IMAGINE 22 - MY BROTHER'S FRIEND

465 4 0
                                    

Her kommer enda en Imagine, håper du liker den

DING DONG lød det fra ringeklokken. Du gikk mot døra for å åpne og møtte Justin's vennlige smil "Jacob er på rommet, han spiller cod eller noe" sier du "fett" smiler han og løper opp på rommet til storebroren din. Sannheten var at du var forelsket i Justin, og det erget deg at han var 17, og du 15. Du tok opp jakka hans som hang på knaggen og luktet på den, klemte den inn til deg. Du fikk en kilende følelse inni deg, forelskelse. ♥.

Du titter ut av vinduet og blir blendet av solen. Du springer til rommet og finner fram en bikinitopp og en kort dongrishorts og setter deg ute ved badebassenget for å sole deg. Etter en liten stund med soling blir du truffet av to store bøtter med is-vann. Du hyler som en stukken gris før du snur deg og ser Justin og Jacob løper rundt husveggen. Du løper inn og henter en av Jacobs store, gamle vannpistoler og fyller den med vann. Du sniker deg opp i den gamle trehytten til Jacob og ser ut av det ene vinduet. Du for øye på Jacob og spruter masse vann på han. "rawr" hører du en stemme si bak deg. Du snur deg og ser Justin komme mot deg med vann pistol "ha-ha" sier du sarkastisk. "du er faktisk ganske fin til å være - hvor gammel er du nå? 16?" sier han og du blir glad inni deg "15"sier du "å, ja. Forresten" sier han, og før du rekker og svare "ja?" er du allerede sprutet ned med vann. JUUUSTIIIN!!"hyler du til og spruter på han mens dere begge ler.

"hahah! Jeg vant!" sier Justin. Du dytter han så han faller bakover, men på en eller annen måte klarer han å dra med deg så du faller oppå han. Du ser han inn i de nøtte brune øynene en stund, og så lener du deg ned og kysser han. "JUSTIN?! *D/N*?! Hva faen?!" Det var Jacob, Å nei, du skulle absolutt ikke ha kysset Justin. For det første, så viste du ikke om han likte deg, og du var egentlig ganske sikker på at han ikke gjorde det, og for det andre, så Jacob det, og nå ville sikkert alle få høre om jenta som trodde Justin Bieber likte henne.
Du hadde allerede sprunget opp på rommet ditt, hvor du satt og gråt. Det banket på døren og du tørket tårene. "ja?" "hei, det er bare meg" sier Justin som kommer inn på rommet. "unnskyld, unnskyld, unnskyld for det som skjedde i sta, jeg skulle ikke gjort det!" Han setter seg tett inn til deg i sengen. "ikke unnskyld deg" han ser på deg, du ser på han. "jeg likte det" sier han og lener seg fram å kysser deg mens han drar fingrene sine gjennom håret ditt. "gjorde du?" spør du forbauset, han smiler. "vil du bli jenta mi, *D/N*?" Du kaster deg over han og kysser leppene hans "jeg tar det som et ja" smiler han og kysser deg igjen.

Justin Bieber imagine (Norwegian)Where stories live. Discover now