36

12.8K 678 21
                                    


Perspectiva Lea.

-Domnisoara Race, in 10 minute sedinta in sala mare cu noul sef. Vrea sa stie cine cu ce se ocupa.
-Imediat domnule Brigham. Spun scotand doar pentru un minut ochii din laptop.
Inchid laptopul, aranjez foile dintr-un dosar, ma ridic, netezesc fusta si plec spre sala de conferinte.
-Hei, cine-i noul sef? Intreb curioasa atunci cand o gasesc pe Olivia si pe restul.
- Domnul Williams l-a pus pe fiul sau in functia de sef.
- Domnisoara Race, se pare ca am nevoie de dumneavoastra sa completez niste acte. Spune domnul Brigham si eu il urmez fara a avea ocazia de a cunoaste persoana pentru care o sa lucrez.
Ajungem in biroul meu, iar domnul Brigham imi inmaneaza un dosar extrem de stufos.  
-Trebuie facut neaparat pana deseara.
-Dar o sa stau pana peste program! Ma plang eu.
-Imi pare rau. Dupa ce il termini, te duci sa stabilesti toate conditiile cu domnul Williams.
-Ok.... Raspund eu imbufnata.
.....
E ora 7 p.m si eu in sfarsit am terminat dosarul asta nenorocit care avea doar cateva erori in el.
Timp pierdut de pomana.
Merg pe holul gol in care doar sunetul pantofilor mei se mai aud. Ajung in fata usii unde scria "Director" si ciocan. Aud un "intra" glaciar si pasesc inauntru.
Studiez incaperea ce nu mai arata deloc ca inainte, privirea mea cazand ultima data pe omul din spatele biroului care nu era nimeni altul decat Mark Williams tinand un dosar in mana, nefiind atent la mine. Doamne cu ce ti-am gresit de mi-ai trimis nemernicul asta pe cap?
Imi dreg vocea si tocmai atunci acesta isi ridica privirea doar ca sa ma studieze din cap pana in picioare facandu-ma sa ma simt inconfortabil.
-Mai sa fie.... Domnisoara Lea Race... Ce onoare!
-Ce vrei Mark?
-Aici scrie ca ai absolvit cu 10 facultatea de drept si ca ai facut treaba buna in firma inca de la
inceput. Sa vedem cat de buna esti! Spune acesta fara sa imi ia in considerare intrebarea.
-Ai adus dosarul pe care am cerut sa il revizui?
-Da domnule, are mici erori in anexele 5 si 7. Spun eu cu profesionalism. Il vad cum se ridica sfidandu-ma cu inaltimea sa si ocoleste biroul ajungand in fata ca mai apoi sa se sprijune de el ai sa ma studieze cu bratele incrucisate si cu o mana sub barbie.  Arata mult mai bine in realitate decat in vis. Bratele musculoase ies in evidenta prin camasa alba pe care o poarta, corpul atletic, buzele carnoase, ochii albastri ca marea, parul negru aranjat pe care eu cu doua nopti in urma il ciufulisem cand ma tinea in brate si ma saruta cu patima. Acum tot ce sper e sa nu isi aduca aminte de mine.
Sta nemistat parand ca se gandeste intens la ceva apoi baga mana in buzunarul pantalonilor, scotand ceva.
-Apropo, ti-ai pierdut asta la mine atunci cand ai plecat! Spune zambind siret pe sub mustati si intinzand mana imi scutura prin fata un cercel.
-Cercelul meu! Spun si dau sa il iau dar el il trage spre el ca mai apoi sa paseasca intimidant spre mine, eu fiind nevoita sa pasesc inapoi.
- Da-mi-l Mark! Ii spun serioasa incercand sa par dura cu toate ca el inainteaza spre mine.
-Nu... Cred ca am sa il pastrez!  spune, eu izbindu-ma de peretele din dreapta atunci cand nu mai pot da inapoi.
-Foarte bine atunci! Nu ai decat sa il pastrezi. Ii zic raspicat voind sa trec dar mainile sale pe care le pune pe de o parte si de alta a peretelui nu ma lasa, eu scapand dosarul pe jos de surprindere.

-Ai trecut testul... de maine ma vei ajuta sa pun la punct un proiect care ii da batai de cap tatei de 3 ani si pe care inca nu l-a finalizat. 

-Adica eu am stat 6 ore cu ochii in dosarul ala nenorocit doar pentru ca ai vrut tu sa imi dai un test? il intreb nervoasa nepasandu-mi  de ce spusese in legatura cu acel proiect, de faptul ca eram captiva intre perete si el sau mai ales ca el era angajatorul si eu angajatul.  El doar imi zambeste viclean.

-Ai acelasi temperament vulcanic....bine ca pe asta nu l-ai schimbat. 

-De unde stii tu cum eram eu? Din cate imi amintesc, doar iti bateai joc de mine. il intreb nervoasa punand mainile in san si uitandu-ma in sus spre el caci era mai inalt ca mine cu un cap.

-Vad ca ai uitat atunci cand ne-ai pus super glue mie si fratelui tau pe scaune la ora de fizica... A trebuit sa asteptam sa iasa toti ca sa nu ne facem de ras ca ni se rupsesera pantalonii, sau atunci cand mi-ai ras parul cand am dormit la Josh si l-am batut pe el o saptamana crezand ca el a fost, ah da... si sa nu uitam de faptul ca mi-ai gasit prezervativele cand imi uitasem portofelul la fratele tau in camera si  le-ai gaurit ambalajul si le-ai bagat in ardei....

-Gata! Am priceput! spun abia abtinandu-ma sa nu rad de cate farse i-am facut. 

-A trebuit sa ma duc la spital ca sa imi calmeze usturimea.... sopteste el in timp ce se apropie usor de mine.

-Asa ti-a trebuit daca mi-ai inlocuit balsamul cu un colorant roz...Aratam ca un strunf cand am iesit din dus. Tu stii cat de greu s-a luat? Ma ratoi la el incordand pumnii pe langa corp si ridicandu-ma pe varfuri cu gandul de a-l speria. El nu face decat sa rada si sa isi mute mainile pe talia mea. 

-Iti statea bine cu parul roz... Daca ma gandesc mai bine, cred ca si acum mai am colorantul ala. 

-Sa nu indraznesti! il amenint eu dar vreau sa imi retrag cuvintele atunci cand buzele sale imi ating usor gatul depunand un sarut senzual la care inchid ochii si ma abtin cu greu sa nu gem. Realitatea ma trezeste din plin cand imi dau seama ca el vrea doar sa se joace cu mine si il imping cat pot de tare. Pare surprins de reactia mea si apoi zambeste draceste.

-As fi fost dezamagit daca nu faceai asta! spune si eu ma uit la el ca la un extraterestru doar sa vad cum se apleaca, ia dorarul apoi se indreapta spre birou. Ne vedem maine seara la mine domnisoara Race! adauga el mai apoi, iar eu nu fac decat sa ma uit urat la el si sa ies din birou.

Nu ai sanse sa cad si a doua oara in plasa ta Mark Williams...

Nu te juca cu focul!Where stories live. Discover now