsın oda sana peki, seni bir yere götürmek istiyorum (adın) der. Sende tamam ama nereye dersin. Suga süpriz hazırlan ve aşağa in der. Sende tamam ama uzun sürebilir dersin. Suga benim için süslemene gerek yok zaten güzelsin der. Sen kızarırsın ve hazırlanıp aşağa inersin Suga gelir ve arabaya binersin. Biner binmez evimi nasıl biliyorsun dersin. Suga "gülerek" seni takip ettim der. Sende kızarsın ama suga önemsemez. (o değilde suganın bu saatte uyanık olması garip) İki katlı şirin bir eve gelirsiniz. Suga burası benim evim der sende güzelmiş dersin. İçeri girersiniz ve içerisi çok güzel dersiniz. Suga tabikide güzel benim evim burası. Sen gülerek fazla egolusun der. İkinizde gülersiniz ve suga sana evin her yerini gezdirir ve sana son olarak bahçeyi gösterecektir. Gözlerini kapatır ve seni hazırladiği tatliş bir yere getirip senin gözlerini açar ve süpriz der. Sen ona bakarsın ve şakınsındır. Suga sana bir anda "benimle cıkarmısın" der. Sen analamazsın ve ne dersin. Suga tekrar benimle çıkar o mısın der. Sen de evet diye bir çığlık atarsın. Suga bir anda dudaklarına yapişir ve seni seviyorum der. Sen bende dersin ve 5 dk falan öpüşürsünüz. Senin elin suganın penisine deyer ve suga daha zamanımız var hızlı hareket etme der. Sende yanlişlıkla oldu dersin. Suga gülerek ha ya öyledir der. Sende of ya dersin ve içeri geçersiniz. Bir film açıp izlersiniz sen suganın kollarında uyuya kalırsın. Suga seni yatak odasina cıkarıp yanına yatar birlikte uyursunuz.

(bu bölüm bu kadardı bir sonraki bölüm +18 olacak)

BTS İLE HAYAL ET (+18)Where stories live. Discover now