●2●bölüm devamı

98 100 7
                                    

Eve geldiğimizde ablam,sevgiliyle
bulaşacakmış sözlüsü de sayılır sonuçta!
    Ama ben akşam ablamın sevgilisiyle tanışamayacağım çünkü anneannem biraz rahatsızlanmış,aslında rahatsızlanma sayılmaz naz yapıyor ablama . Ablam  Amerikaya giderken anneannemle vedalaşmamıştı,vedalaşamamıştı o biraz anneanne hastası işte anneannemi görürsem gidemem falan demişti.
    Annem mutfakta akşam için ikramlık hazırlıyor şimdi gitmessem bi daha gidemem. Çantamı aldım kapıdan çıkmadan anneme seslendim "Anne ben anne annemin yanına gidiyorum ."
  "Dur kızım dur." Annem elinde poşetle geldi of yinemi ya "Kızım anneannen hasta şimdi yemek yapamaz sen ona yap,poşetin için de malzemeler var.""Anne ya anneannem beğenmiyor beni yaptıklarımı sen içine tükürürsün diyo."
  Annem bi şekilde beni ikna edip postaladı evden ve yine.
  Anneannem biraz titiz bide gıcık yani yaptığım hoç birşyi beğenmiyor ablamın ki hariç onun her yaptığı işi beğenir. Hatta bi kere ablam onu sevgilisiyle tanıştırdı beraber kahve içtiler. Ama ben bi kere arkadaşımın yanına gitiğim için bana bağırmıştı.
    Neyse şimdi anneannemin yanına gitmeden önce Ecrinin yanına gitmeliyim bana Onurdan arakladığı kalemi vericekti.Ecrin onun kuzeni anneannemlerin orda oturuyor ,Dipsiz kuyularda orda oturuyor evleri anneaneminkiyle karşılıklı .O yüzden anneannemin beni pek sevmemesine katlanıyorum.Onu seyredebiliyorum bu sayede.
    Durağa geldiğimde,sadece yaşlı bi tayze ve ben vardım.
  Bazen düşünüyorum da acaba benim onu sevdiğim gibi onun da sevdiği varmıdır.Varsa bile buna sayğı duyar ve ondan uzak bir yerlere giderim sonuçta göz görmeyince gönülde katlanırmış.
   Bineceğim otobüs gelince bindim ve arka beşliye oturdum.Arka beşli meşurdur ,bizim tayfayla arka beşliye oturur eve gelene kadar kahkaha atar abuk subuk şeylerden bahseder yaşlı teyzelerin kınayan bakışlarına mağruz kalırdık.
    Ecrinlere yakın olan surağa gelince otobüsten indim .
  Benim böyle olduğuma bakmayın anneannemin durumu iyi bizimde iyi ama onun kadar değil. Uzun zaman önce biz daha doğmadan babamın kendi şirketi varmış batmışmı bişey olmuş tam bilmiyorum orasını ama babamın babası ,dedem o bizimle pek muhattap olmaz sevmez bizi onu neden olduğunu biliyorum . Annem aslında amcamla evlenecekmiş ama zorla, kabul etmemiş falan kaçırmışlar annemi annem de babamı seviyormuş o zamanlar ama amcamı bilmiyormuş kardeş olduklarını işte babam annemi orda görmüş herşeyi öğrenince annemi kaçırmış bu yüzde gişe rekoru kırar film olsa ,diyorum ama beni dinleyen yok ki.
   Ecrini arasam iyi olacak yaklaştım evlerine.Rehberden Ecişi buldum ve aradım "Efendim?" Müsait değil her halde yoksa ne var diye açardı ."Kanka müsait değilsin herhalde,ben geldim sizin evin ordayım." "Tamam bekle geliyorum." Telefonu kapattı ,  ne dakik kapının önünegeldiğinde kapı direk açıldı.Tam kanka diycektim .Dipsiz kuyularla karşılaştım ve bu sefer o kuyuları alev saçıyordu bana öyle bi baktıki şurdan yok olucam sandım.Sinirle önümden geçip gitti sonrada Ecrin geldi.Beni görünce yüzü değişti.
   Beni kolumdan tutup odasına çıkardı "Ne bu acelen?" Cevap vermeden kapıyı kapattı ve herşeyi anlatmaya başladı."kanka şimdi sakin ol sana bunu söylemek istemezdim ama Onurun sevgilisi yani eski sevgilisi aslında hiç sevgili değillerdi ama o delicesine ona aşıktı kıza açıldı falan kızda be abini seviyorum diyince savaş delirdi kız burdan gitti o da peşinden ama bulamadı şimdi İpek geri gelmiş ve bizim okula ."
Anlatıklarını nefes almadan dinledim  sol tarafımda ki organıma basınç hissetmem normalmi? Büyük bir boşluktaymışım gibi hissediyorum. Hani rüyanızın tam en güzel yerinde bir boşluğa düşermiş gibi olursunuz ya şuan öyle hissediyorum.
   Arkama bakmadan Ecrinlerden çıktım şimdi anneannemlere gidersem dayanamaz ağlardım.
Koşarak bizim eski eve gittim ,orası bana huzur veriyor. Sebini bilmiyorum.Eski evdeki boş odama çıkıp kendimi yere atarak ağlamak istedim ama göz yaşlarım çıkmamak için direniyordu bu da demek oluyorki birazdan çok fena ağlyacaktım.
   Onun Kuyuları geldi aklıma sonra telefonundaki kız geldi aklıma  beraber gülüyorlardı Ecrine çok ısrar etmiştim o da gizlice alıp göstermişti. Ama bu ihtimali vermediğim için irdelememiştim Ecrine de soramamıştım.O kadar güzel bi gülümsmesi varki dişleri inci gibi parlıyo du dudakları o kadar güzeldiki gülümserken dünyadaki en mutlu insanmış gibi bakıyordu kıza .
  Ben bundan sonra okulda ona nasıl bakarım ,yanında o kızla beraber dolaşırken nasıl mutlu olurum ,ama o mutlu olsun yeter tekrar gülsün ,o gülümsemesini benden başka kimse görmesin..
Sanki onlar mutluyken umutlarım intihar edicekmiş gibi hissediyorum .

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
(İlk hikayem onun için yazarken çok heycanlanıyorun lütfen iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum ilk bölümdeki yorumları görunce çok mutlu oldum anlatamam , yazım yanlışlarım için şimdiden özür dilerim telefondan yazmak çok zor.)
.

MAHŞERWhere stories live. Discover now