Part 5

136 17 0
                                    

Οι μέρες περνούσαν και μια μέρα όταν πήγα στο σχολείο κατευθυνθηκα προς τις τουαλέτες. Όταν μπήκα μέσα άρχισα να ακούω κάτι φωνές μέσα σε μια τουαλέτα. Έμεινα εκεί και κοιτούσα την πόρτα κοκαλομενη.
Μέσα στην τουαλέτα:
Ο G-Dragon την είχε κολλήσει στον τοίχο και άρχισε να βάζει την στιση του στον πισινο της ενώ με το ένα χέρι έπαιζε με το στήθος της και με το άλλο έτρυβε με δύναμη την περιοχή της. Η κοπέλα φώναζε από ηδονή. Βγήκε απότομα από μέσα της και με μια κίνηση την γύρισε και την γονατισε μπροστά του. Πήρε την στιση του και το έβαλε μπροστά στο στόμα της τότε αυτή το έπιασε και αφού έπαιξε λίγο μαζί του το έβαλε στο στόμα της.
Έξω από τις τουαλέτες.
Είχα κοκαλοσει. Δεν πίστευα τι άκουγα. Σε κάποια φάση άνοιξε η πόρτα και βγήκε από μέσα πρώτα η κοπέλα και μετά ο G-Dragon. Όταν την είδε αυτή πήγε να φύγει από την ντροπή της αλλά αυτός την έπιασε με δύναμη από το μπράτσο και την κόλλησε στον τοίχο.

Gd: Τι κοιτάς μαλακισμενο?

Εγώ δεν μίλησα. Απλά εσκηψα το κεφάλι.

Gd: Μιλα μωρή γαμω.

Ε: Α-α-απλα η-ηθελα να πάω τουαλέτα.

Του είπα με δυσκολία.

Gd: Αν τυχόν πεις σε κάποιον αυτό που είδες ούτε και εγώ ξέρω τι θα κάνω. Κατάλαβες?

Μου είπε και χτύπησε με δύναμη το χέρι του στον τοίχο.

Ε: Ν-ν-ναι.

Του απάντησα τελικά κι έφυγε. Έπεσα στο πάτωμα και άρχισα να κλαίω. Γιατί σε εμένα όλα αυτά? Όταν χτύπησε το κουδούνι σκουπισα τα δάκρυα και πήγα στην τάξη. Οι ώρες περνούσαν γρήγορα. Ο G-Dragon μιυ έριχνε συνέχεια απειλιτικες ματιές για να μην μιλήσω. Όταν πήγα σπίτι απλά έκατσα στο κρεβάτι μου και κοιτούσα το ταβάνι και χωρίς να το καταλάβω με έπιασε ο ύπνος. Όταν ξύπνησα η ώρα είχε πάει έξι και αποφάσισα να πάω για γυμναστική. Οπότε έβαλα την φόρμα μου έβαλα τα ακουστικά πήρα κλειδιά και βγήκα έξω.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The Bad boy in school.Where stories live. Discover now