💖16💖

330 30 1
                                    

"Η ιδανική σχέση, έχει να κάνει με δύο πράγματα.Πρώτον,να βρεις τις ομοιότητες.Δεύτερον να σεβαστείς τις διαφορές"

***

Κέιλα

Το φώς του ηλίου ξεπρόβαλε από το τεράστιο παράθυρο κάνοντας με να ξυπνήσω.Ένα ζεστό χέρι αγκάλιαζε την μέση μου και τα πόδια μου ήταν μπλεγμένα με αυτά του Τζέιμς,γυρνάω το σώμα μου ώστε να τον αντικρίζω και χαζεύω την όψη του.Τα απαλά κατάμαυρα μαλλιά του πέφτουν ανέμελα πάνω στο λευκό μαξιλάρι και τα ζουμερά χείλη του ελαφρώς ανοιχτά.Όση ώρα τον παρατηρούσα δεν πρόσεξα ότι οι ανάσες του από βαριές επανήλθαν στο κανονικό τους με αποτέλεσμα να ανοίξει τα μάτια του αυθόρμητα.

"το ξέρεις ότι δεν είναι ευγενικό να κοιτάς" μου λέει με την σέξι βραχνή φωνή του και με ένα νυσταγμένο χαμόγελο.

"Συγνώμη" του λέω ντροπαλά κατεβάζοντας το κεφάλι μου.

Με το χέρι του πιάνει το πρόσωπο μου και το βλέμμα μου αντικρίζει το δικό του.

"Είσαι πανέμορφη"μου λέει αυθόρμητα

και εγώ όπως πάντα κοκκινίζω σαν ντομάτα....

"Είσαι πολύ γλυκούλα όταν κοκκινίζεις" μου λέει και μου τσιμπάει τα μάγουλα και φυσικά εγώ κοκκινίζω ακόμα πιο πολύ.

"Σταμάτα να τα λες αυτά μόνο και μόνο για να με κάνεις να κοκκινίσω"του λέω.

"καλά καλά σταματάω" λέει γελώντας και σκύβει να με φιλήσει αλλά το στομάχι μου είπε να κάνει μια εμφάνιση γουργουρίζοντας.

"καλύτερα να σε ταΐσουμε πρώτα"λέει και σηκώνεται από το κρεβάτι μόνο με το μποξεράκι του και εγώ η ανώμαλη που είμαι κοιτάω τον καλοσχηματισμένο ποπό του.

"κοίτα όσο θες δικό σου είναι" μου λέει και κλείνει το μάτι "άμα θες μπες να κάνεις ένα ντούζ και μετά κατέβα για να τσιμπήσουμε κάτι" λέει και φεύγει.

Με έναν αναστεναγμό σηκώνομαι και κατευθύνομαι προς το μπάνιο με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο. Αφού έκανα ένα γρήγορο ντούζ, έβαλα ένα καθαρό μποξεράκι και μια μπλούζα του Τζέιμς και ξεκίνησα για την κουζίνα.Μπορώ να πω ότι η θέα που αντίκρισα ήταν υπέροχη, ο Τζέιμς με ένα μαύρο παντελόνι και μια άσπρη ποδιά να μαγειρεύει...τα μαλλιά του βρεγμένα από το ντούζ που λογικά έκανε στο κάτω μπάνιο και εγώ σαν το λιγούρι που είμαι τον κοίταζα σκεπτόμενη αυτά που ήθελα να του κάνω...

Ο Έρωτας Είναι Παιχνίδι Για Δύο (Ολοκληρωμένη✅)Where stories live. Discover now