(Kötü Rüya)

4.9K 303 57
                                    

Multide Suga (Sarı Kafamm) var.^^

Türk yemekleri evet onlardan hazırladık.Ne mi annemlerin bize sardıkları yaprak sarmaları pişirmiştik.Ah canım analarımız bizi nasilda düşünüyorlar.

Daha sonrasında ise benim sevdiğim tulumba tatlısından almışlar.Olmazsa olmazım o tatlı benim ya ve kızlardan şaşırtan hareket Gizem en sevdiğim çorbadan yapmıştı.

Mercimek ah annem olaydı.Ama bunada razıyım sonuçta yapıldı mı yapıldı.Ve ve ve daha sonrasındada karnı yarık evet onuda yaptık.Kore bir Türk yemeği görsün mutfak balkon kapısını açtım.

Aslında koku çıksın diye yada herkes kapımıza dayansın diye, salonda olan büyük yemek masasına herşeyi hazırladık.İnsan baktıkça iştahı kabarıyor.

Bir tane tulumba alacaktım Büşra elime vurdu.

"Ah acıdı be ne vuruyorsun" dedim.

Büşra
"Diğerlerini bekle aç insan" dedi.Her ne kadar taklidini yapmak istesemde yapmadım.Kaşlarım çatık şekilde masaya oturdum.Kuzenim de karşima oturdu.

Sonunda diğerleride gelince diyordum ki Hazal yok.
Ha birde Miray onları bekliyoruz.Ben daha fazla dayanamayıp mutfağa girdiğimde ikiside balkonda kafalarını yukarı kaldırmış konuşuyorlar.

Yanlarına gittim sessizce ve dinlemeye başladım. Üst komşularımızla konuşuyorlardı.Hızla balkona çıkıp kafamı yukarı baktıracak şekilde döndüm.Kook ve V vardı.

"Ne halt yiyonuz"dedim.

V
"Sadece sıkıldık konuşuyorduk."dedi.

"Arkadaslarınız nerde ki" dedim.

Kooki
"Hyunglarımdan Jin,Hoseok vede Rapmon hyung diğer eve gittiler.Diğer Suga ve Jimin hyung ise provadalar bizde burda kaldık."dedi.

Ay yazık acaba yemek yediler mi çağıralım bence evet en doğrusu onlara

"Yemek yediniz mi"dedim.İkiside hayır anlamında başlarını salladı.

"Eee bizimle yemek ister misiniz.?" diye sordum.
Kızlar bana ciddi misin bakışı atıyor.Hepiside gelmiş ne ara geldiler.Onlara bir sorun mu var bakışı attım.
Hepiside sorun yok dercesine omuz silkti.

Hala yukardan bana bakan şahıslara döndüm.

"Hadisenize boynum koptu çocuklar.Kapıyı açıyorum çabuk gelin"diyip sonunda boynumu doğrulttum.
Kapıya gidip açtım evet yukarının kapısı açıldı.
Sonunda geldiler onlara girmesi için yer açtım.

"Hadisenize zayıf batarya gibisiniz"diyip ikisinide kolundan çekip kuydum.Kızlar onlara hoşgeldiniz derken ben kapıyı kapatıyordum.

••••••••

BTS'in maknesi ve uzaylısıyla güzel bir akşam yemeği yedikten sonra masayı bana ya bana vede Asya'ya zorla toparlattırdılar.Hala daha topluyoruz.

Mutfaktaki işlerimizide bitirince golden ve uzaylı gitmek için kalktılar.İşleri varmış olmasaydı zorla durdururdum.Onlara kapıya kadar eşlik eden ben,Büşra, Miray vede Hazal onlar tam merdivenlerden çıkarken...

Apartmana birileri girdi refleks olarak hepimizde o trafa döndük.Gelenler sarı kafa ve Jimin'di bana sırıtan sarı kafaya ne var dercesine kafa salladım.Ama sırıtması daha çok büyüyünce sinirlenip kapıyı çarptım.

Ama daha sonra kapının dışında duran kızlar aklıma gelince geri açtım.Hepisi bana çatık kaşlarla bakıyordu.

Büşra
"Kızım ne kapatıyorsun ya kafama çarptı." dedi.Ona gülmemek için kendimi zor tuttum.

ÜST KOMŞULARIMIZ (BTS)Where stories live. Discover now