Zuigzoen

81 0 0
                                    

Emily 

We zetten onze fietsen in haar tuin en lopen samen naar binnen. Zodra we binnen zijn, duwt ze mij tegen de muur aan en begint ze me te zoenen. Ik zoen haar terug en schop mijn schoenen uit, Ali doet hetzelfde. We lopen naar boven zonder onze zoen te verbreken. Als we boven aan de trap staan trek ik mijn t-shirt uit. Ik til Ali op en ondersteun haar kont met mijn handen. Ik loop naar haar bed. Als we daar zijn aangekomen leg ik haar er zachtjes op en trek haar shirt uit. Ik bewonder haar en laat mijn tong over haar buik glijden. Ik besef mij dat dit waarschijnlijk niet het beste is om te doen. Ali en ik moeten praten maar daar zijn we nu eigenlijk allebei niet mee bezig. Ik zoen haar nek, zuig in haar nek en laat waarschijnlijk een zuigzoen achter maar dat maakt mij niks uit. Ali draait ons om zodat zij boven op ligt. Ze zoent me en zakt haar mond daarna. Ze zoent me over mijn hele buik. Als ze is aangekomen bij mijn broek maakt ze mijn knoop los. Ze trekt langzaam mijn broek naar beneden en laat haar vingers over mijn blote benen glijden. Dan komt haar mond weer bij mijn mond. Ze zoent me en tegerlijkertijd voel ik haar hand in mijn onderbroek. Dan glijden haar vingers tussen mijn benen.

Als we de volgende ochtend wakker worden beseffen we dat we allebei naakt zijn. 'Hey lekkerding, dat was een leuke nacht' zegt Alison met een knipoog. Ik bloos en glimlach. Ze zoent me, ik zoen terug. Dan kruipt ze boven op mij en herhalen we de acties van de vorige nacht. 'Ali, het is al 9 uur. Onze eerste les begint over een half uurtje al.' Ze knikt en stapt uit bed. Ik bewonder haar prachtige naakte lichaam nog een keer, misschien is dit wel de laatste keer dat ik haar naakt zie.

Alison

'Wat een nacht, denk ik bij mezelf.' Als ik mij heb aangekleed en voor de spiegel sta om mijn haar te doen, zie ik een grote zuigzoen in mijn nek. 'Omg, Em.' Roep ik. 'Wat?' roept ze terug, terwijl ze aan komt lopen. Ik wijs naar de zuigzoen in mijn nek, ze lacht en draait me om. Ze wilt me zoenen, maar ik duw haar weg. Daar schrik ze van en ik zeg 'Em, dit is niet grappig, niemand hoeft dit te weten.' Ze kijkt me gekwetst aan en ik weet dat ik haar pijn heb gedaan met die opmerking, ik vind haar leuk echt maar ik ben zo bang wat mensen gaan zeggen. Ik doe wat foundation en concealer op de zuigzoen en zie dat ie al wat minder opvalt. Ik loop naar Em toe omdat ik weet dat ik fout zit. Ze zit op mijn bed. Ik ga op haar schoot zitten met mijn hoofd naar haar hoofd. Ik zoen haar en zeg dat het me spijt. Als ze terug zoent weet ik dat ze niet boos is.

'Kom, Em we moeten echt gaan, het is 10 uur. School is al 2 uur bezig.' Zeg ik tegen Em als we ons voor de 2e keer aankleden die ochtend. 'Ali, we hadden nooit voor ronde 2 moeten gaan deze ochtend.' Lacht Em. Ik lach terug en weet dat ze gelijk heeft.

Emily

Eenmaal op school aangekomen, zien Ali en ik onze 3 vriendinnen staan. Toby en Caleb staan er ook bij. 'Hey waar waren jullie?' vraagt Aria. Net voordat ik wil antwoorden antwoordt Ali 'We gingen even brunchen in de Brew, vieren dat het weer goed is, hè Em?' ik knik en glimlach. 'En van wie heb je die zuigzoen, Ali?' vraagt Hanna. 'Van een vriend,' zegt Ali en knipoogt erbij. Gelukkig gaat de bel en kan ik weg. Ik heb samen met Alison les.

a/n 

sorryyy guys voor het late updaten en het korte hoofdstuk, ik heb echt zo weinig tijd en zo geen inspiratie. ik had jullie smut beloofd maar ik vindt t eig beetje vreemd om verder dan dit dit te gaan dus hoop dat jullie dit leuk vinden. btw als je nog ideeën hebben, stuur die dan even naar me (liefst wel prive)  dan zet ik ze er misschien in en geef ik je een shoutout! Xo 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 20, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Love me, like I doWhere stories live. Discover now