23 juli

1.2K 60 16
                                    

Med all min kraft smällde jag igen den vita ytterdörren. "Vad har hänt gumman?" frågade mamma som fort hade kommit ut i hallen och omfamnat mig i en kram. "Inget" svarade jag henne och försökte dra ifrån kramen. "Du vet att du kan prata med mig om allting" sa hon när jag hade börjat gå mot trappan. "Ja, jag vet.." svarade jag henne och fortsatte gå. "Du Cajsa" sa mamma när jag hade satt min fot på det första trappsteget. "Aah, vad är det?" frågade jag lite irriterat. Varför kan hon inte bara låta mig gå upp till mitt rum? Varför måste hon hålla kvar mig.

"Jag har en liten överraskning till dig" sa hon när jag hade hänt mig om och jag kunde känna hur glädjen började sprida sig inom mig. "Jaha, vadå för överraskning?" frågade jag ivrigt och mamma bara skrattade. "Om jag säger det, blir det ingen överraskning. Och överraskningen kommer imorgon.." sa hon och ett glatt glädjetjut sipprade ur min mun.

"Seså, gå upp på ditt rum nu" sa mamma och jag lydde glatt hennes order. Vad kunde det vara för överraskning?

När jag äntligen kommit in i mitt rum och satt mig i sängen plockade jag upp telefonen som varit i min bakficka. Jag knappade in koden och gick till snapchat där jag redan hade fått en snap från Hope. Jag klickade på hennes namn och kom genast in på chatten.

   =                         Hope <3                         >

Hope <3
| Hej Cajsa! Undrar om du vill ses imorgon :)

Jag
| Ja, självklart! När?

Hope <3
| Vad sägs om Espresso House kl. 12?

Jag
| Låter bra! Då ses vi dååå <33

Hope <3
| Längtaar <33

Du verkar rolig | m.gWhere stories live. Discover now