Chapter 7

3.1K 151 260
                                    

Lumos!

Damdan düşer gibi aşık olmuştum. Bu doğru mu bilmiyorum; daha birkaç ay öncesine kadar aramızda hiçbir şey yoktu ve dün beni öpmüştü! Daha fazlasını istediğimi şu an fark ediyordum. Ve lanet olsun, o heyecandan o kızın sevgilisi olup olmadığını öğrenememiştim. Ginny'ye söylemeliyim.

"Gin! Uyan!"

"Hığğ?"

"Bir şey anlatmam gerek." Sürüne sürüne de olsa kalktı.

"Ne oldu?"

"Dur, burada olmaz, sessiz bir yere gitmeliyiz."

"Tamam, gel,"

Beni elimden tutarak ortak salonun boş bir köşesine götürdü. O gözlerini ovuştururken ben de kimse var mı diye etrafıma baktım.

"Draco beni öptü."

"NEEEE!"

"Duydun işte."

"Nasıl oldu, aman Tanrım!"

"Kütüphanedeydim ve bana ders anlattırdı, sonra bunları zaten bildiğini, sadece benden duymak istediğini söyledi ve beni öptü. Dudağımın kenarından."

"Hadi bebekler yapın."

"Hey!" Güldüm.

"Tamam tamam. Ama bence seni seviyooor."

"Umarım, Gin."

**

"Dinleyin, bundan bıktığınızı biliyorum ama son Quidditch maçı Slytherin ile..."

"Hadi ama, Hufflepuff ile olmasını diliyordum. En azından onlar hile yapmıyor."

"Bence de."

Quidditch maçlarından konuşuyorduk. Gene slytherin ile berabere kaldık ve-

"Lanet olsun, Harry, ben hanginizi destekleyeceğim!"

"Bir yanda Voldemort'u yok ettiğin dostların bir yanda da sana yıllarca bulanık diyen bir çocuk var. Karar senindir."

"Of Harry,"

Draco ile o günden sonra baş başa hiç buluşmadık. Ben ondan biraz kaçtım, o da benden. Ne zaman onu görsem gözlerimi yere çivileyip istemsizce sırıtıyordum. O da gülümsüyordu bana çaktırmadan. Git gide artan hislerimin olduğunun farkındayım ama bu yıl FYBS'lerim varken buna ayıracak ne kadar vaktim olabilir ki?

Akşamları kütüphanede, gündüzleri de derslerde ve salonda geçirerek her zamanki gibiydim. Bazen arkadaşlarımla çalışıyordum ama genelde yalnızdım. Bu arada Noel yaklaşıyordu ve ben eve gitmek, ailemi görmek için sabırsızlanıyordum. Üstelik Quidditch final maçına bir hafta kalmıştı ve ben kimi destekleyeceğimi bilmiyordum. Draco ile kütüphanede olanlardan sonra bir daha hiç konuşmamıştık ve ben bunun sevgili olmadığımız anlamına geldiğini düşünmeye başlamıştım. Ama eğer hiçbir anlam ifade etmeyecekse birini neden öpersin ki! Git gide hevesim kırılıyordu. Bunları düşünerek bahçede otururken birden Draco yanıma geldi.

Bir dakika, Draco mu geldi? Evet, o gelmiş. Ne demem gerekiyor; merhaba mı, selam mı? Yoksa sarılmam mı gerekiyor? Ne saçmalıyorum ben diye düşünemeden yanıma oturdu.

"Ne düşünüyorsun?"

"Ben... Hiçbir şey. Yani FYBS'ler, sınav stresi, annemleri özlemem ve Quidditch maçında ne yapacağım dışında hiçbir şey."

"Senin kafan bayağı karışmış. Bu arada Quidditch maçı ne alaka?"

"Çünkü kimi destekleyeceğimi bilmiyorum! Harry ve Ron yıllardır arkadaşım ama bir tarafta da..."

Losing Control | DramioneWhere stories live. Discover now