kapitola 3. (Stiles)

397 31 0
                                    

"Tati přečteš mi prosím ještě pohádku." Poprosila mě Alison, když jsem se zvedal z postele. "Tak fajn. Kterou?" Usmál jsem se na ni. "Malou mořskou pannu." Odpověděla a lehla si na bok. "Jsi přesně jako tvoje mamka." Řekl jsem, když jsem bral knížku z nočního stolku a usedal na židli, kterou jsem si přisunul k posteli.

Alison usla hned po pohádce. Tak jsem pomalu vyšel z pokoje a šel dolů za Lydii. "Nemůžu tomu uvěřit. Zítra to bude přesně 8 let od smrti Allison." Řekla Lydie a smutně se na mě podívala. Rychle jsem ji objal. "Proč měla Malia svadbu den před 8 rokem smrti Allison?" "Snaží se aby jsme na to, tak moc nemysleli." Sevřel jsem Lydii v objetí ještě víc a ona začala vzlykat.

"Kdo je Allison?" Ozval se Alisonin hlásek za náma. Nadechl jsem se a otočil se na ni. "Holka podle které jsi byla pojmenována, ale máš trochu popravené jméno." Ukázal jsem ji, ať jde k nám a pustil Lydii, která si mezitím utřela slzy a Alison si sedla na můj klín. Řekli jsme ji všechno o Allison, ale to o nadpřirozenu jsme vynechali. Je na to ještě malá.

Alison Stilinski (Teen Wolf FF) [Dokončeno]Where stories live. Discover now