Ali, slaap je al?

105 0 0
                                    


Alison

Als ik thuis ben, zet ik muziek op en maak ik mijn bed op. Als ik zie dat het al 5 voor 6 is, doe ik nog even m'n haar en m'n make-up. Als het 6 uur is gaat de bel, dat moet Em zijn. Ik doe de deur open en zie Em staan met een slaaptas. Ik geef haar een knuffel en trek haar mee naar binnen. 'Hey,' zeg ik als we in mijn woonkamer staan. 'Hey,' zegt ze terug. 'Zal ik pizza's bestellen als avondeten?' vraag ik aan Em, wetende dat pizza haar favoriet is. Ze glimlacht breed en knikt. Als de pizza's er zijn schenk ik wat cola in. We zitten samen op de bank naar een film te kijken. Ze is echt heel cute, uhm ik bedoel aardig. Ik val op jongens, ik vind Em niet cute. Als het 12 uur is gaan we naar mijn bed. Ik gooi een oversized shirt naar Em. Als ze haar eigen T-shirt uittrekt, zie ik haar strakke buik. 'You like what you see?' vraagt ze aan mij. Ik lach en verbaas mij over haar zelfverzekerdheid en kleed mij ook om.

Als we in bed liggen kan ik niet slapen. Ik lig met mijn rug naar Emily toe. 'Ali, slaap je al?' vraagt Emily. Ik antwoord niet en draai mij om als reactie. We kijken elkaar nu aan. Emily leunt naar voren en ik ook. Als onze lippen elkaar raken, trekt Em zich terug. Ik kijk haar aan en geef haar een kleine glimlach. Ze leunt weer naar voren en nu zoenen we echt. Ik leun over haar heen en als ik mij terugtrek kijk ik haar aan en glimlach.


Emily

'Ali, slaap je al?' vraag ik. Ze antwoordt niet maar aan haar ademhaling zie ik dat ze niet slaapt. Ze negeert me waarschijnlijk weer, maar net voordat ik mij weer wil omdraaien zie ik haar naar mij toe omdraaien. Ik zie haar naar mijn lippen kijken en dan weer terug. Ik kijk ook naar haar lippen en dan weer naar haar ogen. Ze leunt naar voren en ik ook. Als ik mij terugtrek ben ik bang voor Ali haar reactie. Ze glimlacht en ik leun weer naar voren. Na onze 'little make-out sesion' knuffelt ze tegen mij aan. Als we wakker worden liggen we lepeltje lepeltje. Ik glimlach en als Ali zich omdraait zie ik dat zij ook glimlacht.

Het is 8 uur als we onderweg naar school zijn.

We beginnen met Engels van meneer Fitz. Ik zit weer naast Ali. Ik krijg een briefje door van Ali. 'Hey Em, ik vond gisteravond heel leuk, ik wil het alleen liever niet nog aan iemand vertellen. Ik ben echt bang wat mensen gaan vinden maar ik vond het wel heel leuk. ;).' Ik baal maar ik snap het wel. Ik knik.

Na de les hebben ik wiskunde met Hanna, Spencer, Ali en Aria. De les is supersaai. Ik zit naast Hanna vooraan in het midden. Ali en Spencer zitten 3 tafeltjes achter ons. Als ik een appje krijg van Alison, kijk ik. 'Kom naar de wc in 2 minuten xo A.' Ik glimlach en hoop dat Hanna het niet ziet. Eerst gaat Ali naar de wc. Na 2 minuten ga ik ook.


Alison

Tijdens de Engelse les zit ik me enorm te vervelen terwijl Spencer naast mij superhard aan het werk is. Ik besluit om Emily een appje te sturen.

Eenmaal in de school wc, maak ik mij zorgen. Wat als Em nou niet komt, wat als ze het aan Hanna laat zien, wat als.. M'n gedachte wordt onderbroken door iemand die de wc inkomt. Als ik zie dat het Em is grijns ik. Op haar gezicht verschijnt een verlegen en voorzichtige glimlach. Ik pak haar shirt en trek haar naar mij toe. Ik kijk van haar ogen naar haar lippen en dan weer terug. Ik plant voorzichtig een kus op haar lippen. Als ik haar voorzichtige glimlach in een grijns zie veranderen, leun ik weer naar voren. Ze zoent mij nu terug. Mijn armen in haar nek, haar ene arm om mijn middel en haar andere in mijn kont zak. Ze duwt mij nu tegen de wc-deur aan zodat niemand naar binnen kan komen. Ik sla mijn benen om haar heen zodat ik niet om kan vallen. Ze ondersteunt mijn kont met haar handen. Ik laat mij handen onder haar t-shirt glijden. Ik voel haar huid tegen mijn handen, ik voel dat ze kippenvel krijgt. M'n handen glijden langzaam omhoog tot ik bij haar bh aankom. Ik leg mijn handen rustig op haar bh en breek onze zoen. Ik kijk haar aan. Ze glimlacht naar me. Dan leunt ze weer naar voren en zoenen we weer verder. Als er op de deur gebonkt wordt schrikken Emily en ik allebei op. 'EMILY, WAT DOE JE ZO LANG OP DE WC?' Emily's ogen en mijn ogen worden allebei groot. Hanna staat buiten. 'To be continued..' fluister ik in Emily's oor en geef haar een flirterige knipoog. 


Emily 

'To be continued..' Fluistert Alison in mijn oor en geeft mij een flirterige knipoog. Ze rent naar een wc-hokje en doet de deur op slot. Als ze weg is doe ik de deur open. Hanna komt naar binnen stormen. 'EMILY, WAT IS ER AAN DE HAND?' vraagt Hanna boos. 'Niks, hoezo?' vraag ik. 'Je bent al 15 minuten op de wc en ik zit nu alleen bij Engels en het is supersaai zonder jou.' Antwoord Hanna. 'Sorry Han, ik voelde me niet zo lekker, maar het gaat nu al wat beter.' Zeg ik terwijl ik mijn arm in haar arm inhaak en samen met haar terug naar de les loop.

Ik zie Ali pas weer na de les. Ze is de hele les niet teruggekomen. 'Hey, waar was je?' vraagt Spencer aan Alison. 'Ik was even naar huis. Ik was mijn portemonnee vergeten en ik wilde jullie mee vragen naar de Brew, aangezien we toch allemaal tussenuur hebben.' Zegt Alison. Iedereen stemt in dus gaan we naar de Brew. Na onze lunch Brew hadden we nog 2 lessen. Als we klaar zijn met school is het eindelijk weekend. 'Oke meiden, half 8 bij mij.' Zegt Ali als we bij het punt staan waar onze (fiets) wegen scheiden. 'Tot vanavond.' Roept iedereen in koor.

Love me, like I doWhere stories live. Discover now