V

12K 120 20
                                    

  Koreye seçmelere katılmak için gidiyorsun. Sıra sana geliyor ve şarkın çalıyor sen ise dans ediyorsun. Seçmeler bitiyor. Jüriler seni çok beğendiği için seçileceğini düşünerek evine gidiyorsun. Yorulduğun için direk uyuyorsun.

...................... 2hafta sonra..........................

Seçmelerde birinci olduğun açıklanıyor. Sen tabi şaşırıyorsun ve kutlama yapmaya karar veriyorsun. Gece saatlerinde üstünü giyip bir bara gidiyorsun. Şanslısındır ve barda bts üyelerini görürsün. Onları tanıdığın için yanlarına gidip merhaba dersin tam karşılarındaki masaya gidecekken suga sana bizim masa dur sana der. Sen de kabul edersin. Bts üyeleri ve sen beya içersiniz. Dans etmelik bir müzik çalar ve Tae seni dansa kaldırır. Birlikte dans edersiniz ve göz göze gelirsiniz. Sen önceden de V den hoşlandığın için biraz kızarırsın. Tabiki bunu V bu fark eder ve sana kızarmana gerek yok benden utanma der. Sende tamam dersin. Biraz daha vakit geçirdikten sonra BigHit e doğru yol alırsınız artık sen de orda kalıyordum çünkü seçmeleri kazanmiştin. BigHit e gelince herkez odalarına gider. Sen yatağına yığılıp V yi düşünürsün. Oda seni düşünür. İkinizde düşünürken uyuya kalırsınız. Sabah kalkınca kahvaltı ya inersiniz. Sen güzel bir kahvaltı hazırlayıp bts üyelerinin odasına çıkarsın ve kapıyı tıklarsın. Herkes gir deyince girersin ve kahvaltı için bir şeyler hazırladım hadi gelin dersin. Onlarda hemen inip yemeye başlarlar ama suga uyuduğu için ve kalkmadığı için aç kalır. Hepbirlikte yemek yedikten sonra masayı toplarsınız. Suga aşağı gelir ve hani yemek der. Herkes güler ve yedik  diye bağırırsınız. Suga ilk başta kızar ve sonra herkesi mutfaktan kovar. Kendine yemek hazırlar ve yer. Senin telefonuna mesaj gelir. Hemen salona gel yazar. Mesaj V dendir. Aşağı inersin ve tae seni orda bekliyordur ve  sana beni deli ediyorsun,seni seviyorum der. Sende ilk kızarırsın ama sonra bende seni seviyorum dersin. V senin dudağına yapışır. İçeri jungkook girer ve hoopp ne oluyor küçük çoçuk var yanınızda der. V jungkook git burdan ve bizi yanlız bırak der. Jungkook da üyelerin yanına gider ve gördüklerini anlatır. Üyeler gülerek salona gider siz ise hala öpüşürsünüz. Üyeler içeri girer ve *dalga geçerek* vay çitfte kumrular erken başladınız derler. V küfür eder ve çıkın der. Jungkook a sen bittin bakışı atar. Üyeler gülerek çıkarlar ve jiminin sesi yükselir herkesden beklerdim senden beklemezdim der. İkinizde gülersiniz. V burda olmucak sanırım der seni odaya getirir. Yatağa atar ve üstüne çıkar. Sende karşılık verince V iyice azar ve üstündekileri cıkarmaya başlar. (Bütün bunlar olurken suga uyuyordur) ikinizde tamamen soyunca V seni yalamaya başlar ve içine aniden girer. Senin acın çok acır çünkü ilk severindir ama V bilmediği için sert davranır. Bir anda kanlar dökülmeye başlayınca V senden özür diler. Sende sorun değil artık seninim ya bana bu yeter dersin. 3saat boyunca sevişirsiniz. Boşalırsınız ve banyoya gidersiniz. Hâlâ banyodayken bile sevişiyorsunuzdur. Sesler çıktıkca üyeler hep kahkaha atar çünkü sizi duyarlar. Sonunda V zevk noktanı bulur ve birkaç git gel sonrasında ikinizde boşalırsınız. Banyodan çıkınca çok yorulduğunuz için birlikte yatağın içine direk girersiniz ve uyursunuz.

.......................... Üyeler................................

Sürekli gülerler. Gülme seslarine suga uyanır ve herkese söver. Üyeler ise uyu sen uyu neler oldu neler derler. Suga uykumdan önemli değil der tekrar yatar. Jin (adınız) ve Tae sevişti der. Suga hemen uyanır ve ne benden öncemi yani oysa çok seksiydi,erken davranmiş der. Üyeler gülerler ve jungkook ama birbirlerini seviyorlar der. Suga öyleyse farklı önemli olan aşk deyip tekrar uyumaya başlamiştir.

(bu bölüm bu kadardı bir sonraki bölüm Jimin yapmayı düşünüyorum ve bu bölüm biraz geç geldi bunun için üzgünüm özür dilerim. Umarım beğenmişsinizdir.)

BTS İLE HAYAL ET (+18)Where stories live. Discover now