13 juli

1.5K 70 28
                                    

"Ten" killarnas röster fyllde den klot liknande arenan och tjejer skrek som bara den. "Nine" ännu fler och högre skrik nådde mina hörselgångar och jag kunde inte låta bli att skratta lite. "Cajsa, snart händer det!" ropade Natta ivrigt. Vi hade lyckats springa fram och få platser längst fram vid staketet. Något Natta var väldigt hype på. "Fiive" killarnas röster byttes nu ut mot sång och arenan fylldes återigen med höga skrik, busvisslingar och folk som grät. "Three, two" hördes och skriken tystnade en aning. Som att de visste vad som skulle hända. Poff. Killarna nästan flög upp ur scenen. Skriken steg och nästan alla grät. "ONE MORE SECOND WITH YOU" sjöng dem och alla skrek med.

Det var en otrolig känsla. Det var det. Att se hur alla såg upp till killarna. Bokstavligen, de va ju nästan två meter över oss. Fansen skrek, grät, visslade och ropade febrilt efter killarnas uppmärksamhet. "Jag fick ögonkontakt med Marcus", "Jag fick ögonkontakt med Martinus", "Han kolla på mig!" Var det många som skrek och jag förstod snabbt att man inte skulle känna sig speciell om någon av dem tittade på en.

*

Konserten var snart slut och killarna verkade vilja springa mellan staketet och scenen. Marcus hoppade ner på ena sidan av scenen medan Martinus hoppade ner på andra sidan. Eftersom att jag och Natta stod precis vid staketet blev vi mosade mot det kalla metallstaketet. "Ta det lugnt" sa en av vakterna och försökte trycka bort några som höll fast min axel. "Tack" log jag snällt och han nickade åt mig. "Cajsa! Han kommer" ropade Natta ena sekunden och andra sekunden sprang Martinus förbi oss. "Jag nudda hans hand" skrek Natta och jag log milt åt tanken. Martinus stannade upp och vände sig mot oss. Han log mot Natta och sedan kollade han finurligt mot mig. Marcus kom springandes från andra hållet och mötte Martinus i en high five. Men Martinus drog sig åt honom och viskade något i hans öra. Marcus nickade och smålog, vilket fick mig att le lite. Barnrumpor kanske de inte va. De va ganska coola. Marcus gjorde en high five med Natta och kollade sedan in i mina blågråa ögon med ett stort leende på läpparna. Och om jag inte såg helt fel så såg det faktiskt ut som han sa hej till mig.

Du verkar rolig | m.gWhere stories live. Discover now