💜22💜

282 26 0
                                    

"αν μαλώνετε σαν παντρεμένο ζευγάρι, φλερτάρετε σαν έφηβοι, μιλάτε σαν κολλητοί και προστατεύετε ο ένας τον άλλον σαν αδέρφια τότε είναι γραφτό να είστε μαζί

-Κανόνας #752

***

Κέιλα

Οι μέρες περνούσαν ευχάριστα.Η σχέση μου με τον Τζέιμς ήταν και συνεχίζει να είναι δυναμική. Όλα πάνε υπέροχα μεταξύ μας, βέβαια έχουμε τους τσακωμούς μας που και που για μικρό πράγματα όπως για το ποια σειρά είναι καλύτερη ή για το ποιος θα μαγειρέψει δείπνο.Όσο για τον Στέφανο και την Σύνθια, η σχέση τους καλυτερεύει μέρα με την μέρα.Επιτέλους ο Στέφανος βρήκε το θάρρος και της τα ζήτησε και από τότε ήταν αχώριστοι....ήταν πολύ διασκεδαστικό να τους βλέπεις να τσακώνονται για τα πιο μικρά πράγματα και να πειράζουν ο ένας τον άλλον, βέβαια δεν θα τους έλεγες τσακωμούς...μέσα σε δύο λεπτά τα ξαναβρίσκουν.Ήταν το απόλυτο ζευγάρι, τόσο διαφορετικοί αλλά ίδιοι. 

Όπως έλεγα πριν, οι μέρες έγιναν εβδομάδες και μετά μήνες.Τα Χριστούγεννα είχαν φτάσει και δεν ήμουν πιο χαρούμενη! Φέτος θα είναι η πρώτη φορά που θα περάσω χωρίς τους γονείς μου....τουλάχιστον θα περάσω με ανθρώπους που με αγαπάνε.... δίπλα τους βρήκα μια καινούρια οικογένεια.

         

~*~    

"λοιπόν προτείνω να πάμε στο 'Εξοχικό' και να περάσουμε εκεί τα Χριστούγεννα" λέει ο Τζέιμς.

Αυτήν την στιγμή ήμαστε σε ένα εστιατόριο με τον Τζέιμς, τον Στέφανο και την Σύνθια και απολαμβάναμε το δείπνο και συζητούσαμε για το τι θα κάνουμε για τα Χριστούγεννα.

"Ναι τέλεια ιδέα το εξοχικό είναι το ιδανικό μέρος" συμφωνεί ο Στέφανος χαρούμενος.

"και γιατί να πάμε σε αυτό το 'Εξοχικό' υπάρχουν και άλλα μέρη όπως ένα ωραίο κλαμπάκι" λέει η Σύνθια. 

"Εκεί κάναμε τα πιο γαμάτα πάρτυ με τον Τζέιμς όταν πηγαίναμε στο πανεπιστήμιο...πιστέψτε με είναι το ιδανικότερο μέρος για να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα και επίσης το υπόγειο είναι γεμάτο αλκοόλ οπότε είμαστε καλυμμένοι και για την Πρωτοχρονιά" λέει ο Στέφανος με ένα χαμόγελο.

"οπότε κανονίστηκε! Θα καλέσω και την Ολίβια αφού ο πατέρας θα είναι σε επαγγελματικό ταξίδι εκείνες τις μέρες" λέει ο Τζέιμς.

"Εγώ μπορώ να καλέσω τον Φίλιππο....θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς τους γονείς δεν θέλω να τα περάσω και χωρίς αυτόν" λέω.

Ο Έρωτας Είναι Παιχνίδι Για Δύο (Ολοκληρωμένη✅)Where stories live. Discover now