18. kapitola

226 22 4
                                    

Toto video je na mém YouTube channelu. Doufám, že se líbí. Moc děkuji za 1,76K. Hodně to pro mě znamená. Po měsíci vydávám další díl. Blížíme se pomalu k poslednímu dílu. Potěší ⭐ a 💬. Přeji krásné přečtení.

****

Allison mě naučila střílet z luky a její táta Chris se zbraněmi. Celý den s Argentovými a večer s Theem. Takhle to vypadá už 2 týdny. Vždycky cvičíme obden. Říkají, že mi to jde.

Lydia měla vidinu. Někdo zemře, ale neřekla nám kdo. Všichni se bojíme, ale nevíme čeho.

Zrovna teď se loučím s Allison. Táta All jel něco vyřešit se Scottem. S Allison jsme se objaly a já vyrazila za Theem.

Po cestě jsem měla pocit, že mě někdo sleduje. Otočila jsem se, ale nikdo tam nestál a nikoho jsem neviděla. Tak jsem se otočila zpátky a narazila do něčí hrudi.

,,Omlouvám se. Nekoukala jsem se na cestu." řekla jsem a zvedla pohled. Přede mnou stál muž. Měl modré oči, strniště a krásný úsměv. Ale na Thea nemá.😜😎

,,Byla to moje chyba

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Byla to moje chyba. To já bych se vám měl omluvit. Jinak,jsem Peter." usmál se a tak odhalil své zuby. ,,Kelsie." usmála jsem se a odstoupila od Petera na 3 kroky. Stáli jsme předtím u sebe moc blízko. ,,Zvu tě na večeři a ber to jako omluvu." usmál se a já od něj ještě kapku odstoupila. Všiml si toho a na jeho tváři se objevil úšklebek. ,,Neboj se, já nekoušu." mrkl na mě Peter. Vždyť sotva zvládnu střílet z luku a s pistolí, nejsem připravena, kdyby se něco posralo, pomyslela jsem si a nakonec přikývla.

*****

Zašli jsme na večeři, bála jsem se. Sedli jsme si ke stolu a objednali si. Já špagety a vodu s citronem a Peter steak s hranolkami.

Peter: ​,,Tak Kel, řekni mi něco o sobě."

,,Dobře. Jmenuji se Kelsie. Je mi 16. Na rodiče si nepamatuji. Ráda si čtu, chodil s přáteli do kina atd." usmála jsem se a napila se. ,,Jo a do 16 jsem neměla kluka. Ale to se změnilo před 5 měsíci. Našla jsem si kluka, kterého nadevše miluji a on miluje mě. " dodala. ,,Taková krásná dívka jako ty,PP že neměla kluka? To si ze mě střílíš, ne?" řekl Peter a já zčervenala. Přikývla jsem a začala jist. Mezi mým vyprávěním nám donesli jídlo.

Když jsme měli dojeděno, tak jsem​ se ho u ptala na to samé. ,,No, jsem Peter. Je mi 37. Mám synovce Dereka. Rád chodím do lesa." usmála jsem se. Odnesli naše talíře a Peter zaplatil.
,,Děkuji a omluvu přijímám." řekla jsem a usmála se. ,,Těšilo mě a doufám, že se ještě někdy potkáme." dodala. ,,Mě taky těšilo a ještě se uvidíme, to a neboj." poslední kousek věty zašeptal, ale já ho slyšela. Mrkla jsem, protože jsem si myslela, že se mi to zdálo. Ale když jsem je otevřela, nestál tam. A vydala jsem se domů.

*****

,,Zlato, jsem doma!" zvolala jsem když jsem přišla domu. Zula jsem se a usmála se. Theo's se mi neozval. Tak jsem ho šla hledat. V domě nebyl a kdyby někam šel tak by mi nechal vzkaz. Tak jsou mu zavolala.

(Já - kurzíva, Theo - normál)

,,Ahoj Theo."

,,Ahoj zlato, copak je?"

,,Jenom, že jsem přišla domů a ty jsi tady nebyl! Tak jsem se o tebe bála."

,,Omlouvám se, ale napsal mi Scott, abych za ním zašel. Probírali jsme něco ohledně té vidiny."

,,Aha. Napsal všem, ale mě ne?!"

,,Ehm.....jo. To je to. Ta chvilku přijdu domů za tebou a řeknu ti to."

,,Aha. Dobře už se na tebe těším."

,,Já taky. Ahoj.❤️"

,,Ahoj❤"

Zavěsila jsem a podívala se na hodiny. 8:30 PM. Od All jsem odcházela o půl sedmé. Takže jsem s Peterem byla hodinu a půl. Vydala jsem se nahoru. V koupelně jsem se vysprchovala a oblékla si na sebe čisté kalhotky a Theovo triko. Prohrábla jsem si vlasy a lehla si v pokoji do postele. Vzala jsem si počítač a pustila si na něm seriál. Supernatural.

Když jsem dokoukala 2. díl, tak přišel Theo. ,,Ahoj." řekl mi a políbil mě. Polibek jsem mu oplatila a odtáhl se ode mne. ,,Jdu se vysprchovat." odešel do koupelny a já vypnula počítač. Schovala jsem ho pod postel a čekala na Thea až přijde.

Když Theo vyšel z koupelny, tak měl jenom ručník kolem pasu. Skousla jsem si spodní ret. Vzdychla jsem, myslím si, že dost nahlas. Theo se uchechtl a šel ke mně. Znova jsem si skousla ret a podívala se mi do očí. Předtím jsem se koukala na jeho nejdokonalejší tělo. Potom jsme se už věnovali jen jeden druhému.

Sen nebo realita? (Probíhá Korekce)Where stories live. Discover now