17

14.3K 694 12
                                    

Imi introduc degetul in ea si constat sa e asa stramta si uda. Oare de cand nu a mai facut fata asta sex?  O aud cum imi ordona printre suspine de placere sa intru in ea. Ii iau mana si o asez peste membrul meu erect curios cat ma mai poate excita faptura asta. Incepe sa isi miste mana incet peste el si eu fara sa vreau, gem si imi las capul pe spate inchizand ochii. Mareste ritmul si ma inebuneste de-a dreptul. Stie efect are asupra mea si profita de asta. Nu mai stau pe ganduri si o dezbrac si de ultima piesa vestimentara, la fel facand si cu a mea si cerandu-i permisiunea, o patrund. La dracu, e virgina! Cat de prost pot fi?! Baga-mi-as...I-am luat virginitatea, inocenta. Fir-ar sa fie! Injur in gand si ma dau jos de pe ea ca sa nu o ranesc mai mult de atat. 

-Daca nu continui, te castrez! Imi spune si eu raman socat ca apoi sa rad de ce am auzit si de intreaga situatie in care ne aflam. Incep sa o sarut continuand sa o penetrez usor incercand sa nu o ranesc. La dracu, nu am mai fost cu o virgina pana acum si mai ales cu ea. Dezvolta niste sentimente puternice in mine pe care nu le pot intelege.  Intensific ritmul atunci cand o aud cum geme de placere.

-Vreau sa stau eu de-asupra! pune hotarata si plina de dorinta iar eu rad si o pun de-asupra. Fata asta ma omoara! Incep sa o dirijez punandu-mi mainile pe soldurile ei apetisante. Nu mai rezist la asemenea presiune atunci cand se misca si dintr-o miscare, o pun iar sub mine si dupa cateva minute, un orgasm puternic ne loveste pe amandoi, eu lasandu-ma peste ea si sarutand-o, apoi ma retrag usor din ea si o iau in brate adormind cu gandul ca tocmai i-am luat virginitatea fetei pe care am facut-o de ras in fata intregii scoli tipandu-i in fata ca nu m-as culca cu ea niciodata. Ma simt vinovat, un nemernic pe care viata s-a razbunat aratandu-i ca nu intotdeauna are dreptate si ca nu e bine sa judeci o carte dupa coperta. Sunt un prost. Deja simt ca ma indragostesc...

Perspectiva Lea.

Razele soarelui imi inunda fata cu lumina si ma fac sa ma intind ca o pisica care a primit ceea ce si-a dorit.  De mult timp nu am mai dormit asa de bine. Imi indrept privirea spre tavanul crem si continui sa ma intind. Stai putin...tavanul meu nu e crem. De ce nu e tavanul crem?! Si imediat tresar ridicandu-ma in sezut si ma uit in jur. Camera barbateasca. Oh nu, la dracu! Ce am facut azi-noapte? Hainele aruncate peste tot prin jur, atat feminine cat si masculine. Doar nu... si imediat ma uit la corpul meu care e gol si invelit doar cu un cearceaf alb. Privirea imi fuge imediat langa mine si observ un barbat cu par negru si des cu un spate lat, usor bronzat si plin de muschi. Cine....? Dau sa sa imi intreb constinta dar imediat imagini cu mine si cu acest barbat imi apar in minte. Oh nu, e Mark. Cum sa fie Mark? Spune ca nu m-am culcat cu Mark... ma rog in minte dar teoria imi este confirmata de fata barbatului de langa mine  atunci cand se intoarce somnoros spre mine.  Oh Doamne e asa frumos si arata ca un Adonis. Potoleste-te  Lea, e doar un barbat! Un barbat care nu doar ca ti-a luat virginitatea ci si mintile. Il vad cum se trezeste incet si trag pe mine cearceaful mai mult. Deschide ochii si doua oceane incredibil de frumoase ma privesc cu blandete. 

-Buna dimineata!  Ma intampina el vesel cu un zambet larg.

-Buna pentru tine poate! Ce s-a intamplat aseara? Il intreb un pic nervoasa si zambetul lui scade, aparand o privire vinovata in schimb si ma face sa imi para rau de faptul ca am rostit intrebarea. Stiu, nu este numai vina lui, este si a mea pentru ca m-am lasat dusa de val si am facut ce am simtit in momentu acela. Dar de ce cu el? De ce cu barbatul care -a injosit in adplescenta?!

-Uite ce e Lea, poate crezi sau nu dar ma simt vinovat ca ti-am luat virginitatea dar jur ca daca stiam, nu incarcam niciodata sa ma apropii de tine.  Imi spune el cu o voce trista ce ma face sa ma intristez si eu. E sincer.

-Nu e doar vina ta. marturisesc eu rusinata. Si eu m-am lasat condusa de instinct, alcoolul punand stapanire pe mine. Dar asta nu inseamna ca ceea ce s-a petrecut aici, se va mai intampla vreodata. Spun dur si ma ridic din pat tragand cearceaful cu mine. 

Intru in camera si ma indrept direct spre dus dorind sa sca de acea dorinta pe care o resimt si acum. Simt un mic discomfort in zona intima dar nu atat de tare incat sa ma deranjeze. Dau drmul la dus si apa calda ce curge pe piele, imi reaminteste de mangaielile lui si de saruturile sale. Inchid ochii si las imaginile cu mine si el sa se deruleze in cap.  Un suspin imi scapa si ma abtin cu greu sa nu ma duc direct la el in camera lasandu-ma prada mangaielilor si atingerilor sale. Pielea mea inca poarta parfumul sau inconfundabil si oricat as spala, acesta a ramas amprentat in piele si mai ales in inima. Cumva, aceasta noapte a produs o fisura in zidul pus in jurul inimii mele el intrand usor-usor in ea.  Ma simt ca o adolescenta si incep sa rad singura cand simt mii de fluturi prelindand prin stomac. Ce se intampla cu mine?! Corpul meu m-a tradat primul si acum incep si sentimentele? Ratiunea mea e pe duca. O sa inebunesc in curand. Nu am cum sa ma indragostesc si mai ales de el.  Ies din dus intr-un final realizand ca acesta doar imi aduce aminte de el si ma schimb in ceva lejer. Aprind telefonul si vad cat e ceasul. 4 p.m. Nu are cum. Atat am dormit? Si apoi realizez ca de fapt adormisem pe la 6-7 a.m. 

Nu te juca cu focul!Where stories live. Discover now