kapitola 19. (Scott)

195 24 0
                                    

"Měli bychom se vrátit." Řekl jsem Allison a chytil ji za ruku. "Fajn." Usmála se na mě, a tak jsme vyšli zpět ke kmeni, kde jsme nechali ostatní. Nikdo tu však nebyl. "Přece by neodešli bez nás!" Řekla Allison vyděšeně a já zakroutil hlavou.
"Lydie!" "Stilesi!" "Alison!" "Isaacu!" Volali jsme do lesa. Vešli jsme i trochu do něj. Nikde jsme však nikoho neviděli a ani se nám nikdo neozval. Na telefonu byli taky nedostupní. "Lydie!" Zaječela ještě jednou Allison do lesa a za námi se ozvalo šustění keřů. Někdo se k nám blížil.
Rychle jsem přiskočil k Allison a proměnil se. Allison odněkud vytáhla dva malé nožíky a dala je před sebe.
"Isaacu?" Řekli jsme s Allison naráz. "Co tady děláš? Myslel jsem, že jsi v Paříži." Zvedl jsem obočí. "Byl jsem, ale pak má žena otěhotněla a porodila mi dítě, které mi chtěli víly z tohoto lesa odnést a já se musel obětovat a jít sem, aby byl syn v pohodě. Ale co tady děláte vy?" Vychrlil na nás Isaac.
"Gratuluju. Jak se jmenuje?" Zeptala se s úsměvem Allison. Isaac při pohledu na ni otevřel pusu dokořán a oči mu div nevypadly z důlků. "Allison?" Vykoktal ze sebe a ona se na něj jen usmála a zamávala mu. "Jo jsem to já živá a relativně zdravá." Pokrčila rameny. "Super. Na takové věci bude čas později, můžeš nám říct, co se tady děje?" Otočil jsem se na Isaaca.

Alison Stilinski (Teen Wolf FF) [Dokončeno]Where stories live. Discover now