24. časť

170 5 1
                                    

Otvorím oči. V izbe je tma. Pozriem sa von oknom kde je ešte noc. Harry leží vedľa mňa a sladko spí. Zapozerám sa na neho. Musím sa usmiať. Je taký sladký. Tie jeho neposlušné kučery mu padajú do tváre. Otočím sa, aby som sa pozrela na hodinky, ktoré sú na nočnom stolíku. Hodinky ukazujú tri hodiny ráno. Všimnem si na stolíku fotku v rámčeku. Je na nej jeho sestra a mama. Usmejem sa. Je to milé, že ma na nočnom stolíku ich fotku. Má ich veľmi rád. Preto má aj niektoré malé tetovania, ktoré súvisia s nimi. Ležím v posteli vedľa Harryho a snažím sa zase zaspať, no nemôžem.  Jemne zložím Harryho ruku z môjho boku a pomaličky s postavím. Harry sa trochu pomrví, ale spí ďalej. Zídem dole. Pôjdem do kuchyne, aby som sa napila trochu vody. Potom idem do obývačky a sadnem si na gauč. Pozriem sa na stenu. Visí na nej menší obraz, na ktorom je on a celá skupina. Je to fotka z nejakého koncertu. „Vyzerajú skvelo.“ Pomyslím si. Je pravda, že vyzerajú všetci úžasné a aj sú. Sú milý a sympatický, každý má úžasný a výnimočný hlas. Spolu znejú super. Zapozerám sa na tú fotku. Dívam sa hlavne na Harryho. Rozmýšľam nad tým ako môže byť niekto taký dokonalý? Zrazu začujem chôdzu. Obzriem sa a vidím práve toho na koho som myslela. Toho na koho myslím už strašne dlho a kradne mi sny. Nechápavo sa na mňa pozrie a pretrie si oči.

„Čo tu robíš miláčik?“ Opýta sa ešte rozospato.

„Nemohla som spať.“ Poviem a zasa sa otočím na tú fotku. Veľmi sa mi páči. Neviem prečo, ale niečo na nej je také, že je veľmi pekná. Majú síce veľa fotiek, na ktorých vyzerajú skvelo, ale táto je iná. Neviem čím, ale veľmi sa mi páči.

„Aj tebe sa tak páči ta fotka?“ Spýta sa Harry, keď vidí ako na ňu pozerám.

Prikývnem. Podíde ku mne. Chytí ma za boky a tiež sa na ňu pozrie.

„Prečo tu máš túto fotku?“ Spýtam sa a nespúšťam z nej oči.

„Neviem. Veľmi sa mi páčila, tak ako tebe. Je niečím veľmi pekná.“ Povie a pozrie na mňa. Otočím sa aj ja a zadívam sa mu do tých jeho krásnych zelených očí. Harry sa ku mne priblíži. Je odo mňa ďaleko len pár centimetrov. O chvíľku preruší medzi nami aj tu malú medzierku. Jemne sa svojím perami obtiera o tie moje. Milujem tie jeho vlhké a mäkké pery. Potom ma začne bozkávať vzrušujúcejšie. Pootvorím ústa, aby mi do nich mohol vkĺznuť jazykom. Obtiera sa ním o ten môj. Rukami mi putuje po chrbte až zájde k môjmu zadku, po ktorom ma jemne udrie. Chytí mi stehná a vyzdvihne si ma. Nohy si obmotám okolo jeho pásu. Harry ide po schodoch hore a neprestáva ma bozkávať. Rukou otvorím chytím kľučku na dverách do jeho izby. Harry ich zavrie a oprie ma o ne. Začne ma bozkávať na krku. Prechádza mi po ňom jazykom. Potom mi začne hryzkať a sať kožu. Zavzdychám. Viem, že zajtra tam budem mať krásny odtlačok. Zoberie ma pevnejšie a podíde ku mne k posteli. Jemne ma na ňu položí a bozkáva ma. Ja chcem ako vždy mať všetko pod kontrolou, tak vtedy keď to nečaká ho prevalím na posteľ ja a sadnem si na neho. Pohladkám ho po hrudi. Harrymu sa asi nepáči, že tomu velím ja tak mi raz dva vyzlečie jeho tričko, ktoré som mala oblečené a teraz som pred ním iba v spodnom prádle. Zachmúrim sa a koleno pritlačím k jeho rozkroku. Zavzdychá. Ja sa len usmejem a vyzlečiem mu jeho boxerky, v ktorých sa už zdvíha Harry Junior. Harry mi rozopne podprsenku a následne ju hodí niekde do kúta izby. Pozrie sa na moje prsia, ktoré začne bozkávať. Onedlho mi stiahne dole aj tangá. Harry má dnes asi chuť aj na predohru. Chytí mi stehná a roztiahne ich. Vnikne do mňa prstami. Ja len sľastne vzdychám.

