8. kapitola

302 25 4
                                    

Měsíc se v BH nic neděje. Alli nám říká, že je to divné. Je to jako ticho před bouří. Vstřebala jsem zatím všechno, co mi řekli. Překvapila mě Theova minulost. Scott - alfa vlkodlak, přítelkyně Allison; Allison - lovec, přítel Scott; Aiden - alfa vlkodlak, dvojče Ethana, přítelkyně Lydia; Lydia - banshee 'víla smrti', přítel Aiden; Ethan - alfa vlkodlak, dvojče Aidena, přítel Danny; Danny - člověk, přítel Ethan; Liam - Scottova beta, přítelkyně Clary; Clary - Scottova beta, bývalá chiméra, přítel Liam; Stiles - člověk, bývalá nogitsune 'temná kitsune = temná liška'; Kira - kitsune 'liška'; Theo - beta, chiméra, napůl vlkodlak, kojotodlak.

Zrovna jdeme ze školy. Já, Lyd, Clary a Alli. Z přemýšlení mě vyrušily holky, které na mě mluvily. ,,Kel, jsi tu s námi! Země volá Kelsie." Lyd mi zamávala před očima. ,,Sorry holky. Co jste říkaly?" zeptala jsem se jich a prohrábla si vlasy.

(C-Clary, L-Lydia, J-Já)

C: ,,Říkaly jsme si, že bychom mohly udělat dámskou jízdu, když je ten pátek."

J: ,,Dobře. Kdy? Kde?!"

L: ,,U mě, kolem sedmé?"

Přikývly jsme a každá se vydala svojí cestou. Šla jsem domů. Doma jsem se najedla, udělala si úkoly a připravila si věci k Lyd. Vzala jsem nějaké filmy a dala si je do tašky k Lyd. Sedla si na postel a vzala si knížku. Mortal Instruments: City of Bones (Nástroje smrti: Město z kostí).

Jace s Alecem jsou pěkní

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jace s Alecem jsou pěkní. Zvoní mi mobil a podívám se, kdo to je. Theo. Hovor příjmu a dám si ho k uchu.

(T-Theo, J-Já)

J: ,,Ahoj Theo."

T: ,,Čau Kel, jsi doma?"

J: ,,Jo, jsem. Proč?"

T: ,,Otevři okno a odstup od něj."

Mobil jsem típla a udělala jsem to, co Theo chtěl. Do pokoje vyskočil Theo. Prohrábl si vlasy a usmál se. Nevím, co mě to napadlo, ale objala jsem ho. Jednou rukou mě objímal a najednou mě políbil. Pak mě objal oběma rukama a přitáhl si mě blíž k sobě. Cítila rychlé bušení jeho srdce a sladkou chuť jablka, která ulpěla na jeho rtech. Zajela jsem mu prsty do vlasů. Hedvábně jemné vlasy se mi vlnili mezi prsty. Srdce mi bušilo jako o závod a v uších se mi ozývalo šumění. Líbali jsme se. Theo umí úžasně líbat. Po pár minutách jsme se od sebe odtáhli a nadechli se.

J: ,, Za 20 minut mám být u Lydie."

T: ,,Vím, slyšel jsem vás."

J: ,,Jak...? Že jsi použil vlkodlačí sluch?"

Přikývl a lehl si na mojí postel. Pokroutila jsem nad ním hlavou a šla se převléct. Ze skříně si vzala a lehce se namalovala.

 Ze skříně si vzala a lehce se namalovala

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Podívala jsem se na mobil. Bylo za 5 minut sedm. Mobil si zastrčila do kapsy u kalhot. Thea jsem 'vyhodila' z domu a vzala si tašku k Lyd na ramena. Vyndala si černý pennyboard a jela k Lydii.

 Vyndala si černý pennyboard a jela k Lydii

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

*****

Po cestě u mě zastavilo auto. Vykoukla z ní hlava Allison.

A: ,,Nechceš jed se mnou?"

J: ,,Jo, stejně to už nestíháme na sedmou."

Tašku a penny jsem si dala k Alli do kufru. Sedla jsem si na místo spolujezdce a vyrazily k Lydii.

Nikdy nevíte, co na vás Lydie připraví.

Doufám, že se vám kapitola líbila. Rady, názory i pomoc přijmu.

Slova: 518
Den: 19.4.17

Sen nebo realita? (Probíhá Korekce)Where stories live. Discover now