IMAGINE 62 - A DREAM COME TRUE DEL 2

62 0 0
                                    

Tusen tusen takk for hele 22,4k🙊🙈🙉😺😸😻😽🙀🙀😱😱lesere elsker dere. Jeg setter stor pris på at dere deler, voter, liker, kommenterer, stemmer og leser di andre historiene eller imaginene mine. elsker dere så høyt.

Vell nå skal dere få neste del,men Silje et ikke med i denne delen jeg glømte henne av, men vi bare later som om at hun ble syk å måtte dra hjem.

Her kommer den nye delen kos dere, jeg håper dere liker den.

___________________________

D/N POV:

Neste dag

jeg voknet med at solen skinte meg rett inn i øynene. jeg gikk på badet og stelte meg, jeg hoppet inn i dusjen. da jeg var ferdig gikk jeg ut av dusjen og inn på hotellrommet så jeg at BVen min hadde voknet "god morn D/N" sa BVen min "jah, god morn til deg også" sa jeg og smilte. BVen min sprang inn på badet og stelte seg og hoppet i dusjen. da hun kom ut igjen så jeg at Pablo begynte å våkne. "*BVen's navn* kom Pablo begynner å vokne vi setter oss i sengen og ser ned på ham bare for å se hvordan han reagerer og sier" sa jeg og smilte "ok la oss gjøre det" sa hun.

BV's pov:

D/N sa at vi skulle tøve litt med Pablo og jeg ble så klart med på det fordi... jah.. la meg si... jeg liker Hm kjempe godt. vi satte oss på hver sin side av Pablo og så ned på ham. han var såååå søøøt der han lo og sov. "hysj, nå tror jeg det er like før han vokner" sier D/N til meg "jeg ser det" sier jeg og smiler. Pablo voknet og skvatt litt til "go..god morn" sier han "god morn til deg også" sier jeg "sovet godt?" spørr D/N "jah sånn passe"sier Pablo og smiler. "Har du?" spørr Pablo D/N "har hva for noe?" spørr hun på tull "har du sovet godt?" sier Pablo "ja det har jeg" sier D/N og smiler. åååh jeg hater det bår D/N får all oppmerksomheten av alle guttene jeg liker. Det er så kjedelig å bare sitte å lytte på hva di har å si til hverandre. Jeg ser at Pablo ser mot meg. "shit nå fant han sikkert ut at jeg liker han og at jeg ble sjalu på han og D/N" tenkte jeg "fillete hva skal jeg gjøre å jeg har det jeg bare smiler til ham. Fjo han bare smilte tilbake til meg.

Pablo's pov

Da jeg voknet, voknet jeg med at D/N og BEstevenninen hennes satt på hver din side av meg eller på hver side i sengen. jeg skvatt fordi jeg ikke hadde venten meg noe sånt som det "go...go morn" sa jeg litt skremt og smilte "god morn til deg også" sa de i kor, det var så søtt å høre på at BVen til D/N si det. jeg liker BVen hennes, men jeg liker D/N også. "har du sovet godt?" spørr D/N "jah, sånn passe" sier jeg "har du?" Spørr jeg like etter "har hva for noe" sier D/N og smiler "har du sovet godt?" sporte jeg igjen "ja det har jeg" sier hun og smiler. jeg ser i side synet at BV's navn blir litt sjalu. jeg tror hun liker meg siden hun reagerte slik. Hun bare smiler til meg og jeg smiler tilbake som et svar.

D/N pov

"Jeg skal stelle meg ferdig" sa jeg "ok" sa Pablo og BVen min i kor. Men vêr snar" sier Pablo "hvorfor det?" spørr jeg "fordi jeg skal også gå å stelle meg" sier han "ok, jeg skal vere snar" sier jeg og går inn på badet. jeg skulle egentlig ikke stelle meg siden jeg egentlig er ferdig stelt, men jeg så hvor sjalu BVen min ble da jeg og Pablo snakket og smilte til hver andre. jeg tror BVen min liker Pablo skikkelig godt, men jeg er ikke sikker. jeg tror Pablo har følelser for henne også, men noe sier meg at han har følelser for meg også og di sier at han har sterkere følelser for meg, men jeg er ikke sikker. jeg blir på badet en stund. jeg tar tak i håndtaket og merket at jeg ikke hadde låst døra "vops" sukket jeg litt høyt "hø?" sier Pablo og BVen min i kor. "ikke noe jeg kom bare på at jeg ikke hadde låst døra til badet" sier jeg "ok" sier dem i kor. "Er du ferdig på badet?" spørr Pablo "Eh... jah jeg er ferdig din tur" sa jeg til Pablo "ok takk" sier Pablo. jeg går bort til BVen min og begynner å snakke med henne. etter en stund plinnger Tlf min og jeg går og sjekker hva det er. Der er en varsel og på varslerne står det JUSTIN❤️💋BIEBER💜💋KONSERT💙💋KL 18:00💖💋 "IIIIIIIIIIIIIIIKKKKK" roper jeg ut for full hals "hva er det?" spørr BVen min litt skremt "VI..VI" er alt jeg klarer å si "vi hva for noe" spør BVen min "vi skal på KONSERTEN TIL SELVESTE JUSTIN BIEBER!!!!" roper jeg ut av glede "JA JEG VET, MEN ER DET I DAG!" roper BVen min av glede "JAAAAA!!!!!! HUSKER DU IKKE?" spør jeg "jo Jo jo jeg husker, men jeg har ikke tenkt så Sterling mye på det dagene går/gikk helt i surr for meg siden jeg gledet meg.." sier hun rolig men blir bare høyere og høyere tilslutt roper hun ut "SÅ SYKT MYE TIL DENNE DAGEN!!" "ja ikke sant? dene dagen kommer jeg ALDRI til å glemme" sier jeg og legger ekstra mye trykk på aldri. etter ca en halvtime var vi ferdige med å hoppe rund som noen tullinger bare det at vi ikke var tullinger, men bare SUPER DUPER GLAD fordi via skulle på JUSTIN BIEBER KONSERT (JB) "wow" hørte vi noen si bak oss vi snudde oss og der sto Pablo i bad døra og så helt forskrekket ut. "H hei" prøvde jeg å si forsiktig "hei" sier Pablo "er du ferdig alt?" Spørr Jeg "mener du t jeg var snar?" spørr Pablo "ja" sa Jeg "det har sikkert gått en halvtime siden jeg forlot dere i rommet, mens jeg gikk inn på badet for å stelle meg" sier Pablo "jah og hva med det da?" spørr Jeg "HVA MED DET? HE?det ser ut som om at ei bombe har gått og det er bare på ca 30 minutter" fortsetter Pablo "å jah det ja, men vi kan forklare" sier BVen min "ja så sett igang å forklar. å se til å få ryddet opp alle fjerne som driver å sveve rund omkring i rommet. kl er 11:00 nå så da tipper jeg på at dere blir ferdige til kl er 13:00" sier han strengt mot oss. "Ok" sier vi i kor. "bra jeg går å fikser litt mat til dere mens dere rydder opp alt dette rotet" sier Pablo "ok" sier vi mens han lukket romm døra etter seg

Justin Bieber imagine (Norwegian)Where stories live. Discover now