GİRİŞ

155 53 19
                                    


Aşk çıkmazı...

Yaşanılan aşkların aksine onun ki çok farklıydı. Bir sabah okula gitmek için evden çıkarken tek bir bakışla aşk başlamıştı onda. İlk görüşte aşka inanmazdı ama kendi başına gelince anlayacağını da bilemezdi.

Her gün onu görmek umuduyla, belki bugün bir dakika fazla görürüm ihtimaliyle çıkıyordu evden. Onun geçtiği yollardan geçerken yanında o varmış gibi hissetmek ayrı bir güzeldi onun için.

Üç yıldan beri Bora onun kara sevdası olmuştu. İsteyip de ulaşamadığı fakat bunun için de mücadeleyi bırakmadığı kara sevdası.

Bora için en yakın arkadaşını bile silmişti hayatından ki boranın bile ondan haberi yokken.

Arşil kendi içinde yaşadığı sevdasını kimseye de söyleyemiyordu, söylerse sanki ellerinden alacaklardı onu.

Hiç bir zaman da Bora'nın yanına yakıştıramazdı da kendisini. Ona göre o bir mülteci, Bora ise kavuşacağı özgürlüğüydü ve bu ikisi de imkansızdı....

Saf temiz bir aşkla seviyordu belki bora onun gibisini hayatında bir daha bulamayacaktı ama ısrarla da arşili görmezden geliyordu.

Bu zamanda böyle güzel seven yoktu ki.....

Kara kutu gibi ortalıkta dolaşmasından hoşlanıyordu bora, böylelikle kendi içinde ne yaşadığını kimse bilemeyecekti. Kendince kendini koruma iç güdüsü işte.

Her gece odasına giren genç kızdan da bihaberdi bora, onu sevdiğini biliyor fakat bu kadarını da tahmin edemiyordu.

Hiç kimse hayatında onu böyle güzel sevmemişti, bu aşkı garipsemekte de haklıydı bora. Yabancı geliyordu ona öyle duygular, sanki bir kere tutulursa bir daha çıkamayacak ve aşkın ateşinde kavrulacaktı.

Bu iki gencin hayatı bir kere birleşicek ve sonsuza kadar devam edecekti...

A$K ÇIKMAZI Where stories live. Discover now