„U-už b-budem.“ Ledva vyslovím. Pocítim ako sa mi svaly na stehnách uvoľňujú. Harry vyberie prsty a oblíže ich. To ešte nie je koniec. Bude to ešte lepšie. Harry do mňa tvrdo vnikne. Zalapám po dychu. Začne sa vo mne pomaly pohybovať a potom zrýchli tempo. Je to úžasný pocit. O chvíľu pocítim zvláštny pocit v podbrúšku. Spravíme sa s Harrym naraz. Obaja sme zadychčaný.

„Č-čo by si povedala na... na ešte jednu takúto rozcvičku?“ Nevinne sa na mňa usmeje. Asi mu to ešte nestačilo. Vydýchnem si a prikývnem. „Takýto sex som už dlho nemala.“ Pomyslím si. Postaví ma na štyri ako psa. Vnikne do mňa zozadu. „Och.“ Vydám hlasitý výkrik. Dosť to bolí, ale užívam si to a Harry tiež. Tak vzdycháme, že nás musí byť počuť na celý dom. Keď už sme hotoví, tak unavene klesneme na posteľ.

„Harry t-ty si, a-ale číslo.“ Neviem povedať ani súvislú vetu po takomto výkone.

„Aj ty. Taký sex som ešte ani nemal.“ Povie zadychčane a celý spotený.

„A-ani ja.“ Ešte celá sa trasiem z tohto čo sme tu vystrájali. Ležíme na posteli. Myslím, že už nebudem mať problém teraz zaspať. Som unavená a úplne zničená. Pritúlim sa k Harrymu a zaspím mu na hrudi.

***

Zobudím sa o dve hodiny. Harry je už hore a pozerá sa na mňa. Je vysmiaty. Keby som toto isté mohla povedať aj ja o sebe. Všetko ma bolí.

„Dobré ránko mačička moja.“ Povie a pobozká ma na pery.

„Aj tebe zlatko.“ Poviem unavene.

„Táto noc bola skvelá. Takto som si ešte nikdy neužila. Ty si šelma.“

„Ani ja som si to tak ešte nikdy neužila. Idem sa osprchovať.“

„Môžem ísť s tebou?“ Opýta sa nadšene Harry.

„Nie!“ Skríknem. Harry sa na mňa zvláštne pozrie.

„Všetko ma bolí. Ďalší sex by som už nezvládla.“ Poviem a snažím sa postaviť z postele. Naozaj ma všetko bolí a po druhom pokuse sa mi podarí vstať. Nevládzem kráčať. Takto som sa ešte nikdy necítila.

„Možno ťa teraz všetko bolí, ale to prejde a ja si myslím, že to stálo za to. Veď aj tebe sa to páčilo.“

„Ja nehovorím, že sa mi to nepáčilo. Bolo to skvelé. Najlepší sex aký som kedy mala, ale teraz po ňom nevládzem chodiť.“ Poviem a strašne pomalým a boľavim krokom odídem do kúpeľne. Vleziem do sprchového kúta a nechám nech mi steká voda po tele. Keď som osprchovaná obkrútim okolo seba uterák a zase sa pomaly presuniem do Harryho izby. Oblečiem sa.

„V takomto stave nemôžeš ísť naspäť do hotela. Dnes pekne ostaneš tu u mňa.“ Povie rozhodne.

„Ale iba v takomto prípade, že dne nebude žiaden sex.“

„Iba ako ho nebudeš chcieť aj ty.“ Žmurkne na mňa.

Pregúlim očami a sadnem si na posteľ.

„Tak ty si tu pekne ľahni zapni si telku a niečo pozeraj a ja nám idem pripraviť raňajky. Dnes budeme mať raňajky do postele.“ Usmeje sa.

Prikývnem. Zo stola zoberiem ovládač a zapnem si telku, kde akurát vysielajú správy. 

HopeWhere stories live. Discover now