18.rész

2.1K 209 46
                                    

*Changkyun szemszöge*

Szótlanul ültem a kedvenc székemen,ami most rohadtul nem volt kényelmes, mert velem szemben egy igen szép és vonzó lány ült, még sem tudtam semmit sem mondani neki. Hogy miért? Mert Amyt akartam, bár fogalmam sincs hogy nézhet ki most,de biztosan olyan szép mint volt. Jihye csak félénken nézett rám, de azért elmosolyodott. Ki ez a lány? Semmit nem tudok róla, csak hogy egy úri hölgy, és anyámnak rettentő fontos ez a házasság. Őt nem érdekli semmi,csak is a vagyon, nem érdekli hogy akarom-e vagy sem. Az van amit ő akar, nincs bele szólásom a saját életembe. 
Bele kortyoltam a teámba, de nem esett jól, valami erősebbre vágytam ,amitől kicsit talán feloldódok, ezért szóltam a cselédemnek.

- Amanda! - mondtam hangosan, mire pillanatokon belül megjelent, a kopott farmerjében és a vörösbarna pulcsijában.

- Úrfi. - hajol meg. - Mit óhajt? - kérdezi, de nem néz rám.

- Hozz nekem egy pohár whiskeyt. - kértem, mire bólintott és eltűnt.

Pár perccel később megjelenik egy tálcával amin egy pohár van és egy üveg whiskey. Leteszi elém, majd önt a poharamba. Keze remegve fogja az üveget, légzése szaporább, szemeiben könnyek gyűlnek. Észreveszi, hogy nézem, abban a pillanatban teszi le az üveget, majd elmegy.

Miért sír? 

Nem akarom, hogy sírjon. Szeretném felszárítani a könnyeit, és megölelni, újra megcsókolni. Miket beszélek? Megőrültem! Fogom a poharam és egy húzásra kiittam minden cseppjét. A jövendőbelim pedig csak bámul rám. 


* Amanda szemszöge*

Dühösen dobáltam a ruhákat a szárítóra, nem volt türelmem szépen teregetni. Utáltam a helyzetet ami most fenn áll, és kinek köszönhető? Hát annak a rohadt boszorkának! Mindenképp elakar szeparálni a fiától. Gyűlölöm! 
Minhyuk a mosógép tetején ül, és lóbálja  a lábát, közben pedig kapkodja a fejét, mit művelek.

- Nézd Amy, tudom nehéz, de higgadj le jó? - kéri szépen.

- De nem tudok Minhyuk! Nem árulhatom el magam, de közben végig nézem ahogy Changkyun elveszi egy hónap múlva ezt az úri hölgyet. - emelem meg a hangom a végére.

- Vagy elmondod I.M-nek ki vagy, vagy nézheted ahogy elveszi azt a lányt. - néz rám.

Igaza van, túlságosan is igaza van, de én képtelen vagyok elé állni, hogy elmondjam ki vagyok. Gyáva lettem? Talán. Ha elmondom neki, kirúghatnak, és újra eltiltanák tőlem őt.  Inkább tűröm, de miért kínzom magam? Amanda Lee térj észhez!  

-  Minhyuk, mi tévő legyek? - kérdezem.

Megrántja a vállát, majd homlokon pöcköl.

- Azt neked kell eldönteni cica. - nyújtja ki a nyelvét.

- Ne akarj Wonho lenni! - mondom.

Nevetve megy ki az ajtón, én pedig egyedül maradok a gondolataimmal.


*Néhány nappal később*

 - Hogy mi van?! - visítja Siyeon, mire én befogom a száját.

- Halkabban! Még meghallják. - suttogom,mire bólint.

- Még is mi a jó büdös franc történik ebben a házban? Amanda figyelj, én senkinek nem mondom el a titkod, bízhatsz bennem. - szorítja meg a kezem lágyan.

- Nem tudom, mit tehetnék. Nem állhatok elé, hogy: "Hé figyelj én vagyok a régi barátod." 

- Nekem viszont van egy remek ötletem. - mondja.

Cselédlány /Monsta X ff./Where stories live. Discover now