Part 13

115 17 0
                                    

Γυρνουσαμε από την βόλτα μας και ο G-Dragon με έφερε μέχρι το σπίτι μου.

Ε: Αντε πήγενε να σε δω να φεύγεις.

Gd: Και εγώ που νόμιζα πως θα μου έδειχνες το σπίτι σου.

Μου είπε κάνοντας μια λοιπημενη φατσουλα.

Ε: Αντε έλα.

Τότε χαμογελασε και με ακολούθησε πάνω. Μπήκαμε μέσα και αυτός μπήκε σε όλα τα δωμάτια να το δει.

Gd: Ωραίο σπίτι έχεις. Αλλά το πιο ωραίο είναι το κρεβάτι σου.

Μου είπε και μου έκλεισε το μάτι. Εγώ κοκκινισα και τότε ήρθε και έκατσε δίπλα μου. Βασικά μια ταινία και αρχίσαμε να την βλέπουμε. Όταν είχε τελειώσει η ώρα είχε πάει 9:00 και εγώ πήγα να φτιάξω κάτι να φάμε για το βράδυ. Καθώς το έφτιαχνα ένιωσα δύο χέρια να με τιλιγουν και να με γυρίζουν.

Gd: Δεν χρειάζεται να φτιάξεις κάτι.

Μου είπε και άρχισε να με φιλαει. Με πείρε και με έβαλε πάνω στον πάγκο της κουζίνας. Κατέβηκε στον λαιμό μου και ύστερα ξανά στα χείλη με σήκωσε ξανά στην αγκαλιά του και με πήγε στο κρεβάτι.

Gd: Θέλω να σε κάνω να φωνάζεις το όνομα μου όλο το βράδυ.

Μου είπε στο αυτί και εγώ ανατριχιασα ολόκληρη. Τότε ξανά άρχισε να με φιλαει. Το ένα του χέρι το είχε δίπλα από το κεφάλι μου και το άλλο κάτω από την μπλούζα μου. Σιγά σιγά άρχισε να μου το βγάζει και να βγάζω και εγώ την δικιά του.

Gd: Είσαι σίγουρη για αυτό?

Ε: Ναι.

Τότε επιτέθηκε ξανά στα χείλη μου και άρχισε να με φιλαει κατέβηκε στο λαιμό και ύστερα στο στήθος. Μου έβγαλε το σουτιέν και άρχισε να με πιπιλαει. Κατέβηκε στην κοιλιά και ύστερα άρχισε να μου βγάζει το παντελόνι μαζί με το εσώρουχο. Κατέβηκε στο μπούτι μου και άρχισε να με φιλαει και να με δαγκώνει. Σταμάτησε και κοίταξε την περιοχή μου. Μου έδωσε μια απαλή σφαλιάρα εκεί και άρχισε να παίζει με το στόμα του σε αυτό το σημείο. Εγώ άρχισα να φωνάζω και αυτό τον ερεθιζε. Έβγαλε και αυτός τα δικά του και μπήκε μέσα μου. Στην αρχή με απαλές κινήσεις και ύστερα άγρια. Όταν τελείωσε μέσα μου μου έδωσε ένα πεταχτο φιλί στο στόμα και με γύρισε ανάποδα. Άρχισε να χαιδευει τα οπίσθια μου και ύστερα να δίνει μικρές σφαλιάρες. Χωρίς να το καταλάβω μπήκε μέσα μου και άρχισε να μπαινοβγαινει βιεα μέσα μου. Όταν τελείωσε εγώ έπεσα έτσι όπως είμουν στο κρεβάτι και αυτός δίπλα μου παίρνοντας και βάζοντας με πάνω του.

Gd: Σαγαπω.

Μου είπε ενώ με χαιδευε στα μαλλιά.

Ε: Και εγώ. Αλλά δεν χρειαζόταν να μου το δείξεις έτσι. Πονάω.

Gd: Μην ανησυχείς και αυτό δεν είναι τίποτα.

Μου είπε και μου έκλεισε το μάτι.

Ε: Τι εννοείς?

Gd: Θα μάθεις. Κοιμησου τώρα.

Τότε βολευτικα καλύτερα στην αγκαλιά του και κοιμήθηκα.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
The Bad boy in school.Where stories live. Discover now